Filter
2 Producten

SeatZac-Oranje

  • Bezorgd op 08-06
  • Vanaf 16 stuks

Vanaf € 21,51

SeatZac Oranje

  • Bezorgd op 08-06
  • Vanaf 16 stuks

Vanaf € 21,51

Alles wat je moet weten over zitzakken bedrukken met logo

Op zoek naar een origineel, vrolijk en opvallend relatiegeschenk? Denk aan zitzakken bedrukken met jouw bedrijfslogo! Een zitzak met logo valt op door zijn opvallende design en vrolijke kleuren.

Waarom een zitzak met logo?

Zitzakken zijn het hipste promotiemateriaal van dit moment. Ze worden ontzettend veel uitgedeeld op festivals of andere evenementen. Met een zitzak chill je overal en geniet je op alle plaatsen van heerlijk zitcomfort. Gebruik hem op het strand, in het park, in je eigen achtertuin of op een festival! Door de zitzakken te bedrukken met jouw logo, verbindt je jouw bedrijf onlosmakelijk aan het hippe imago van de SeatZac.

Waarom zitzakken bedrukken?

  • Erg populair promotiemiddel

  • Vrolijk en opvallend

  • Jouw logo op openbare plaatsen (park, strand, festival etc.)

  • Zomerse give-away

  • Modern en hip!

  • Match de kleur met jouw huisstijl

De populairste zitzak: de SeatZac

Wil jij echt de blits maken in het aankomende seizoen? De SeatZac is een ontzettend populaire zitzak die bij Joinz bedrukt kan worden met jouw bedrijfslogo. De SeatZac is ideaal om mee te nemen, omdat hij opgevouwen slechts het formaat van een krant in beslag neemt. Daarnaast hoef je hem niet op te blazen. Met een zigzaggende beweging vul je binnen 1 minuut de Seatzac met wel 400 liter lucht. Hierdoor is de SeatZac de perfecte zitzak om mee te nemen naar het park of het strand. Door de zitzak te bedrukken, zullen veel mensen dus jouw logo zien!

Zitzakken met logo bestellen

Bij Joinz bestel je op een eenvoudige manier bedrukte zitzakken. Nadat jij een kleur hebt gekozen die goed bij jouw huisstijl past, vraag je via de website een offerte aan. Een offerte heb je al binnen 10 seconden!

Gratis ontwerp

Nadat jij de offerte hebt ontvangen, vragen we je om ons de juiste bestanden van jouw logo op te sturen. Onze professional gaat hier dan mee aan de slag om een gratis ontwerp van de zitzak met bedrukking te maken. Op werkdagen heb je dit ontwerp al binnen 4 uur! Zo kun je direct zien hoe jouw zitzak met bedrukking eruit zal komen te zien.

Verzendkosten en levertijd

Wanneer je bedrukte zitzakken bij Joinz bestelt, zijn de verzendkosten altijd helemaal gratis. Dit doen we om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Jouw zitzakken met bedrukking heb je binnen 10 werkdagen in huis!

Lees verder +