Filter
4 Producten

Custom made oplaadkabel | 62cm

  • Bezorgd op 01-05
  • Vanaf 100 stuks

Vanaf € 5,95

Vrachtwagen Borrelplank

  • Bezorgd op 26-04
  • Vanaf 20 stuks

Vanaf € 15,95

Custom made oplaadkabel

  • Bezorgd op 01-05
  • Vanaf 100 stuks

Vanaf € 5,40

Kunststof custom made bal stempel

  • Bezorgd op 01-05
  • Vanaf 100 stuks

Vanaf € 7,19

Alles wat je moet weten over custom made relatiegeschenken

Wil je graag een persoonlijk geschenk geven aan jouw relaties, dan zijn de custom made relatiegeschenken van Joinz zeker iets voor jou. Wij hebben geschenken in veel vormen en maten, waardoor er ook zeker iets tussen zit voor jouw bedrijf. In de onderstaande alinea’s zullen wij verder uitleggen wat de mogelijkheden zijn en hoe wij precies te werk gaan.

Productieproces custom made relatiegeschenken

Het productieproces voor al onze custom made relatiegeschenken verloopt in 3 stappen. De eerste stap doe jij. Je stuurt ons namelijk afbeeldingen toe van jouw product, logo of een ander idee voor een custom made relatiegeschenk. Stap twee doen wij helemaal. Wij sturen jouw helemaal vrijblijvend digitaal een 3D ontwerp toe van jouw product, logo of idee. Bij stap 3 ontvangt je het ontwerp en de offerte en na de bevestiging van jouw kant kan de productie beginnen! De levertijd bij al onze producten is vanaf de bevestiging 3-4 weken.

3D USB stick

De 3D USB stick is al jaren een ontzettend grote hit voor relatiegeschenken. Jong en oud gebruikt USB sticks, waardoor dit geschenk altijd erg wordt gewaardeerd. Bij Joinz kan je altijd geheel vrijblijvend een offerte sturen met daarin een foto van jouw product of logo. Ons team maakt voor jou dan een gratis ontwerp en stuurt deze jou toe. Als de USB sticks dan worden gemaakt voor jouw bedrijf kan je helemaal gratis je bedrijfsvideo/brochure op de 3D USB sticks zetten.

Custom Made USB-Stick

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor jouw custom made USB stick en ontvang een gratis ontwerp!

Custom made powerbank

Een custom made powerbank is een powerbank die wordt gemaakt in de vorm van jouw eigen product of logo. Door een powerbank hoef je je geen zorgen meer te maken over een lege batterij als je even geen oplader mee hebt. Met een powerbank kan je op elke plek en op elk moment jouw mobiel of tablet opladen. De capaciteit van de powerbanks is 2600mAh, wat ongeveer gelijk staat aan één keer jouw telefoon opladen. Bij Joinz kan je op werkdagen een offerte aanvragen voor 1 uur en dan krijg je gegarandeerd dezelfde dag nog een idee voor een ontwerp teruggestuurd. In de 21ste eeuw zijn dit soort accessoires niet meer weg te denken, waardoor dit een ideaal cadeau is voor jouw relaties.

Wil je een gratis Ontwerp? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor jouw custom made USB stick.  

Bluetooth speaker in de vorm van jouw eigen product

Bij Joinz kan jij een speaker bestellen die helemaal in de vorm van jouw eigen product is. Iedereen over de hele wereld en van elke leeftijd vindt het leuk om muziek te luisteren. Dit wordt alleen nog maar beter met hogere kwaliteit. Met de bluetooth speakers van Joinz kunnen jouw relaties dit straks doen met een speaker die volledig in de vorm is van jouw product. Doordat de speakers bluetooth zijn kan elke telefoon of tablet aangesloten worden op deze apparaten. Het laat daarnaast goed zien dat jouw bedrijf met de tijd meegaat!

Wil je een Gratis Ontwerp van je eigen custom made Bluetooth Speaker? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Custom made 3-1 oplaadkabel

De 3-1 oplaadkabel is een geschenk dat gegarandeerd veel gebruikt gaat worden door je relaties. Er is haast geen betere manier om reclame te doen voor jouw bedrijf. De oplaadkabel heeft aan één kant een usb ingang, waardoor deze kan worden aangesloten aan een laptop, adapter of powerbank. Aan de andere kant heeft de oplaadkabel drie verschillende uitgangen, waardoor elke telefoon hier op aangesloten kan worden. Maak de oplaadkabel precies zoals jij wilt, zodat jouw bedrijf de reclame krijgt die het verdient.

Custom Made Oplaadkabel

Geïnteresseerd in een prachtige oplaadkabel voor elke Smartphone. Vraag een vrijblijvende offert aan en ontvang een gratis ontwerp van jou custom made oplaadkabel!

Draadloze oplader in de vorm van jouw eigen logo

De draadloze oplader in de vorm van jouw eigen logo is de nieuwste trend op het gebied van gadgets en relatiegeschenken. Met de draadloze oplader heb je geen last meer van die vervelende snoertjes en draadjes, maar hoef je enkel en alleen nog de telefoon op de oplader te leggen. Doordat iedereen tegenwoordig zijn mobiel veel gebruikt, zal dit geschenk met veel blijdschap worden ontvangen. De draadloze oplader kan in elke vorm en maat gemaakt worden, en ons team helpt jou graag bij het maken van een ontwerp, zodat de oplader precies wordt zoals jij hem voor ogen hebt.

Mocht je nog met vragen zitten over het bestelproces of bepaalde producten neem dan gerust contact met ons. Benieuwd naar het assortiment? Bestel direct een custom made relatiegeschenk.

Lees verder +