Glazen award of trofee

Glazen Awards & Trofeeën

De awards van Joinz lenen zich uitstekend voor uitreikingen. Werknemer van de maand, beste werkgever of beste kwartaal cijfers? Glazen awards zijn een mooie manier om prestaties te bekronen. 
De glazen awards zijn gemaakt van hoogwaardig kwalitatief glas en hebben een prestigieuze uitstraling. De awards kunnen gegraveerd worden, daarnaast kunnen de meeste worden bedrukt in kleur.
Glazen award of trofee bestellen? Bestel nu en ontvang je glazen award binnen 5 werkdagen (voor enkele awards geldt een levertijd van 10 werkdagen). 

Uitgelichte Glazen Awards

Glazen Awards zien er prachtig uit op je bureau of in de prijzen kast. Bekijk onze drie populairste glazen awards.

1) De Ster Award. Een glazen award bestaande uit een massief blok glas met een glazen ster erboven. Zowel de Ster als het blok zijn te graveren met uw tekst. De award is verkrijgbaar vanaf € 79,- euro.

2) De Frame Award. Deze populaire award bestaat uit een vierkante glazen plaat op een voetstuk. De Award kan zowel gegraveerd als bedrukt worden en is geschikt voor veel doeleinden. De award heeft een prijs van € 62,- euro en valt hiermee in de midden categorie 

3) De Athene Award (Prijstopper!!). Dit is een glazen award in de vorm van een ruit. De Award is goedkoop, maar heeft een prachtige uitstraling. De award is tussen de 20-26 cm hoog en heeft een dikte van 10mm. Deze award is slechts € 35,-

  

 

View as Grid List

Items 1-16 of 17

Page
per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-16 of 17

Page
per pagina
Set Descending Direction