Filter
7 Producten

HipFlask 200 ml heupfles

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 30 stuks

Vanaf € 5,46

SLIMMY FLASK

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 5,80

Duurzaam

Hipflask Bamboo 200 ml heupfles

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 30 stuks

Vanaf € 6,04

SLIMMY FLASK SET

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 20 stuks

Vanaf € 13,10

Duurzaam

HIPHIP

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 6,33

Fles Rediston

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 50 stuks

Vanaf € 4,98

Fles Maister

 • Bezorgd op 01-05
 • Vanaf 30 stuks

Vanaf € 6,90

Heupflessen bedrukken

Ben je op zoek naar een stoer en gepersonaliseerd geschenk voor jouw relaties? Dan ben je bij Joinz aan het juiste adres! Een razend populair geschenk van dit moment is de heupfles. Een heupfles is een geschenk met een gave uitstraling en is ideaal mee te nemen tijdens een trip of een wandeling. Geniet zo van een heerlijk warme of sterke drank tijdens een winterse wandeling of een fietstocht door de regen. Zo blijf je heerlijk warm met dit stoere relatiegeschenk!

Wat zijn heupflessen?

Een bedrukte heupfles is een klassiek relatiegeschenk die de laatste tijd weer steeds populairder wordt. Dat is ook niet gek, aangezien de oude vintage-look weer helemaal in de mode is! Maar wat is een heupfles eigenlijk? En waar komt de heupfles vandaan? Daarvoor gaan we eerst een stukje terug in de tijd!

De heupfles stamt officieel af van de veldfles. Een veldfles is een fles van ongeveer een liter die vaak mee werd genomen tijdens oorlogstochten, ontdekkingsreizen en pelgrimstochten vanaf de 9de eeuw. Een veldfles kon van levensbelang zijn tijdens een lange reis. Je wist immers nooit wanneer je weer schoon drinkwater tegenkwam!

De chique heupfles kwam voort uit de grove veldfles in de 18de eeuw. De heupfles is kleiner en kreeg een gebogen vorm waardoor de fles ideaal in je (binnen)zak past. Een heupfles werd vaak gemaakt van zilver en was dan ook een luxe product waar vooral de adel en jagers gebruik van maakte. Tot op de dag van vandaag zijn de heupflessen met hun stoere look razend populair en voegt het een verfrissende touch toe aan een mooie wandeling.

Heupfles bedrukken met logo

Heupflessen bedrukken bij Joinz

Wil je echt indruk maken met jouw luxe relatiegeschenk? Laat je heupflessen dan bij Joinz bedrukken met jouw logo. Joinz is al jaren gespecialiseerd in de bedrukking van relatiegeschenken en kiest bij ieder product een bijpassende bedrukking om de beste kwaliteit te leveren. Ben je benieuwd naar het bedrukkingsproces van jouw heupflessen? Wij hebben de populairste bedrukkingen voor heupflessen uitgelicht om jou een beter inzicht te geven.

Wil je jouw heupflessen een chique look geven? Laat jouw logo dan op je heupflessen graveren met de lasergravure. Een gravering voegt die vintagelook weer toe aan jouw heupflessen. Je kan jouw logo op iedere heupfles van bamboe en roestvrijstaal laten graveren.

Jouw logo in kleur op je heupflessen laten bedrukken? Laat je heupflessen dan bedrukken met de tampondruk. Deze grote siliconen stempel kan jouw logo zeer nauwkeurig in 1-5 kleuren op je heupflessen bedrukken. Over het algemeen geldt voor de tampondruk: Des te minder kleuren je nodig hebt voor jouw bedrukking, des te goedkoper je uitkomt. Ideaal wanneer je jouw logo goedkoop in een paar kleuren op je heupflessen wil laten bedrukken.

Ben je benieuwd hoe jouw bedrukte heupflessen er uit komen te zien? Vraag dan vandaag nog een digitaal drukvoorbeeld aan bij onze ontwerpster Sara. Gratis en binnen enkele uren opgestuurd! Heb je nog opmerkingen of ontwerpideeën? Laat het ons gerust weten. Wij beginnen pas met bedrukken als jij 100% tevreden bent!

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van bedrukte heupflessen met logo?

De levertijd van bedrukte heupflessen is twee weken.

Kan ik mijn logo in kleur op de heupflessen laten bedrukken?

Ja! Onze bedrukkingstechnieken bieden diverse kleur-bedrukkingen aan.

Wat is de minimale afname van bedrukte heupflessen met logo?

De minimale afname van gepersonaliseerde heupflessen is 25 stuks

Kan ik een sample ontvangen van mijn gepersonaliseerde heupflessen?

Je kan alleen een sample bestellen van een heupfles zonder bedrukking. Ben je toch benieuwd hoe jouw logo er op de heupflessen uit komt te zien? Ontvang dan vandaag nog een gratis digitaal ontwerp!

Lees verder +