Filter

Gouden metalen award | Ster 105

 • Bezorgd op 14-10
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 260,00

Gouden standbeeld award | 78811

 • Bezorgd op 14-10
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 110,00

Gouden award standbeeld | 78801

 • Bezorgd op 14-10
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 234,00

Trofee Lanton

 • Bezorgd op 14-10
 • Vanaf 20 stuks

Vanaf € 12,96

Trofee Nigrum

 • Bezorgd op 14-10
 • Vanaf 20 stuks

Vanaf € 16,74

Trofee kopen? Alles wat je moet weten:

Assortiment

Joinz heeft trofeeën in alle soorten en maten en gamaakt van allerlei materialen. Naast standaard ontwerpen is Joinz ook gespecialiseerd in het maken van custom made trofeeën.

Van Glas

Glas is een prachtig materiaal! Een trofee van glas straat kwaliteit uit en ligt zwaar in de hand. Zo heeft de ontvanger ècht de beleving dat hij iets unieks en kostbaars in handen heeft.

Plexiglas Tombstone

De plexiglas tombstones worden op maat voor je gemaakt. De tombstone bestaat uit twee plexiglazen platen die we tegen elkaar aansmelten. Tussen het plexiglas komt een folie met jouw ontwerp. Doordat de twee plexiglas platen tegen elkaar gesmolten zijn zweeft het ontwerp in het plexiglas. Wij werken de trofeeën af met onze polijstmachine. Je zult geen enkel randje zien. Dit maakt de trofee ook zo bijzonder. Je hebt namelijk geen idee hoe het ontwerp in het plexiglas in gekomen. Een plexiglas tombstone bestellen en ontvangen kan vaak al binnen 24 uur. Als je spoed hebt kun je het beste direct contact opnemen met onze klantenservice. Dan zullen wij kijken of deze tussendoor kan worden geproduceerd.

Van Hout

De houten trofeeën combineren we met een glas. Het glas graveren wij met jouw tekst en logo. Door de donkere houten achtergrond komt de gravure erg mooi tot zijn recht en heeft een luxueuze uitstraling.

Van Metaal

Kwalitatief hoogwaardige trofeeën gemaakt van metaal! Sommige trofeeën zijn zelfs verguld en kunnen op de base worden gepersonaliseerd!

Trofee ontwerp service

Vraag een offerte aan of plaats een bestelling en ontvang binnen een werkdag een digitale drukproef. Wil je een verandering in het ontwerp? Laat het onze designer per e-mail weten en je ontvangt zo snel mogelijk een nieuwe drukproef. Wij zijn pas tevreden als jij 100% achter het ontwerp staat.

Logo aanleveren

Om tot het mooiste resultaat te komen vragen wij je het logo als vector bestand aan te leveren. Een vector bestand is een afbeelding die je kan vergroten of verkleinen zonder dat de afbeelding vaag of korrelig wordt. De kwaliteit van de afbeelding blijft hetzelfde. Met een vector bestand ben je verzekerd van een scherpe laser gravure. De meeste vector bestand worden opgeslagen in de volgende bestandtype: AI, EPS of PDF. Een JPG afbeelding is geen vector bestand. Heb je geen vector bestand dan kan onze grafische afdeling kijken of jouw logo kan worden gedupliceerd als vector bestand. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Voor welke gelegenheden kan je een trofee bestellen?

De meeste trofeeën worden in het bedrijfsleven aan het einde van het jaar besteld. Als een jaar wordt afgesloten en medewerkers in het zonnetje worden gezet voor hun inzet en goede resultaten. Ook is het populair om een trofee te bestellen voor de werknemer van de maand. Voor een werknemer is het bijzonder om een trofee in ontvangst te nemen. Iedereen wil graag gewaardeerd worden en een trofee voor behaalde resultaten is een mooi gebaar. Een ander moment waar vaak een trofee wordt besteld is bij een evenement, wedstrijd of een festival.

Wat is de populairste trofee van Joinz?

De onderstaande Summit troffee is de populairste trofee van Joinz. De Summit kan worden gegraveerd of worden bedrukt en is bovendien scherp geprijsd. Met onze verfijnde lasermachine kunnen we nauwkeurig in het glas graveren. De Summit trofee heeft een levertijd van maximaal vijf werkdagen. Vaak wordt de trofee al na drie of vier dagen bij je afgeleverd.

populaire trofee summit
Populaire Trofee Summit zonder bedrukking

Trofee personaliseren

Joinz beschikt over een graveermachine en een UV printer die gebruikt wordt om de trofee te personaliseren. Graveren is iets anders dan bedrukken. Bij graveren wordt er met een naald een gravure in de glas of metaal gemaakt. Dit zorgt voor een zeer chique uitstraling. Bij een bedrukking wordt de trofee in de printer bedrukt met een UV print. Dit is in de meeste gevallen een kleurendruk. De print komt op de trofee zelf te liggen en kan er niet afgekrast worden. Tenzij je met een stanley mesje te werk gaat ;-).

Custom made Trofee

Naast een uitgebreid assortiment standaard trofeeën, maken we ook custom made trofeeën . Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit glas of plexiglas. Voor deze materialen hebben wij een unieke machine die de gewenste vorm kan uitsnijden. De levertijd voor een custom made trofee is ongeveer 10-12 werkdagen na goedkeuring van het ontwerp.

custom made trofee
Custom made Trofee Sky Radio

Voordelen van Joinz

 • Grootste assortiment glazen trofeeën van Nederland
 • Binnen vier uur ontvang je een drukproef
 • Spoedlevering binnen 24 uur mogelijk met Fedex
 • Persoonlijk advies en betrouwbare leverancier.
 • Betalen op rekening of met Ideal.

Heeft je nog meer vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar van 09.00-17.00

Lees verder +