Verzending & Levertijd

Wat is de levertijd van bedrukte artikelen?

Je kan een indicatie van de levertijd vinden op de productpagina. De actuele levertijd kan afhangen van het seizoen en de voorraad. Voor drukkere periodes zoals kerst en oudjaar is de levertijd langer dan normaal. Voor verzendingen naar België is levertijd 1 dag langer.

Is het mogelijk om producten met spoed te laten bedrukken?

Ja, sommige artikelen kunnen we versnelt bedrukken en leveren. Neem in dit geval op met ons. Dan adviseren we je welk product binnen de gewenste deadline kan worden geleverd.

Krijg ik een track & trace code?

Zeker weten! Zodra je producten zijn bedrukt, ontvang je een track & trace code met jouw bestelling. Daarop kan je precies zien wanneer jij je producten krijgt. Voor de wijnbestellingen gebruiken wij een koerier die zonder T&T werkt maar dit is een uitzondering.

Welke verzendmaatschappij gebruiken jullie?

Jouw pakket/pallet wordt verzonden met DHL, UPS, PostNL of een koerier.

Digitaal ontwerp

Wat is een digitaal ontwerp?

Een digitaal ontwerp is een afbeelding van het product met bedrukking. Op dit digitale ontwerp kan je zien hoe jouw bedrukking wordt. Upload je logo tijdens het offerte aanvraagproces of stuur het later via de mail.

Wanneer krijg ik een ontwerp?

Een ontwerp ontvang je gratis nadat je een offerte hebt aangevraagd of nadat je een bestelling hebt gedaan. Ons team gaat direct aan de slag, zodra we je jouw logo/ontwerp specificaties hebben ontvangen. Een ontwerp en offerte sturen we eigenlijk altijd binnen 4 uur tijdens werkdagen.

Kan het ontwerp zo vaak aangepast worden als ik wil?

Zeker, we gaan net zolang door totdat je 100% tevreden bent.

Kan ik ook zelf een ontwerp aanleveren?

Zeker weten! Neem contact met ons op en dan sturen wij je een template die je kunt aanpassen met je eigen software.

Waar kan ik mijn logo en/of tekst aanleveren?

Je kunt je logo/drukbestand hier uploaden of je kan ons bereiken op info@joinz.nl

Zijn er ontwerpkosten?

Nee, we maken gratis een ontwerp voor je op.

Offerte

Kan ik eerst een offerte krijgen?

Zeker, we maken deze graag voor je op. Op werkdagen ontvang je deze binnen 4 uur in je inbox. Heb je een deadline die al snel in zicht is? Neem dan even contact met ons op.

Hoe kan ik akkoord geven op de offerte?

De offerte ontvang je op de mail. Je kan je akkoord geven door deze via de e-mail te bevestigen. Zodra het akkoord is ontvangen op het ontwerp gaat de productie van start.

Tekst & logo aanleveren

Wat is een vectorbestand?

Dit is een afbeelding die niet wazig wordt als je inzoomt. Dit komt omdat het bestand geen pixels heeft. Dit zijn het type vectorbestanden dat we nodig hebben: EPS, AI, PDF of SVG

Help, kunnen jullie mijn logo omzetten in een vectorbestand?

Zeker weten. Als je geen vector bestand hebt, kunnen we dit maken op basis van je logo. Hier zullen we geen kosten voor in rekening brengen.

Hoeveel tekst past er op het product?

Dit verschilt per product. Neem contact met ons op en we zullen je adviseren.

Bestelling & betaling

Wat gebeurt er na mijn bestelling (van offerte tot productie)?

Na je offerteaanvraag of bestelling gaan onze ontwerpers aan de slag en ontvang je een digitaal ontwerp. Hierop kun je zien hoe jouw bedrukking wordt. Als je via de mail akkoord geeft op het ontwerp en de offerte, start de productie. De levertijd kan afhangen van de drukte en voorraad. Wij zullen je over de actuele levertijd informeren. Nadat je artikelen zijn bedrukt, ontvang je een email met jouw track & trace code.

Logo niet bij de hand tijdens het doen van een bestelling?

Heb je jouw logo niet bij de hand? Bestel dan alsnog. Je kunt je logo of drukbestand na je offerteaanvraag mailen. Wij zullen contact met je opnemen.

Bestelling annuleren

Na je online bestelling kun je er nog voor kiezen om te annuleren. Je bestelling gaat pas in productie nadat jij akkoord gaat met het digitale ontwerp. Je mag tot die tijd nog afzien van je bestelling. Om wat voor reden dan ook. Als het ontwerp door je akkoord is gegeven zetten wij het door naar de productie en is annuleren niet meer mogelijk.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kan de bestelling afrekenen met jouw favoriete betaalmethode: iDeal, Credit Card, Bancontact of met een bankoverschrijving. Je kan er ook voor kiezen om op factuur te betalen.

Op factuur betalen?

Je kan je bestelling ook op factuur betalen. Je ontvangt de factuur als jij je bestelling hebt ontvangen. Deze dient te worden voldaan binnen 14 dagen.