Filter
5 Producten

Energie reep banaan/chocolade

  • Bezorgd op 26-07
  • Vanaf 1500 stuks

Vanaf € 1,55

Energie reep pinda/salty caramel

  • Bezorgd op 26-07
  • Vanaf 270 stuks

Vanaf € 3,39

Energy reep fruit

  • Bezorgd op 26-07
  • Vanaf 500 stuks

Vanaf € 2,76

Muesli reep appel

  • Bezorgd op 26-07
  • Vanaf 1500 stuks

Vanaf € 1,09

Energie reep cranberry/kokos

  • Bezorgd op 26-07
  • Vanaf 270 stuks

Vanaf € 3,56

Ontbijtrepen met logo

Hoe begin jij de dag? Een voedzame ontbijtreep zit vol vitaminen en is een lekkere snack om de dag mee te starten. Jouw dag begint nog beter met een lekkere ontbijtreep in een gepersonaliseerde verpakking. Laat daarom je ontbijtrepen bedrukken met jouw logo!

Een ontbijtreep is een verzadigend tussendoortje. Verras je collega’s met een lekker oppeppertje, of deel ontbijtrepen uit op de beurs. Een mueslireep met logo is niet alleen erg lekker, maar creëert ook naamsbekendheid! Je potentiële klanten op de beurs hebben zo een lekker aandenken aan jouw bedrijf. Een promotieartikel waar potentiële klanten heerlijk van kunnen genieten!

Wij bedrukken jouw mueslirepen met een ‘full colour’ bedrukking. Dit betekent dat we de hele mueslireep in kleur bedrukken. Full colour bedrukking is ideaal voor een logo of een afbeelding. Ben je benieuwd hoe jouw bedrukte ontbijtreep er uit komt te zien? Vraag dan een gratis ontwerp aan bij onze ontwerpster Sara. Binnen enkele uurtjes is jouw ontwerp opgestuurd.

Ontbijtrepen bedrukken met logo

Energyrepen bedrukken

Binnenkort een sportevenement organiseren? Bestel dan energyrepen met logo uit! Een energyreep zit vol vitaminen en geeft jouw genoeg energie om alles te geven tijdens een sportevenement.

Reclametip: Deel bedrukte energyrepen uit tijdens een marathon of een ander sportevenement. Doordat de energyrepen bedrukt zijn met jouw logo creëer je een hoop naamsbekendheid. Daarnaast ziet iedereen aan je sportieve weggevertje dat jouw bedrijf beweging, sportiviteit en gezondheid belangrijk vindt.

Ons assortiment aan energyrepen met logo is ruim. Ga jij voor een mueslireep met pinda's en karamel zeezout of voor een energyreep met banaan en chocola? Bekijk voor alle mogelijkheden ons hele assortiment aan energyrepen.

Energyrepen bedrukken met logo

Fruitrepen bedrukken

Wil jij je collega’s verrassen met een gezond en gepersonaliseerd tussendoortje? Laat dan je fruitrepen bedrukken met jouw logo! Ons assortiment bestaat uit diverse fruitrepen. Ga jij voor een cranberry/koksreep, een appelreep of voor een bananenreep met logo?

Een fruitreep is een lekker tussendoortjes voor collega’s, maar ook een gezond weggevertje voor klanten. Laat met een bedrukte fruitreep zien dat jouw bedrijf zich inzet voor een gezonde samenleving!

Fruitrepen bedrukken met logo

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van ontbijtrepen met logo?

De levertijd van bedrukte ontbijtrepen meestal 10 werkdagen.

Wat is de minimale afname van energyrepen?

De minimale afname voor mueslirepen met opdruk is 270 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn mueslirepen met logo?

Je kan een sample zonder logo bestellen. Ben je benieuwd hoe jouw logo er op de mueslirepen uit komt te zien? Vraag dan een digitaal ontwerp aan. Gratis en geheel vrijblijvend!

Kan ik ook ontbijtrepen zonder bedrukking bestellen?

Je kan ook ontbijtrepen zonder bedrukking bestellen. Energyrepen zonder bedrukking zijn goedkoper en kunnen soms sneller geleverd worden.

Lees verder +