Filter
7 Producten

Waterfles met infuser

 • Bezorgd op 12-04
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 11,45

Trans Tea Infuser 350 ml drinkbeker

 • Bezorgd op 12-04
 • Vanaf 100 stuks

Vanaf € 9,26

Waterfles met infuser

 • Bezorgd op 12-04
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 5,69

Duurzaam

Honeycomb afsluitbare lekvrije waterfles met infuser

 • Bezorgd op 12-04
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 12,02

Everyday fles met infuser

 • Bezorgd op 12-04
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 2,29

Duurzaam

Afsluitbare waterfles met infuser

 • Bezorgd op 12-04
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 9,14

Duurzaam

Infuserfles met bamboe dop

 • Bezorgd op 12-04
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 11,43

Waterfles met fruitfilter bedrukken

Het menselijk lichaam bestaat gemiddeld voor 65% uit water en vocht. We hebben water nodig voor de opname van voedingsstoffen en voor de transport van afvalstoffen. Je lichaam kan dan ook alleen goed functioneren wanneer je genoeg water drinkt. Toch drinkt maar 15% van de Nederlanders genoeg water! Een simpele oplossing voor dit landelijke probleem is de waterfles met infuser. Maar wat maakt de waterfles met infuser nou zo een topproduct?

Wat is een waterfles met infuser?

De waterfles met fruitfilter, ook wel een infuser, is een waterfles waar je een groente of fruitsmaakje aan kan toevoegen. Een waterfles met infuser werkt als volgt: In de waterfles zit een filter waar je fruit in kan doen. Het fruit zit dus in een filtertje in het water. Zo krijgt jouw water een heerlijke frisse fruitsmaak, zonder dat er stukjes fruit in je water komen te zitten. Bovendien kan je het fruit gemakkelijk uit de infuser halen om tussendoor te snacken. Extra gezond en extra lekker!

De waterflessen met infuser van Joinz zijn 100% lekvrij, hebben een gemakkelijke sluit- en openfunctie en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk gauw of jouw bedrijfskleur er ook bij zit en bestel vandaag nog!

Waterflessen met infuser bedrukken met logo

Waterfles met infuser bedrukken

Wil je jouw collega’s en zakenpartners voorzien van een gave waterfles met infuser? Bij Joinz bedrukken we je waterfles met infuser met jouw logo. Een gezond en persoonlijk geschenk!

De waterflessen met infuser worden bedrukt met de tampondruk. Deze bedrukkingstechniek kan jouw logo, tekst of slogan in vijf verschillende kleuren nauwkeurig op je waterflessen met infuser drukken. Over het algemeen geldt voor de tampondruk: Hoe minder kleuren je nodig hebt voor jouw bedrukking, des te goedkoper je uitkomt. Bestel jouw bedrukte waterflessen met fruitfilter al vanaf €2,29 per stuk! Ben je benieuwd hoe jouw bedrukte waterflessen met infuser er uit komen te zien? Vraag dan vandaag nog een digitaal drukvoorbeeld aan bij onze ontwerpster Sara. Gratis en geheel vrijblijvend!

Een bedrukte waterfles met fruitfilter is niet alleen een handig en origineel relatiegeschenk, maar laat ook nog eens zien dat jouw bedrijf zich inzet voor een gezondere toekomst. Dus waar wacht je nog op? Verras je collega’s, zakenpartners en klanten met een hip en gezond cadeau!

Waterflessen met infuser bedrukken met logo

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van bedrukte waterflessen met infuser?

De levertijd van waterflessen met infuser met logo hangt af van de drukte, maar is meestal twee weken. Heb je een spoed levering nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om de opties te bespreken.

Wat is de minimale afname van bedrukte waterflessen met fruitfilter?

Je kan je waterflessen met infuser al bestellen vanaf 25 stuks!

Kan ik een sample van mijn bedrukte waterfles met fruitfilter ontvangen?

Je kan geen sample van jouw waterfles infuser met logo bestellen omdat de minimale afname voor waterflessen 25 stuks is. Ben je toch benieuwd hoe jouw logo er op je waterfles met fruitfilter uit komt te zien? Vraag dan een digitaal ontwerp aan. Gratis en geheel vrijblijvend!

Kan ik ook waterflessen met infuser zonder bedrukking bestellen?

Je kan ook waterflessen met infuser zonder bedrukking bestellen. Waterflessen zonder bedrukking zijn voordeliger en kunnen soms sneller geleverd worden.

Lees verder +