Filter
8 Producten

Instant koffiepad

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 250 stuks

Vanaf € 0,92

CoffeeBag - Fairtrade - wit

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 250 stuks

Vanaf € 0,69

CoffeeFlyer - Fairtrade - natuurlijk bruin

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 250 stuks

Vanaf € 1,09

CoffeeFlyer - Barista - wit

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 250 stuks

Vanaf € 1,09

CoffeeBag - Gourmet - natuurlijk bruin

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 250 stuks

Vanaf € 0,69

Vouwkaart met instant koffiepad

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 250 stuks

Vanaf € 1,26

CoffeeFlyer - Barista - zwart

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 250 stuks

Vanaf € 1,09

CoffeeBag - Fairtrade - zwart

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 250 stuks

Vanaf € 0,69

Koffie bedrukken

Begin jij je dag ook het liefste met een heerlijk kopje koffie? Dan ben je niet de enigste. Wist je dat 8 op de 10 Nederlanders wekelijks koffie drinkt? Wij Nederlanders staan dan ook gemiddeld in de top 5 van de grootste koffiedrinkers ter wereld! Met een kopje koffie kan je dus bijna iedere zakenrelatie, klant of collega blij mee maken. Om een persoonlijke touch te geven aan je koffie kan je jouw koffie bij Joinz laten bedrukken met een eigen etiket of jouw logo. Want zeg nou zelf: Wat is er nou lekkerder dan het drinken van een gepersonaliseerd kopje koffie met je geliefde relaties?

Koffiezakjes bedrukken

Bij Joinz zijn we al jaren gespecialiseerd in de bedrukking van promotiemateriaal. Eén van onze nieuwste producten zijn de CoffeeBags, oftewel koffiezakjes. Maar wat zijn de koffiezakjes precies, en waarom zou je die bij Joinz met logo laten bedrukken?

Een koffiezakje is een soort natuurlijke vervanger van coffeecups. Deze filterzakjes zijn goed voor één kopje koffie en worden verpakt in zakjes met een eigen etiket. Deze verpakkingen zijn gemaakt van hernieuwbare en composteerbare materialen. Dus ook nog eens ecologisch verantwoord!

De koffiezakjes hebben een hele handige werking en zijn zelfs bekroond met een design-award. Zo gemakkelijk werken de koffiezakjes:

 1. Open het filter aan de bovenkant.
 2. Plaats het filter op het kopje met de kartonnen flapjes.
 3. Giet heet water over het koffiefilter
 4. Klaas is Kees!
Koffie bedrukken


Deze handige en originele koffiezakjes kunnen met bedrukkink dienen als promotiemateriaal en weggevertje. Dee bijvoorbeeld jouw bedrukte koffie uit op de beurs, op een evenement of aan je collega’s. De bedrukte koffiezakjes zijn ook ideaal voor op hotelkamers om gasten mee te verwelkomen. Dus waar wacht je nog op? Bestel de lekkerste koffie in een gepersonaliseerd jasje bij Joinz!

FairTrade koffie bedrukken

Het assortiment van Joinz bestaat uit verschillende soorten koffie. Van gekruide en evenwichtige barista koffie, tot milde gourmet koffie met weinig zuur. De meeste van koffie draagt een FairTrade-label en is duurzaam geproduceerd. Maar wat houdt ‘FairTrade-koffie’ precies in?

FairTrade is een keurmerk die laat zien dat een product op een eerlijke manier verkregen is. Zo krijgen de koffiebonenplantagehouders een eerlijke prijs voor hun product en dat de werkomstandigheden goed zijn. Dat is erg belangrijk, omdat de productie van koffiebonen vaak in lagelonenlanden is.

De koffiebonen van Joinz worden geproduceerd in Brazilië. De koffie in Brazilië wordt vaak gemaakt van de zogenaamde Arabica koffiebonen. Deze koffiebonen staan bekend om hun sterke, maar elegante smaak. De Arabica koffiebonen geproduceerd door de traditionele branderij J. J. Darboven. Deze plantagehouder is al sinds 1886 de marktleider in de productie van FairTrade koffie in Brazilië en heeft een visie om koffieboeren op lange termijn financieel vertrouwen te geven.

De bedrukte FairTrade van Joinz is niet alleen goed voor de maatschappij, maar is ook nog eens van hoge kwaliteit! De met liefde geplukte koffiebonen worden langdurig geroosterd en hebben een krachtige maar evenwichtig aroma. Dus waar wacht je nog op? Laat vandaag nog je FairTrade koffie bedrukken en geniet verantwoord van een gepersonaliseerd kopje koffie!

Koffie bedrukken met logo

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van bedrukte koffie met logo?

De levertijd van bedrukte koffie is twee weken.

Kan ik mijn logo in kleur op de koffiezakjes laten bedrukken?

Ja! Wij bedrukken je koffie of koffiezakjes met een full-colour etiket.

Wat is de minimale afname van bedrukte koffie met logo?

De minimale afname van bedrukte koffiezakjes is 250 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn bedrukte koffie?

Je kan alleen een sample bestellen van een koffiezakje zonder bedrukking. Ben je toch benieuwd hoe jouw logo er op de koffiezakjes uit komt te zien? Ontvang dan vandaag nog een gratis digitaal ontwerp!

Lees verder +