Thee bedrukken

Wil jij jouw gasten een welkome verfrissing geven en origineel cadeau doen? Met de thee bedrukken kan dit op een ideale manier! Op een beurs of evenement heeft iedereen op een gegeven moment even behoefte aan een uitrustmoment. Thee is uitermate geschikt om echt tot rust te komen in deze momenten. Door deze producten te kiezen kan jij als bedrijf hier echt een persoonlijke touch aan geven. De label en de verpakking van de thee kan bedrukt worden. Op deze manier laat jij aan jouw gasten zien dat je oog voor detail hebt. Ook laat je zien dat je graag net iets extra's doet voor hun. Verbind jouw bedrijf dus aan de rustmomenten op een dag en geef jouw gasten iets prachtigs om op terug te kijken!

View as Grid List

3 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per pagina
Set Descending Direction

Waarom thee bedrukken?

Eén van de meest gedronken soorten drinken over de hele wereld is thee. We willen natuurlijk allemaal zoveel mogelijk gezond eten en drinken. Gelukkig is er thee: hartstikke lekker en zonder calorieën . Heeft de tandarts wel eens tegen je gezegd: “Minder frisdrank”? Dat komt omdat frisdrank een hoge zuurgraad heeft. Maar thee gelukkig niet.  Jong tot oud en elke doelgroep kan je verblijden met een lekker kopje thee. Hier kan jij op in spelen en er een ontzettend origineel cadeau van maken. Bij ons kan je namelijk jouw eigen logo of tekst toevoegen op de label en verpakking.  Bij Joinz hebben wij drie verschillende opties, waardoor er ook zeker wat voor jouw bedrijf tussen zit! 

Waarom thee bedrukken bij Joinz?

  • Lage minimale afname
  • Al verkrijgbaar vanaf €0.11
  • Gratis bedrukking
  • Geen verzendkosten
  • Gratis offerte
  • Ideaal voor evenementen en beurzen
  • Voor elke leeftijd en doelgroep

Populair: Zakje thee met eigen label

Een goedkoop geschenk met hele hoge kwaliteit? Dit product is daar definitie van! Het zakje thee met label is al vanaf €0.11 beschikbaar. Het zakje bevat English breakfast thee van bewezen hoge kwaliteit. De thee is ook verkrijgbaar met earl grey, bosvruchten, aardbei, groene thee citroen of kaneelsmaak. Laat met dit geschenk zien dat jij ook hebt voor detail en net dat beetje extra wil geven voor jouw gasten. Je zult er zeker weten voor beloond worden!

Origineel: Doosje met 4 zakjes thee

Dit geschenk is al tijden lang erg populair en niet zonder reden. Met dit product kan jij jouw bedrijf koppelen aan de waanzinnige kwaliteit van Pickwick. Pickwick is al jaren één van de meest populaire theemerken over de hele wereld. Door het doosje te bedrukken met jouw logo of tekst zijn jullie onlosmakelijk verbonden. Pickwick heeft tegenwoordig iets extra's toegevoegd aan hun thee. Op elk label staat een originele vraag die jij kan stellen aan iemand anders. Hierdoor kan jouw bedrijf ook het begin zijn van een goed gesprek op een beurs of evenement, maar ook in een restaurant of café. Kijk hieronder eens wat voor impact één zakje thee al kan hebben!