Buttons bedrukken

Wil jij een leuk, multifunctioneel geschenk dat voor elke leeftijd en doelgroep geschikt is? De bedrukte buttons zijn hier het antwoord op! In de afgelopen eeuwen zijn er al veel mensen en bedrijven geweest die gebruikt hebben gemaakt van buttons. De allereerste button was de knoop (in diverse uitvoeringen) gedragen door aanhangers van George Washington met daarop de tekst 'Long Live the President' tijdens diens beëdiging in 1789 als eerste president van de Verenigde Staten. Door bedrukte buttons in te zetten kan jij ook een grote slag slaan als jouw bedrijf! Door ons grote en diverse assortiment weten wij zeker dat er ook wat tussen zit voor jouw bedrijf!

View as Grid List

10 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

10 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over buttons bedrukken met logo

Buttons bedrukken met logo is de laatste jaren een echte hit op beurzen en evenementen. Dit is uiteraard niet zonder reden! Buttons zijn geschikt voor veel verschillende leeftijden en doelgroepen. Daarnaast hebben wij bij Joinz ook veel buttons die erg multifunctioneel zijn en op verschillende momenten gebruikt kunnen worden. Ons assortiment is erg groot en uitgebreid. De meeste buttons zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Mocht je vragen hebben over onze producten, stel deze dan gerust! Wij helpen jouw graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw bedrijf!

Waarom buttons bedrukken bij Joinz?

  • Ideale giveaway voor beurzen of evenementen
  • Vrijblijvende offerte
  • Gratis ontwerp
  • Geen verzendkosten
  • Geschikt voor elke doelgroep
  • Gratis bedrukking
  • Onmisbaar bij verkiezingen en campagnes

Opvallend: de speld vierkant button

Door deze buttons uit te delen, loopt straks iedereen rond met jouw button op zijn kleding. Op deze manier worden onwijs veel mensen blootgesteld aan jouw bedrijf en bedrijfsnaam. Ook tijdens een verkiezingstijd of campagne kunnen deze speld buttons ideaal zijn! De speld vierkant button heeft een opvallend uiterlijk. Op deze manier zal jouw button gelijk opvallen tussen alle andere buttons. De gehele button is te bedrukken met jouw eigen logo of product. 

Duurzaam: de biologische clip button

Op zoek naar een origineel en duurzaam geschenk? Door de biologische clip button hoef je niet meer te zoeken!  De clip button kan zowel op kleding als op documenten vastgemaakt worden. Zo kunnen mensen de button op hun kleding vastmaken, maar ook bijvoorbeeld gebruiken om iets vast te maken op hun kalender.  Laat zien dat jij naast kwaliteit ook voor duurzaamheid staat met deze biologische clip button. 

Ideaal voor kinderen: de flat back button

Ben jij op zoek naar een ideaal geschenk voor elk kind? Met de flat back button heb je dat geschenk gevonden. De buttons kunnen erg goed op elk soort materiaal geplakt worden. De buttons kunnen door kinderen op A4'tjes geplakt worden, maar ook op stof of hout. Bedruk de buttons met jouw eigen logo of afbeelding. Op deze manier zullen kinderen erg veel plezier beleven aan knutselen. Door de button te bedrukken met jouw eigen logo of afbeelding, doe je daarnaast ook nog erg leuke reclame voor jouw school of bedrijf.

Populair: de speld button

Op zoek naar een ideaal geschenk voor evenementen of beurzen? Stop dan met zoeken, want de speld button is het geschenk dat jij zoekt! Door deze buttons uit te delen, loopt straks iedereen rond met jouw button op zijn kleding. Op deze manier worden onwijs veel mensen blootgesteld aan jouw bedrijf en bedrijfsnaam. Ook tijdens een verkiezingstijd of campagne kunnen deze speld buttons ideaal zijn! 

Buttons met logo

Ben jij op zoek naar een mooie giveaway voor jouw volgende evenement, beurs of festival? De zelfgemaakt buttons zijn hier ideaal voor! Kies één van de buttons uit ons assortiment en geef hier helemaal jouw eigen draai aan. Naast een mooi relatiegeschenk creëren de zelfgemaakte buttons ook een gevoel van saamhorigheid. Doordat al jouw gasten of klanten hetzelfde dragen zullen zij een gevoel van eenheid krijgen. Geef dit geschenk nog wat extra's door één van onze extra speciale producten te kiezen. Zo hebben wij een button met magneet en flesopener, een button met spiegel en een biologische button.

Ontwerp: Altijd vrijblijvend en gratis

Bij Joinz willen wij graag de ideale button voor iedereen maken! Wij geloven dat wij dit kunnen bereiken door de expertise van jouw te gebruiken op het gebied van jouw bedrijf en onze expertise op het gebied van buttons met logo bedrukken. Als je ons een afbeelding stuurt van jouw logo of product sturen wij geheel vrijblijvend en gratis een ontwerp naar jou toe. Mocht je nog aanpassingen willen doen bij dit ontwerp, dan is dit natuurlijk mogelijk. Door constant een kort lijntje te houden zijn wij ervan overtuigd dat wij samen de perfecte button met logo kunnen ontwerpen voor jouw bedrijf!