Filter
Onze Keuze

Olijfhouten plank sapgeul ovaal 35-40 cm

  • Bezorgd op 12-10
  • Vanaf 20 stuks

Vanaf € 18,02

Olijfhouten serveerplank handvat sapgeul 45 cm

  • Bezorgd op 12-10
  • Vanaf 20 stuks

Vanaf € 23,40

Olijfhouten serveerplank sapgeul ovaal 40-45 cm

  • Bezorgd op 12-10
  • Vanaf 20 stuks

Vanaf € 19,52

Olijfhouten serveerplank ovaal 30-35 cm

  • Bezorgd op 12-10
  • Vanaf 20 stuks

Vanaf € 15,33

Alles over een olijfhouten serveerplank graveren met logo!

Waarom olijfhout uitermate geschikt is als serveerplank
Olijfhouten heeft meerdere top eigenschappen die het geschikt maakt om als serveerplank of snijplank te maken. Wij zullen de twee bekendste eigenschappen van olijfhout uitlichten. Olijfhout is een van de hardste houtsoorten van moeder planeet. Door de hardheid van het hout kan je hem zeer goed gebruiken als snijplank. De plank zal niet kapot gaan of beschadigd raken. Ook is olijfhout zeer geschikt als serveerplank. Andere houtsoorten nemen sneller vlees- en andere sappen op in het hout. Hierdoor zal je andere serveerplanken grondiger moeten reinigen voordat je ze weer kan inzetten. Olijfhouten serveerplanken nemen bijna geen sappen of vetten op waardoor je ze gemakkelijk kan schoonmaken. Wel zo hygiënisch als je serveerplanken wil inzetten bij je restaurant of tapasbar. De olijfplanken blijven erg lang mooi doordat het geen sappen in zich opneemt.

Best verkochte plank van olijfhout
De meeste verkochte olijfhouten snijplank is de Olijfhouten serveerplank met een afmeting van 40-45cm. Mooi formaat waar je genoeg heerlijke hapjes of een steak op kan presenteren. Stuur je logo op naar info@Joinz.nl en ontvang binnen vier uur een ontwerp met jouw logo op de olijfplank!
olijfhout serveerplank

Olijfolie met je eigen etiket

Naast olijfhouten serveerplanken bieden wij ook hoogwaardige olijfolie aan. Die kan je personaliseren met je eigen etiket. Olijfolie met eigen etiket Olijfolie met eigen etiket is een vast aanblik in elke keuken en daarom ideaal om de exposure van een merk te vergroten. Het volledige etiket kan gepersonaliseerd worden. Deze 100% zuivere Spaanse olijfolie is te gebruiken bij zowel koude als warme gerechten en is leverbaar in twee handige formaten: 250 ml en 500 ml. De flessen olijfolie zijn te bestellen in een veelvoud van 60 stuks.

olijfolie

FAQ Olijfhouten serveerplanken

Wat is de minimale afname om een olijfhouten serveerplank te graveren met logo?
De minimale afname voor onze olijfhouten serveerplanken is 20 stuks. Onze graveermachine is geschikt om in het harde olijfhout te graveren. Wij stellen de graveermachine zo in dat je logo perfect in het hout wordt gegraveerd.

Hoe snel kunnen jullie een olijfhouten plank graveren?
Wij kunnen de olijfhouten planken al leveren in vijf werkdagen. In sommige periodes zoals Kerst en eindejaar kan het zijn dat levertijden iets oplopen. Van tevoren zullen wij dit duidelijk met je communiceren. In de zomermaanden is het over het algemeen rustiger. Heb je dan een serveerplank nodig in twee werkdagen? Dan kan dit ook tot de mogelijkheden behoren.

Krijg ik eerst een design te zien voordat het wordt geproduceerd?
De grafisch ontwerper van Joinz zal eerst een design voor je maken waar op het logo gegraveerd op de plank staat. Als dit jouw goedkeuring heeft dan zullen wij de productie starten.

Wat zijn de mogelijkheden om te graveren?
In principe kunnen wij alles graveren op de snijplank zolang het bestand dat jij aanlevert van hoge kwaliteit is. Het is zelfs mogelijk om een foto in het hout te laten graveren. Logo’s ontvangen wij graag als vector bestand (ai/pdf/eps). Heb je dat niet? Geen probleem. Onze ontwerpers kijken of we zelf jouw bestand kunnen verbeteren.

Hoe hoog zijn de transportkosten?
De verzendkosten per opdracht bedragen 10,- per zending.

Grootste Assortiment Borrelplanken van Nederland!

Joinz heeft het grootste assortiment planken van Nederland. Om het voor jou eenvoudig te maken hebben wij de planken onderverdeeld in vijf onderstaande categorieën.

Serveerplank graveren
Een serveerplank graveren met logo doe je uiteraard bij Joinz. Onze serveerplanken worden gebruikt in vele steak, tapas en andere soorten restaurants.
Snijplank graveren
Snijplank graveren doe je bij de grootste aanbieder van Nederland – Joinz! Een mooi ruim aanbod van snijplanken van beuken, olijf, eiken en acaciahout.
Broodplank graveren
Een lekker stuk ambachtelijk gebakken brood dat nog warm is uit de oven. Met een scherp broodmes snijd je het brood aan op de houten plank.
Kaasplank graveren
Vrijdag is het kaasplank middag bij Joinz. Wij zijn gek op verschillende soorten kazen bij een heerlijk wijntje of een koud biertje.

Lees verder +