Filter
6 Producten

Winterse Vuurschaal

 • Bezorgd op 11-03
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 65,00

Grill je Burger

 • Bezorgd op 11-03
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 55,00

Beach BBQ

 • Bezorgd op 11-03
 • Vanaf 24 stuks

Vanaf € 43,50

Populair

Deluxe draagbare barbecue in koffer

 • Bezorgd op 11-03
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 51,75

12-delige barbecue set in aluminium koffer

 • Bezorgd op 11-03
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 40,19

BBQ TO GO

 • Bezorgd op 11-03
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 62,65

BBQ kerstpakket

De dagen worden steeds korter, het wordt vroeg donker en het is buiten al een stuk frisser. Dat betekent één belangrijk ding: De Kerst staat voor de deur. De feestdagen zijn het ideale moment om je collega’s eens goed in de watten te leggen. Schenk je collega’s dit jaar een gaaf bbq kerstpakket. Een barbecue kerstpakket is gevuld met barbecue accessoires, snacks en heeft als pronkstuk een kleine barbecue. Een stoer kerstpakket voor de echte barbecue-fan!

De barbecues in de bbq kerstpakketten zijn niet al te groot en opklapbaar, waardoor je hem overal mee naar toe kan nemen. Of je nou naar het strand, het park of een feestje gaat, met deze barbecue kan je overal genieten van een stuk gegrild vlees.

Een bbq kerstpakket bevat naast een barbecue ook nog diverse accessoires en snacks. Zo zit er in een barbecue kerstpakket kolen en een snijplank. Naast deze handige basis bbq-producten zijn de pakketten gevuld met heerlijke borrelsnacks zoals nachos met dipsaus, marshmallows en alle ingrediënten voor een broodje hamburger. Koop zelf alleen het vlees en je kan beginnen met grillen!

Populairste bbq kerstpakketten

Ons assortiment aan bbq kerstpakketten bestaat uit verschillende soorten pakketten. Ga bijvoorbeeld voor een gaaf pakket met een vuurkorf, of ga voor een kerstpakket met een barbecue en bijpassende snacks. Een geheel basis barbecue pakket bestellen? Ga dan voor de koffer barbecue met alle bijpassende accessoires!

Vind je het lastig om het juiste bbq kerstpakket uit te kiezen? Wij hebben de drie populairste barbecue kerstpakketten uitgelicht zodat jij de beste keuze kan maken.

 1. Op de 1ste plek staat het ‘Barbecue Coocking Kerstpakket’, en niet zonder reden! Dit stoere kerstpakket heeft een super hippe barbecue. Het kerstpakket bevat verder hamburgerbroodjes, bbq dip, nachos en nog veel meer. De speciaalbiertjes van Hertog Jan maken jouw bbq feestje helemaal compleet.
 1. Op een welverdiende 2de plaatst staat het ‘Handige Princess Kerstpakket’. De barbecue uit dit kerstpakket werkt zowel op kolen als op elektriciteit. Ideaal om bijvoorbeeld mee op je balkon te barbecueën. In dit kerstpakket zitten diverse snacks en een hippe snijplank die direct als deksel van de barbecue dient.
 1. Last but not least: Het ‘BBQ op Tafel Kerstpakket’. Dit kerstpakket bevat naast een opvouwbare barbecue heerlijke snacks zoals chips, marshmallows en Hertog Jan bier voor tijdens een gezellige barbecue.
bbq kerstpakket
kerstpakket bbq
barbecue kerstpakket

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van barbecue kerstpakketten?

De levertijd van een bbq kerstpakket varieert van 10-15 dagen. Heb je een spoed levering nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om de opties te bespreken.

Wat is de minimale afname van bbq kerstpakketten?

Je kan barbecue kerstpakketten al bestellen vanaf 1 stuks!

Kan ik ook andere producten uit het assortiment van Joinz aan mijn bbq kerstpakket toevoegen?

Ja! Je kan ook andere producten laten toevoegen aan een bbq kerstpakket. Neem contact op met onze klantenservice om de opties te bespreken over het toevoegen van extra producten aan jouw kerstpakketten met barbecue.

Lees verder +

Gerelateerd aan Barbecue Kerstpakket Bestellen

Andere soortgelijke categorieën