Custom made Bluetooth Speaker in jouw eigen vorm

Custom made Bluetooth Speaker

Vanaf 100 stuks al je eigen product of logo als Bluetooth Speaker! De prijs is hangt af van de afneemhoeveelheid, maar je eigen speaker heb je vaak al voor een prijs tussen de €12,50 en €15,00.
Joinz heeft jarenlange expertise in het ontwikkelen van custom made 3D producten. De mogelijkheden om een op maat gemaakte speaker voor jou te maken zijn eindeloos. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze ontwerper maakt met speciale ontwerptools een 3D ontwerp voor je. Hierop kun je zien hoe jou speaker eruit komt te zien voordat je besteld.
Over de Bluetooth Speaker. De speaker wordt ingebouwd in jouw eigen vorm. Jouw vorm fungeert als klankkast. De speaker is compact, maar er komt veel meer geluid uit dan de speaker van je telefoon. Voor meer specificaties zie de lange productbeschrijving.

Prijs op aanvraag.

€ 0,00
Op voorraad
SKU
Custom made Speaker

Bluetooth Speaker in Eigen Vorm

Een speaker in eigen vorm is een superleuk cadeau om je collega's of relaties mee te verrassen. Joinz heeft al veel klanten kunnen verblijden met de speakers.

Zo hebben we laatst voor een leverancier een vrachtwagen speaker mogen ontwikkelen. Wat we ook vaak horen is dat mensen hun logo of product in speakervorm willen hebben. Dit is de uitgelezen manier om van jouw bedrijf te laten horen.

Productspecificaties en Geluidskwaliteit

De speaker die wordt ingebouwd is Compact en produceert toch krachtig geluid. De speaker is ideaal voor op je bureau. De speaker heeft een aux-ingang en wordt met bedrading geleverd, zodat je de speaker direct aan je computer kan aansluiten.

Daarnaast is de speaker ideaal om mee te nemen naar park of strand. Geniet van muziek waar je ook bent. Je hoeft zeker niet bang te zijn dat de speaker beschadigd. Met het super-stevige omhulsel kan jouw custom made speaker zeker tegen een kras en stoot. De speaker is zelfs zo stevig dat je er - in theorie - mee kan overgooien zonder dat die kapot gaat.

De kleine speaker is in staat enige bass te creëren en heeft een goede geluidskwaliteit.

Via Bluetooth kan je muziek van je telefoon afspelen. Geen Bluetooth, dan kan je muziek luisteren met de bijgeleverde aux-kabel. Met de ingebouwde accu kan je 3-4 uur lang non-stop muziek luisteren. De accu kan je opladen met de bijgeleverde USB oplaadkabel.

Waarom deze speaker iets is voor jouw bedrijf:

  • Goede geluidskwaliteit

  • Makkelijk mee te nemen

  • Compact & Stevig

  • Incl. oplaadkabel en aux-kabel

  • Jouw eigen vorm

  • Leuk en mega-origineel cadeau voor collega's of relaties

Geïntereseerd? Vraag een offerte aan en we nemen gelijk contact met je op (chatberichtje mag natuurlijk ook). Vervolgens sturen we je zo snel mogelijk een ontwerp van jouw custom made speaker.

Meer informatie
Wattage 3 Watt
Verbinding Bluetooth
Speeltijd 2-3 uur
Belfunctie Nee
Levertijd 20 werkdagen
Setup instelkosten Op aanvraag
Verzending NL/BE Gratis