Filter
8 Producten

Touchscreen Sport Handschoenen Vanzox

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 5,82

Touchscreen Handschoenen Tellar

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 1,94

Duurzaam

Touchscreen Handschoenen Despil

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 2,88

Touchscreen Handschoenen Pigun

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 1,64

TACTO

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 1,77

Antibacterieel Touchscreen Handschoenen Tenex

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 1,18

Duurzaam

TAKAI

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 50 stuks

Vanaf € 4,42

Touchscreen Handschoenen Actium

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 1,64

Touchscreen handschoenen met logo

Je merkt het waarschijnlijk wel als je op de fiets zit onderweg naar werk, het wordt steeds kouder. De winter staat voor de deur! Verras je collega’s en relaties daarom met een verwarmend en gepersonaliseerd geschenk waar ze de winter mee doorkomen.

Een modern en verwarmend geschenk zijn touchscreen handschoenen. Touchscreen handschoenen houden niet alleen je handen warm, maar hebben ook een superhandige functie! Met touchscreen handschoenen kan je ook van je telefoon gebruik maken terwijl je deze handschoenen aan hebt.

Maar hoe zit dat nou? Waarom hebben mijn normale handschoenen geen touchscreen en mijn touchscreen handschoenen wel? Normale handschoenen van stof geleiden geen stroom. Touchscreen handschoenen hebben echter vingertoppen gemaakt van stoffen die wél stroom geleiden. Voelt de stof van de vingertoppen dan ook anders aan? Nee, de stof voelt exact hetzelfde aan als de rest van de handschoen. Een functionele handschoen die je handen altijd warm houdt!

Touchscreen handschoenen als relatiegeschenk

Touchscreen handschoenen kunnen uitstekend dienen als relatiegeschenk. Wij bedrukken touchscreen handschoenen met jouw logo. Touchscreen handschoenen met logo zijn ideaal om te schenken aan collega’s en zakenpartners. Iedereen kan de hele winter gebruik maken van jouw touch gloves met logo. Met gepersonaliseerde touchscreen handschoenen laat je gegarandeerd een goede indruk achter bij klanten en relaties.

Touchscreen handschoenen bedrukken met logo

Touchscreen handschoenen werken bovendien promotend! Goedkope touchscreen handschoenen zijn al verkrijgbaar vanaf €1,48 per stuk. Al te bestellen bij een minimale afname van 25 stuks! Een voordelig weggevertje waar veel gebruik van zal worden gemaakt. Ideaal om uit te delen aan potentiële klanten. Jouw bedrijf wordt niet snel vergeten door dit attente geschenk.

Luxe touchscreen handschoenen met logo? Een paar gepersonaliseerde touchscreen handschoenen met een chique uitstraling kan dienen als luxe relatiegeschenk. Laat bijvoorbeeld het leren label van de touchscreen handschoenen bedrukken met jouw logo. Een verwarmend geschenk waar je relaties echt wat aan hebben!

Straalt jouw bedrijf al groene vingers uit? Met de duurzame touchscreen handschoenen van Joinz wel! Met RPET touchscreen handschoenen van polyester en plastic flessen laat je aan iedereen zien dat jouw bedrijf zich inzet voor een schoner milieu.

Winter kleding

Ben je benieuwd naar ons hele winter assortiment? Neem dan een kijkje tussen onze bedrukte mutsensjaals en handschoenen! Maak de outfit compleet met gepersonaliseerde kleding accessoires.

Muts, sjaal en handschoene bedrukken met logo

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van touchscreen handschoenen met logo?

De levertijd van touchscreen handschoenen met logo is 10 werkdagen.

Wat is de minimale afname voor touchscreen handschoenen?

Touchscreen handschoenen met logo zijn al verkrijgbaar vanaf 25 stuks!

Kan ik een sample van mijn touchscreen handschoenen ontvangen?

Je kan een sample zonder logo bestellen. Ben je benieuwd hoe je touchscreen handschoenen met logo er uit komen te zien? Vraag dan een digitaal ontwerp aan. Gratis en geheel vrijblijvend

Kan ik ook touchscreen handschoenen zonder bedrukking bestellen?

Je kan ook zonder bedrukking bestellen. Touchscreen handschoenen zonder bedrukking zijn vaak voordeliger.

Lees verder +