Borrelplank graveren met tekst en logo

Borrelplank graveren met logo doe je eenvoudig en snel bij Joinz. Grootste assortiment houten planken van Nederland. De houten planken worden gebruikt als tapasplank, snijplank, borrelplank, serveerplank en broodplank. De meeste houten planken hebben een levertijd van 5-10 werkdagen en een minimale afname van 20 stuks. Stuur je logo naar info@joinz.nl voor een gratis digitaal ontwerp. Wij proberen binnen vier uur een ontwerp met de gravure op de plank op te sturen.

View as Grid List

2 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

2 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over een borrelplank graveren

Joinz heeft het grootste assortiment borrelplanken van Nederland. Elke houten borrelplank graveren wij met met een logo, foto en tekst.

Nu eerst een leuk weetje! Waar komt het woord borrel vandaan?

Het woord 'borrelkomt van het Middelnederlandse woord 'borre' of 'borne', dat iets als (drink)water of fontein betekent. Het achtervoegsel '-el' maakte het woord klein, zoals tegenwoordig '-je'; het was dus een klein drankje. De borrelplank vullen wij vaak met heerlijke tapas en kaasjes. Naast een plank kan je ook een borrel bij ons bestellen. Bekijk onze dranken op de Wijn, Bier en Bubbels pagina.

Hoe plaats ik een opdracht voor borrelplanken graveren?

Kies een houten plank uit naar keuze
Bij Joinz bieden wij verschillende soorten borrelplanken aan. Wij bieden bamboe en houten planken aan die voor meerdere gelegenheden gebruikt kunnen worden. Voor tapas, kaasjes of om gewoon te gebruiken als snijplank. 
Plaats de gewenste houten plank in het winkelmandje en ontvang de offerte in je inbox. 

Ontvang ik een ontwerp van de gravure?
Stuur je logo/tekst/afbeelding op naar info@joinz.nl en ontvang een gratis digitaal ontwerp van de gravure op de houten plank. Na akkoord op de offerte en het ontwerp zullen wij de productie starten.

Hoe gaat het graveren in zijn werk?
De gravure wordtgemaakt door middel van een laser die over het hout heen gaat. Hierbij branden wij met de laser een dun lijntje in het hout. Elke gravure is uniek en de graveermachine moet per logo/afbeelding/tekst met de hand worden afgesteld. Wij kijken voor u wat het mooiste graveerresultaat is.  Zie hieronder een versnelde graveervideo.

 

Wat is de levertijd van de borrelplanken?
De meeste borrelplanken hebben een levertijd van 5-10 werkdagen. Heb jij de borrelplank sneller nodig? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Het kan zijn dat wij in een rustiger periode sneller kunnen leveren.

Wat is de minimale afnamen?
De meeste borrelplanken hebben een minimale afname van 20 stuks. 

Top 3 borrelplanken van Joinz

Op nummer drie staat de bamboo borrelplank met een afmeting van 320x200x16mm. De borrelplank kan ook goed worden gebruikt in het dagelijks gebruik voor het snijden van het vlees, groente of brood.

Op de tweede plek staat de ovale houten snijplank met de rand van boomschors. Gefabriceerd uit Europees Alder hout. 100% natuurlijk. Item formaat kan verschillen tussen de diverse items. De afmeting van de ovale snijplank is 27X13X2CM. Het boomschors geeft de snijplank een robuust en stoer uiterlijk.

Onze populairste borrelplank is de bamboe serveerplank. Het is een fraai serveerboard van bamboe. Met finishing toplaag van vegetarische sojabonen-olie. De plank wordt verpakt per stuk in doos. De serveerplank heeft een luxe uitstraling en wordt geleverd tegen een scherpe prijs.

 

De populairste Snijplank van Joinz

Een Snijplank graveren van hoge kwaliteit bamboe. Ook te gebruiken als serveerplank. Royaal formaat en mooi vormgegeven met subtiel aflopende zijdes. Neemt nauwelijks vocht op, waardoor het product zijn optimale kwaliteit behoudt. Per stuk in doos.

Levertijd en Ontwerp
De meeste borrelplanken hebben een levertijd van 5-10 werkdagen na goedkeuring van het digitale ontwerp. Stuur je logo op naar info@joinz.nl en ontvang binnen vier uur een digitaal ontwerp.

Olijfolie met eigen etiket

Olijfolie met eigen etiket hoor bij een lekkere borreplank. Een beetje zout, peper en heerlijke spaanse olijfolie mengen met een stukje vers brood geeft altijd weer een smaakexplosie in de mond. Het volledige etiket kan gepersonaliseerd worden. Deze 100% zuivere Spaanse olijfolie is te gebruiken bij zowel koude als warme gerechten en is leverbaar in twee handige formaten: 250 ml en 500 ml. De flessen olijfolie zijn te bestellen in een veelvoud van 60 stuks. Geef een borrelplank met een lekkere fles olijfolie.