Filter
5 Producten

CYPRUS timmermanspotlood

  • Bezorgd op 12-12
  • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 0,37

Carpenter timmermanspotlood

  • Bezorgd op 12-12
  • Vanaf 400 stuks

Vanaf € 0,21

Timmermanspotlood

  • Bezorgd op 12-12
  • Vanaf 200 stuks

Vanaf € 0,52

Potlood Delint

  • Bezorgd op 12-12
  • Vanaf 400 stuks

Vanaf € 0,19

CYPRUS timmermanspotlood

  • Bezorgd op 12-12
  • Vanaf 100 stuks

Vanaf € 0,33

Timmermanspotloden bedrukken

Ben je op zoek naar een handig en gepersonaliseerd geschenk voor je collega’s van jouw bouwbedrijf? Of wil je jouw timmermansbedrijf promoten met een leuk weggevertje voor klanten? Laat dan je timmermanspotloden bedrukken met jouw logo bij Joinz. Een timmermanspotlood is een onmisbaar schrijfinstrument voor echte timmermannen. Bestel jouw bedrukte timmermanspotloden daarom vandaag nog vanaf €0,18 per stuk!

Timmermanspotloden bedrukken met logo

Wat is een timmermanspotlood?

Een timmermanspotlood is speciaal gemaakt voor bouwvakkers en klussers. Maar waarom is een timmermanspotlood zo handig en waarin verschilt hij met een normaal potlood?

Een timmermanspotlood wordt ook wel een ‘schrijnwerkerspotlood’ genoemd. Een schrijnwerker is een timmerman die met veel details hout bewerkt. Met een timmermanspotlood kan je nauwkeurig te werk gaan dus vandaar de naam schrijnwerkerspotlood.

Timmermanspotloden met bedrukking zijn stevige potloden waarmee je maten kan aftekenen op hout, beton, steen en ga zo maar door. Bedrukte timmermanspotloden worden dan ook niet slechts door timmermannen gebruikt, maar ook door bouwvakkers en klussers.

De vorm van timmermanspotloden zijn anders dan die van normale potloden. Een timmermanspotlood heeft een vierkante of een ovale vorm. Hierdoor rolt het potlood niet zomaar weg, en kan je hem gemakkelijk achter je oor steken. Timmermanspotloden zijn vaak verkrijgbaar in felle kleuren. Zo raak je hem niet gemakkelijk kwijt!

Het grafiet (de punt) van een timmermanspotlood is vrij stevig. Hierdoor slijt de punt langzaam en kan je er lang gebruik van maken. Moet je jouw bedrukte timmermanspotlood na een tijdje toch slijpen? Dat gaat lastig met een normale puntenslijper door de vorm van het potlood. Gebruik voor het slijpen daarom een stanley- of een hobbymes!

De langste breedte van het bedrukte timmermanspotlood is altijd 10 millimeter. Super handig om even snel iets kleins op te meten! Zo zie je dat alles van een timmermanspotlood gefocust is op functionaliteit. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een digitaal en gratis ontwerp aan van jouw bedrukte timmermanspotloden!

Timmermanspotloden bedrukken met logo

Gereedschappen en potloden bedrukken

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde schrijfwaren maar zijn de bedrukte timmermanspotloden toch niks voor jouw? Joinz bedrukt ook normale potloden en pennen. Op zoek naar bedrukte gereedschappen voor jouw bouwbedrijf? Joinz bedrukt onder andere stanleymessenmultitoolsrolmaten en duimstokken met jouw logo. Voor ieder bedrijf en budget een bedrukte gadget!

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van bedrukte timmermanspotloden?

De levertijd van bedrukte timmermanspotloden hangt af van de drukte, maar varieert van 10-15 dagen. Heb je een spoed levering nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om de opties te bespreken.

Wat is de minimale afname van timmermanspotloden met logo?

De minimale afname voor timmermanspotloden met opdruk is 200 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn timmermanspotloden met opdruk?

Omdat de minimale afname van bedrukte timmermanspotloden 200 stuks is kan je geen sample aanvragen. Ben je benieuwd hoe jouw timmermanspotloden met logo er uit komen te zien? Vraag dan een digitaal ontwerp aan. Gratis en geheel vrijblijvend!

Kan ik ook timmermanspotloden zonder bedrukking bestellen?

Je kan ook timmermanspotloden zonder bedrukking bestellen. Timmermanspotloden zonder bedrukking zijn goedkoper en kunnen soms sneller geleverd worden.

Lees verder +