Filter
7 Producten

Italian Tapas

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 24 stuks

Vanaf € 19,30

Toscana in Tavola

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 59,50

Italiaans Genieten

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 50,00

Pizza Fun!

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 137,00

Golosità

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 47,50

Italiaanse Delicatessen

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 42,50

Dolce Vita

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 29,50

Italiaans kerstpakket

De dagen worden iedere dag een stukje korter, het wordt al vroeg donker en het is buiten al een stuk frisser. Dat betekent slechts één belangrijk ding: De Kerst is in aantocht! De decembermaand is een tijd van gezelligheid, warmte en cadeaus. Het ideale moment om je collega’s eens lekker in de watten te leggen. Schenk je collega’s daarom dit jaar een gaaf Italiaans kerstpakket!

Een Italiaans kerstpakket is gevuld met ingrediënten en kruiden voor in de Italiaanse keuken, met typische Italiaanse tapas en met bier van Birra Moretti of een Italiaanse wijn. Alles wat je nodig hebt voor een Italiaanse borrel!

Een Italiaans kerstpakket is super leuk om je Italiaanse collega’s mee te verrassen, of om zelf mee aan de slag te gaan in de keuken. Maak bijvoorbeeld een Italiaans feestmaal op kerstavond voor je familie, of geniet van de Italiaanse heerlijkheden tijdens een gezellige borrel.

Populaire Italiaanse kerstpakketten

Ons assortiment aan Italiaanse kerstpakketten is divers. Van voordelige pakketten met Italiaanse borrelhapjes tot luxe kerstpakketten met alle ingrediënten voor een Italiaans gangenmenu. Vind je het lastig om het beste Italiaanse kerstpakket uit te zoeken? Wij hebben de drie populairste kerstpakketten uit Italië uitgelicht zodat jij de beste keuze kan maken.

 1. Op de 1ste plek staat het ‘Bella Italia!’ kerstpakket, en niet zonder reden! Dit heerlijke borrelpakket is al verkrijgbaar vanaf €30,00 per stuk. Dit voordelige kerstpakket is gevuld met de lekkerste Italiaanse hapjes. Zo vind je in het pakket minipizza’s, luxe salami, pesto met stokbrood, een basilicumplant en nog veel meer! De twee biertjes van het Italiaanse merk Birra Moretti maken jouw warme borrelpakket af.
 1. Op een welverdiende 2de plaatst staat het kerstpakket ‘Smakelijk Italiaans’. Dit kerstpakket is helemaal gevuld met Italiaanse snacks en tapas. Pizzahapjes, toastjes met pesto, chips en niet te vergeten, een Italiaanse wijn. Een kerstpakket voor de echte borrelaar!
 1. Op de 3de plek vinden we het kerstpakket ‘Italian Party’. Dit kerstpakket is een geschenk voor de echte Italiaanse chef of cheffin. Show je Italiaanse kookkunsten aan je familie op kerst- of oudejaarsavond met dit kerstpakket.
Italiaans kerstpakket
Italiaans kerstpakket
Italiaans kerstpakket

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van luxe kerstpakketten?

De levertijd van een luxe kerstpakket varieert van 10-15 dagen. Heb je een spoed levering nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om de opties te bespreken.

Wat is de minimale afname van luxe kerstpakketten?

Je kan luxe kerstpakketten al bestellen vanaf 1 stuks!

Kan ik ook andere producten uit het assortiment van Joinz aan mijn luxe kerstpakket toevoegen?

Ja! Je kan ook andere producten laten toevoegen aan een luxe kerstpakket. Neem contact op met onze klantenservice om de opties te bespreken over het toevoegen van extra producten aan jouw luxe kerstpakket.

Lees verder +

Gerelateerd aan Italiaans Kerstpakket Bestellen

Andere soortgelijke categorieën