Douchegel bedrukken

Wil je jouw huid laten glanzen en altijd goed laten aanvoelen? Douchegel is dan eigenlijk onmisbaar! Door de douchegel wordt jouw huid weer goed verzorgd en krijgt jouw huid weer een mooie glans. Bij Joinz kan je jouw relaties dit cadeau doen. Elke douchegel kan worden bedrukt met jouw eigen logo of tekst. Maak het nog completer door de douchegel samen te geven met één van onze andere beauty & wellness producten.

View as Grid List

3 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over douchgel bedrukken

In veel sectoren is douchegel bijna onmisbaar! Denk hierbij aan zorg- of wellnessinstellingen maar ook hotels of kappers. Bij al deze plekken is douchgel een welkome verfrissing voor de klanten en gasten. Door de douchegel te bedrukken laat jij zien als bedrijf ook echt aan de details te denken. Deze extras onthouden veel gasten en klanten en het zal hun ervaring bij jullie gegarandeerd door specialer maken!

Waarom douchegel bedrukken bij Joinz?

  • Laat zien dat je oog hebt voor detail
  • Onmisbaar bij wellness- en zorginstellingen
  • Gegarandeerde hit bij hotels en kappers
  • Gratis ontwerp 
  • Vrijblijvende offerte
  • Geen verzendkosten
  • Dermatologisch getest
  • Geproduceerd in Duitsland

Achtergrond informatie over onze douchegel

Bij Joinz vinden wij lage prijzen erg belangrijk, maar dit mag uiteraard nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Bij Joinz zorgen wij altijd dat de kwaliteit van onze producten gewaarborgd blijft. Voordat wij een beautyproduct aanbieden zorgen wij ervoor dat dit product dermatologisch getest is. Dit hebben wij ook gedaan bij onze douchegel. Zo kan uitgesloten worden dat het product irriterend is of allergische reacties uitlokt. Onze producent bevindt zich in Duitsland. Op deze manier hebben wij altijd een kort lijntje naar de producent. Zo kunnen wij altijd snel schakelen als er vragen of opmerkingen zijn over het product.