Zitzakken bedrukken

De hippe SeatZac nu ook met jouw logo! De Seatzac is hèt promotiemiddel van dit moment. Rust heerlijk uit op de met lucht gevulde 'zak' die je over mee naar toe kan nemen. Neem hem mee naar het park, je achtertuin, het strand of een festival om overal te chillen waar je maar wilt.
Opgevouwen neemt de SeatZac niet meer ruimte dan een krant in beslag. Daarnaast weegt hij maar 750 gram en wordt hij geleverd inclusief draagtas. Ideaal om mee te nemen dus! Dankzij het slimme systeem hoef je de zitzak niet zelf op te blazen, maar ben je binnen een half minuutje al voorzien van een heerlijke ligstoel. 
Bedrukkingsmogelijkheden
Laat de SeatZac bedrukken met jouw bedrijfslogo voor een stoer, hip en origineel promotiemiddel of relatiegeschenk. Jouw logo kan in 1, 2 of 3 kleuren gedrukt worden. Voor meer informatie neem je een kijkje op de productpagina of kun je contact met ons opnemen via de telefoon, mail of chatdienst op de website.
View as Grid List

1 Item

per pagina
Set Descending Direction
  1. SeatZac
View as Grid List

1 Item

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over zitzakken bedrukken met logo

Op zoek naar een origineel, vrolijk en opvallend relatiegeschenk? Denk aan zitzakken bedrukken met jouw bedrijfslogo! Een zitzak met logo valt op door zijn opvallende design en vrolijke kleuren. 

Waarom een zitzak met logo?

Zitzakken zijn het hipste promotiemateriaal van dit moment. Ze worden ontzettend veel uitgedeeld op festivals of andere evenementen. Met een zitzak chill je overal en geniet je op alle plaatsen van heerlijk zitcomfort. Gebruik hem op het strand, in het park, in je eigen achtertuin of op een festival! Door de zitzakken te bedrukken met jouw logo, verbindt je jouw bedrijf onlosmakelijk aan het hippe imago van de SeatZac.

Waarom zitzakken bedrukken?

  • Erg populair promotiemiddel

  • Vrolijk en opvallend

  • Jouw logo op openbare plaatsen (park, strand, festival etc.)

  • Zomerse give-away

  • Modern en hip!

  • Match de kleur met jouw huisstijl

De populairste zitzak van 2019: de SeatZac

Wil jij echt de blits maken in 2019? De SeatZac is een ontzettend populaire zitzak die bij Joinz bedrukt kan worden met jouw bedrijfslogo. De SeatZac is ideaal om mee te nemen, omdat hij opgevouwen slechts het formaat van een krant in beslag neemt. Daarnaast hoef je hem niet op te blazen. Met een zigzaggende beweging vul je binnen 1 minuut de Seatzac met wel 400 liter lucht. Hierdoor is de SeatZac de perfecte zitzak om mee te nemen naar het park of het strand. Door de zitzak te bedrukken, zullen veel mensen dus jouw logo zien!

Zitzakken met logo bestellen

Bij Joinz bestel je op een eenvoudige manier bedrukte zitzakken. Nadat jij een kleur hebt gekozen die goed bij jouw huisstijl past, vraag je via de website een offerte aan. Een offerte heb je al binnen 10 seconden! 

Gratis ontwerp 

Nadat jij de offerte hebt ontvangen, vragen we je om ons de juiste bestanden van jouw logo op te sturen. Onze professional gaat hier dan mee aan de slag om een gratis ontwerp van de zitzak met bedrukking te maken. Op werkdagen heb je dit ontwerp al binnen 4 uur! Zo kun je direct zien hoe jouw zitzak met bedrukking eruit zal komen te zien. 

Verzendkosten en levertijd

Wanneer je bedrukte zitzakken bij Joinz bestelt, zijn de verzendkosten altijd helemaal gratis. Dit doen we om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Jouw zitzakken met bedrukking heb je binnen 10 werkdagen in huis!