Teddybeer bedrukken

Teddybeer & knuffelbeer bedrukken

Een teddybeer en knuffelbeer uitzoeken en bedrukken doe je eenovoudig en snel bij Joinz. Kies een leuke teddybeer uit en stuur je logo naar info@joinz.nl. Wij zullen dan binnen vier uur een digitaal ontwerp naar je toesturen. Geef wat liefde weg, geef een teddybeer!

View as Grid List

8 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

8 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over Teddyberen & Knuffelberen bedrukken

Bij Joinz hebben wij een ruim assortiment teddyberen en knuffelberen die bedrukt kunnen worden met logo/tekst of foto. De tedyberen zijn sinds 2020 erg populair geworden. Er zijn hele speurtochten uitgezet waarbij de teddyberen gespot moesten worden. Ook in de zorg is de teddybeer goed vertegenwoordigd. Laat eem teddybeer bedrukken met jouw logo!

Minimale afname Teddyberen & knuffelberen bedrukken

Bij Joinz houden wij de minimale afname laag. Bij een bestelling van 50 stuks kunnen wij de teddybeer al bedrukken. De opstartkosten en verzendkosten zitten in de prijs begrepen.
Stuur je logo op naar info@joinz.nl en ontvang een gratis digitaal ontwerp binnen vier uur. De levertijd van de meeste teddyberen is 10 werkdagen.

Top 3 teddyberen van Joinz

Op nummer drie staat onze knuffelbeer met hooded shirt! De levertijd is tussen de 5 en 10 werkdagen. Kleine, pluche beer met hooded shirt. Het blauwe (30) en rode (60) shirt kunnen alleen met zwart bedrukt worden. Afmeting 11x14x10xcm

De tweede plek wordt ingenomen door onze grote teddybeer. Hij heeft een mooi groot wit shirt dat full colour kan worden bedrukt. Ideaal geschenk om weg te geven na of voor een operatie. Levertijd tussen de 8 en 10 werkdagen. Afmeting 21,5x17cm

Op de eerste plek staat onze bedrukte knuffelbeer Sjakie. Laat je knuffelbeer bedrukken met jouw logo. Sjakie de knuffelbeer is al te bestellen vanaf 50 stuks. Een Pluche knuffelbeer in een sweater met capuchon. Full colour bedrukking alleen geschikt op het witte item. Andere kleuren kunnen worden voorzien van een witte opdruk. De afmeting is 13x15cm. 

 

knuffelbeer bedrukken

Knuffelberen bedrukken

Knuffelberen bedrukken doe je natuurlijk bij Joinz. Wij hebben het grootste assortiment knuffelberen van Nederland. Ontvang een offerte binnen 1 minuut en een digitaal ontwerp van de gepersonaliseerde knuffelbeer.
De meeste knuffelberen hebben een levertijd van 10 werkdagen. Heb jij voor ons een spoedopdracht? Laat het ons weten dan zullen wij met de productie kijken welke mogelijkheid er is. Wij doe altijd graag dat stapje extra voor jou!