Filter
6 Producten

Avontuurlijk

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 50,00

Outdoor Adventure

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 87,50

Stijlvol Geblokt

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 45,00

Vierkante Meter Tuin

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 65,00

Smeren Maar!

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 45,00

Bio Borrel

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 27,50

Duurzaam kerstpakket

De winter is in aankomst, de dagen worden korter en het is al een stuk frisser buiten. Dat betekent maar één ding: De kerst staat voor de deur. Een mooie tijd van warmte, gezelligheid en cadeaus. Bestel daarom dit jaar op tijd een mooi kerst- en eindejaarsgeschenk voor je collega’s. Een kerstpakket is een ontzettend mooi geschenk voor mens, milieu en dier. Ontdek de gave duurzame kerstpakketten uit ons assortiment en bestel vandaag nog!

De duurzame kerstpakketten uit ons assortiment zijn zeer divers. Ga jij voor een biologisch kerstpakket met biologische tapas en wijn? Of start jij je eigen moestuin met een groene vingers kerstpakket?

Bij Joinz zijn er ook duurzame kerstpakketten verkrijgbaar met woonaccessoires van gerecycled materiaal. Maak bijvoorbeeld jouw huis duurzaam met een duurzaam kerstpakket met kaarsen en een fleecedeken van gerecycled materiaal. Of ga voor een outdoor duurzaam kerstpakket met als pronkstuk een rugzak van RPET. RPET is onder andere gemaakt van oude plastic flesjes en dus extra duurzaam!

Het assortiment aan duurzame kerstpakketten van Joinz is dus ontzettend breed. Neem gauw een kijkje tussen alle duurzame kerstpakketten en kies een mooi kerstpakket die bij jouw bedrijf en budget past.

Duurzaamheid kerstpakket
kerstpakket duurzaam
Duurzaam kerstpakket

Biologisch kerstpakket

De biologische kerstpakketten zitten goed gevuld met biologische producten, maar wat houdt biologisch eigenlijk in? Bij biologische landbouw maakt de boer geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest en genetisch gemodificeerde organismen. De boer laat de natuur zo veel mogelijk zijn eigen gang gaan. De biologische snacks uit jouw pakket zijn dus een geschenk voor jouw maar ook voor de natuur. Een duurzaam kerstpakket met een mooie boodschap!

Groen kerstpakket

Straalt jouw bedrijf al groene vingers uit? Met een groene vingers kerstpakket binnenkort wel! Sommige duurzame kerstpakketten zijn gevuld met kruidenplanten, bloemenzaadjes en tuingereedschap. Zo kunnen jij en je collega’s thuis lekker groen aan de slag, of beginnen jullie samen een kantoortuin. Een tof kerstgeschenk waar we samen de wereld een stukje groener mee maken.

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van een duurzaam kerstpakket?

De levertijd van een duurzaam kerstpakket varieert van 10-15 dagen. Heb je een spoed levering nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om de opties te bespreken.

Wat is de minimale afname van duurzame kerstpakketten?

Je kan duurzame kerstpakketten al bestellen vanaf 1 stuks!

Kan ik ook andere producten uit het assortiment van Joinz aan mijn duurzame kerstpakket toevoegen?

Ja! Je kan ook andere producten laten toevoegen aan een duurzaam kerstpakket. Neem contact op met onze klantenservice om de opties te bespreken over het toevoegen van extra producten aan jouw duurzame kerstpakket.

Lees verder +

Gerelateerd aan Duurzaam Kerstpakket Bestellen

Andere soortgelijke categorieën