Aanbevolen

Filter
5 Producten

Familie Spel

  • Bezorgd op 01-05
  • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 65,00

Puzzel Feest

  • Bezorgd op 01-05
  • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 47,50

Mepal op Tafel

  • Bezorgd op 01-05
  • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 40,00

Spel & Puzzel Plezier

  • Bezorgd op 01-05
  • Vanaf 24 stuks

Vanaf € 16,75

Tic Tac Toe

  • Bezorgd op 01-05
  • Vanaf 12 stuks

Vanaf € 24,95

Kerstpakket met spel

De feestdagen staan weer voor de deur. Tijd om jouw collega’s eens goed in de watten te leggen! Bestel bij Joinz de leukste en origineelste spelletjes kerstpakketten. Een kerstpakket met spel is een origineel eindejaarsgeschenk waar je collega’s een hoop plezier aan kunnen beleven. Want zeg zelf, wat is er nou fijner dan op kerstavond een spannend spel spelen met familie of vrienden?

De kerstpakketten met spelletjes uit ons assortiment zijn ontzettend divers. Van uitgebreide gezinsspellen tot dobbelspelletjes, en van spellen voor de jeugd tot spellen voor gevorderde spellenwinnaars. Joinz bedrukt spelletjes kerstpakketten voor jong, oud en ieder budget!

Goedkope spelletjes kerstpakketten

Een goedkoop kerspakket met spel bestellen? Ga dan bijvoorbeeld voor de ‘Pubquiz thuis’ of voor de 'Borrel Box’. Deze spelletjes kerstpakketten zijn al verkrijgbaar vanaf €15,00 per stuk. Speel met deze kerstpakketten een pubquiz met je vrienden of een leuk dobbelspel met je familie. Deze spelletjes kerspakketten zijn ook nog gevuld met heerlijk bier zoals Heineken, Leffe en Hertog Jan. De spel kerstpakketten zijn opgevuld met lekkere snacks van Duyvis, Croky en nog veel meer!

Kerstpakket Escape Room

Een gaaf gezelschapsspel spelen met je familie op kerstavond? Dan is ons nieuwste kerstpakket misschien wat voor jouw! Dit kerstpakket heet het ‘Escaperoom Kerstpakket’, en tovert jouw kerstpakket om in een mysterieuze en spannende escape room waar je uit moet zien te ontsnappen. Het escape room kerstpakket bevat 14 puzzels, raadsels en mysteries die jouw kerstavond in een onvergetelijke nacht toveren! Een super gaaf kerstpakket voor de gevorderde puzzelaar.

Kerstpakket Escape Room Spel

Kerstpakket ‘Wie ben ik?’

Een kerspakket met een familiespel bestellen? Ga voor het leuk ‘Wie ben ik?’ kerstpakket. Bij het spel wie ben ik draag je allemaal een kaartje met een bekend persoon op je voorhoofd, en moet je door middel wan ja/nee vragen gokken wie jij bent. Een echt gezelligheidsspel waar je met zijn allen hard om

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van spelletjes kerstpakketten?

De levertijd van spel kerstpakketten varieert van 10-15 dagen. Heb je een spoed levering nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om de opties te bespreken.

Wat is de minimale afname van spelletjes kerstpakketten?

Je kan spel kerstpakketten al bestellen vanaf 1 stuks!

Kan ik ook andere producten uit het assortiment van Joinz aan mijn kerstpakketten met spel toevoegen?

Ja! Je kan ook andere producten laten toevoegen aan jouw kerstpakket met spel. Neem contact op met onze klantenservice om de opties te bespreken over het toevoegen van extra producten aan jouw spellen kerstpakket.

Lees verder +

Gerelateerd aan Spellen Kerstpakket Bestellen

Andere soortgelijke categorieën