Filter
2 Producten
Onze Keuze

Sublimatie Mok Bardot

  • Bezorgd op 12-12
  • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 3,90

Duurzaam

SUBLIDARK

  • Bezorgd op 12-12
  • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 4,51

Magic mokken bedrukken met logo

Beginnen jij en je collega’s de werkdag ook met een grote kop thee of met een heerlijk kopje koffie? Verras je collega’s dan met een gepersonaliseerde mok! Een bedrukte mok is een leuk geschenk waar je dagelijks gebruik van kan maken. De magic mok is echter een extra speciaal geschenk! Een magic mok lijkt op het eerste gezicht op een normale mok, maar wanneer je deze vult met warm water verschijnt jouw logo op de mok. Zo verras je je collega’s dubbel met een bedrukte magische mok!

Waarom magische mokken bedrukken bij Joinz?

Een magische mok is een verrassende mok en dan ook niet voor niets een razend populair relatiegeschenk. Een magische mok trekt extra veel aandacht waardoor jouw logo ook extra veel opvalt. Een leuk en promotend relatiegeschenk dus!

De bedrukte magische mokken hebben een ruime inhoud van 350 ml. Zo kan jij als echte koffie- of thee-fan genieten van een grote mok om de ochtend mee te beginnen. Je kan daarnaast de magic mok al laten bedrukken vanaf €3,90. Een voordelig en gaaf geschenk voor al je collega’s en zakenpartners!

Magische mokken bedrukken

Bij Joinz maken we voor de bedrukking van magic mokken gebruik van de ‘full-colour’ bedrukkinstechniek. Full colour betekent letterlijk ‘volledig gekleurd’. Dit houdt in de dat de mok volledig bedrukt kan worden met zo veel kleuren als je nodig hebt. De full colour bedrukking is een zeer nauwkeurige print die niet alleen logo’s, maar zelfs foto’s op de magic mokken kan drukken. Een bedrukking van uitstekende kwaliteit dus!

Ben je benieuwd hoe jouw bedrukte magic mok er uit komt te zien? Neem dan vandaag nog contact op met onze ontwerpster Sara. Zij stuurt je binnen enkele uren een digitaal drukvoorbeeld op. Gratis en geheel vrijblijvend!

Magic mokken bedrukken
Magische mokken bedrukken
Magic mokken bedrukken

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van bedrukte magic mokken?

De levertijd van magic mokken met logo is twee weken.

Wat is de minimale afname van bedrukte magic mokken?

De minimale afname van magische mokken met logo is 25 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn bedrukte magische mok?

Je kan alleen een sample bestellen van een magic mok zonder bedrukking. Ben je toch benieuwd hoe jouw logo er op de magic mokken uit komt te zien? Ontvang dan vandaag nog een gratis digitaal ontwerp!

Kan ik mijn logo in kleur op magische mokken laten bedrukken?

Ja! Onze bedrukkingstechnieken bieden diverse kleur-bedrukkingen aan.

Lees verder +