Aanbevolen

Filter
4 Producten

Outdoor Adventure

  • Bezorgd op 30-04
  • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 87,50

Smeren Maar!

  • Bezorgd op 30-04
  • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 45,00

Bio Borrel

  • Bezorgd op 30-04
  • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 27,50

Vierkante Meter Tuin

  • Bezorgd op 30-04
  • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 65,00

Biologische kerstpakketten

De feestdagen staan voor de deur. Tijd om jouw collega’s eens lekker in de watten te leggen. Bestel bij Joinz daarom jouw biologische kerstpakketten! Een biologisch in een fijn geschenk voor mens én natuur. De biologische kerspakketten zitten goedgevuld met natuurlijke producten zoals biologische snacks, tuinkruiden en nog veel meer!

Waarom gaan voor een biologisch kerstpakket? Biologische producten zijn gemaakt zonder kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerde organismen. De boeren die de producten verbouwen kiezen er voor om zo veel mogelijk de natuur zijn eigen werk te laten doen door zo weinig mogelijk in te grijpen. Biologische producten zijn zo extra goed voor het milieu.

Aan een biologisch geschenk zoals een bio kerstpakket ziet iedereen bovendien dat jouw bedrijf zich inzet voor een beter en schoner milieu. Een gaaf geschenk met een belangrijke boodschap!

Biologische kerspakketten

Duurzaam kerstpakket

De biologische kerstpakketten zijn vaak duurzaam geproduceerd. Er zijn echter ook nog een aantal kerstpakketten met non-food waren die duurzaam zijn geproduceerd.

Een populair voorbeeld van een duurzaam kerstpakket is het stoere ‘Zwart en Rood Geshopt kerstpakket’. De inhoud van dit pakket heeft een kleurenthema, en als luxe accessoire fietstassen van gerecycled materiaal.

Een warm en duurzaam kerstpakket bestellen? Ga dan voor ‘Duurzaam Thuis’. Dit kerstpakket bevat alleen maar duurzame producten zoals biologische wijn, GoGreen snacks en een fleece deken van gerecycled katoen. Steek de kaarsen uit het kerspakket thuis op en creëer een warm en duurzaam huis.

Kerstpakket tuin

Straalt jouw bedrijf al groene vingers uit? Met een groen kerstpakket kunnen straks al jouw collega’s hun eigen moes- of bloementuin beginnen! De groene kerstpakketten van Joinz zijn gevuld met divers tuingereedschap zoals een schepje, een schoffeltje, een harkje, tuinhandschoenen, maar ook met mooie bloembollen en tuinzaden.

Ga bijvoorbeeld voor een mooi ‘B&B kerstpakket’ inclusief biologische snacks, bloemzaden en een insectenhotel. Je eigen moestuin starten? Ga dan voor het ‘Groene Vingers Kerstpakket’. Dit kerspakket zit gevuld met tuingereedschap, groentezaadjes, peterselie in een potje en biologische snacks.

Met een groen kerstpakket kunnen jij en je collega’s een milieuvriendelijke hobby ontwikkelen en een eigen kantoortuin beginnen!

Biologische kerspakketten

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van biologische kerstpakketten?

De levertijd van biologische kerstpakketten varieert van 10-15 dagen. Heb je een spoed levering nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om de opties te bespreken.

Wat is de minimale afname van biologische kerstpakketten?

Je kan biologische kerstpakketten al bestellen vanaf 1 stuks!

Kan ik ook andere producten uit het assortiment van Joinz aan mijn biologische kerstpakket toevoegen?

Ja! Je kan ook andere producten laten toevoegen aan jouw biologische kerstpakket. Neem contact op met onze klantenservice om de opties te bespreken over het toevoegen van extra producten aan jouw kerstpakket.

Lees verder +

Gerelateerd aan Biologisch Kerstpakket Bestellen

Andere soortgelijke categorieën