Relatiegeschenken voor de Zorg

Laat de dag van de zorgverleners niet voorbij gaan zonder je medewerkers eens flink in het zonnetje te zetten. Joinz heeft de leukste relatiegeschenken voor de zorg geselecteerd. Het is mogelijk om bij ons een geschenkpakket samen te stellen met o.a een kaart, mooie verpakking en top producten. Geef je idee, budget en andere voorkeuren op en wij zullen een aantal voorstellen voor je maken.
View as Grid List

2 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

2 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten om een leuk pakket samen te stellen voor de zorgverleners

Een leuk zorgpakket met verschillende producten, een leuk kaartje en mooie geschenkverpakking? Dat is bij ons zeker mogelijk. Voor meerdere klanten in de zorg hebben wij een pakket op maat gemaakt. Dit kan variëren van een picknickpakket met een lekker drankje, wijnglazen en een luxe picknickkleed tot een pakket met leuke gadgets zoals de draadloze oordopjes, springtouw en prosecco. Wij willen van elk pakket een feestje maken! Laat ons je budget en idee (of richting) weten en we maken graag een vrijblijvend voorstel. Neem contact met ons op om een voorstel te ontvangen.

Top 3 populairste zorggeschenken

De derde plek wordt ingenomen onze TWS oordopjes van Tarwestro. De eerste natuurlijn van draadloze oordopjes om het gebruik van natuurlijke grondstoffen te stimuleren en de uitstoot van vervuilende stoffen te verminderen. Ergonomisch ontworpen, inclusief een geïntegreerde, aanraakbedieningsknop in de oortelefoon, met bijpassende kleur laadbasis en LED-lampje voor de laadstatus. Handenvrije functie en oplaadbare -micro USB-kabel inbegrepen-. Gepresenteerd in een individueel luxe etui met scharnierend deksel en in een aantrekkelijke, eco-design box.

oordopjes

Op de tweede plek staat de Serveerplank beuken leren grepen 48 x 17 cm. De serveerplank heeft prachtige leren grepen. Laat je zorgmedewerkers genieten van het leven en geef ze een mooie borrelplank cadeau. Het pakket is uit te breiden met heerlijke Spaanse olijfolie en een Spaans wijntje. De borrelplank is van beukenhout, een natuurproduct, afkomstig uit de Europa. Elke plank van beukenhout wordt behandeld, waardoor het minder snel kromtrekt door vocht of temperatuurwisselingen in de keuken. Beukenhout geschikt om op te snijden en te serveren.

borrelplank

Het populairste product van Joinz is ons zorgpakket. Daarin kan de klant zelf bepalen welke producten hij in het pakket wil. Zeker met corona zijn veel ziekenhuizen die de dag van de zorg aangrijpen om eens extra goed uit te pakken met een mooi samengesteld pakket. Neem contact met ons op als jij ook een leuk voorstel wil ontvangen: info@joinz.nl of 033-2464177