Witte wijn met eigen etiket

Foto, logo en teksten op het wijnetiket

Drink op een feestelijke gelegenheid witte wijn met eigen etiket. Kies een van onze - met zorg uitgekozen - drie witte wijnen. Wijn met eigen etiket wordt op je volgende borrel of feestje gegarandeerd een hit!Onze ontwerper stuurt je binnen één werkdag een uniek ontwerp, waarmee je indruk zal maken op klanten of op feestgangers. Vraag nu een gratis ontwerp aan >
Tip: Ook leuk om weg te geven als relatiegeschenk!
View as Grid List

7 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

7 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles over witte wijn

Witte wijn wordt gemaakt van druiven. Anders dan vaak gedacht wordt hoeven dit geen witte druiven te zijn. Verschillende witte wijnen worden van blauwe druiven gemaakt. Witte wijn dankt zijn kleur aan het feit dat het most (ongegist druivensap) niet in druivenschillen is gegist. De kleurstof die in de druivenschillen zit wordt dus niet opgenomen in de wijn.

Witte wijn heeft verschillende kleuren: blank, lichtgeel, groen, donkergeel, oranje en zelfs bruine wijn worden aangemerkt als ‘wit’. De kleur van witte wijn wordt bepaald door het druivenras en leeftijd. Jonge wijn kan een groene gloed vertonen, waarbij de kleur veranderd naarmate de wijn ouder wordt.

Typen wijn

Witte wijn wordt vaak getypeerd als droog of zoet. Droge wijnen zijn wijnen met weinig suiker en zoete wijnen hebben veel suiker.

  • Bij een droge witte wijn wordt nagenoeg alle suiker in de druif omgezet naar alcohol. De wijn bevat dus weinig ‘restsuiker’. Droge wijnen worden vaak aangeduid met ‘dry’ of ‘sec’.

  • Een halfdroge witte wijn heeft  nog  wel enige restsuiker. Deze wijn valt tussen droge en zoete wijn in. De wijn wordt vaak aangeduid als ‘semi-dry’ of  ‘demi-sec’.

  • Zoete wijn bevat meer suiker en is daardoor zoeter. Een misconceptie is om te denken dat zoete witte wijn alleen voor desserts gedronken kan worden. Zoet-witte wijn is vaak een uitstekende combinatie kazen of paté.

Serveertips

Serveer de wijn gekoeld. Dit maakt de wijn verfrissend.  De perfecte temperatuur hangt af van het type wijn. Vaak kan je uitgaan van een temperatuur tussen de 6 ° en 12 °, zo'n drie uur in de koelkast. Complexere droge wijnen kunnen iets warmer geserveerd worden. Hoe koeler de wijn wordt geserveerd, hoe minder smaak de wijn heeft. Pas dus op dat je koelkast niet te koud staat.

witte wijn met eigen etiket

Assortiment

Joinz verkoopt alleen wijnen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. We hebben onze wijnen met zorg geselecteerd en hebben ze bovendien laten testen door vinoloog John Farenhorst. Lees de proefnotities op de desbetreffende productpagina’s.  Naast witte wijn verkoopt Joinz ook rode wijn, Rosé, Prosecco en Champagne met eigen etiket. Daarnaast is het mogelijk om een wijnpakket met een gegraveerde wijnkist te bestellen.

Witte wijn met eigen bedrukking

Voor welke gelegenheid geschikt

  • Frisse borrel: Met een lekkere gekoelde wijn heb je al snel een leuke borrel. Lekker om te drinken met kazen en hapjes

  • Bruiloft: Witte wijn met eigen bedrukking is erg leuk voor op je bruiloft. Op deze manier kan je je etiket personaliseren.

  • Diner: witte wijn is erg lekker met salades, kip of visgerechten.

  • VrijMiBo:  Je vrijdagmiddagborrel wordt een echt feest met witte wijn met eigen etiket. Op het etiket kan je een leuke, grappige boodschap kwijt en valt gegarandeerd in de smaak bij jouw collega’s

  • Cadeau: Witte wijn met jouw etiket is een leuk cadeau om weg te geven aan collega’s of relaties. Op het etiket kan je een persoonlijke boodschap of felicitatie zetten, wat je cadeau net wat extra’s geeft.

Bestel vandaag nog witte wijn met eigen etiket

Bestel vandaag nog witte wijn met eigen etiket. Vraag een vrijblijvende offerte aan en we nemen z.s.m. contact met je op om het ontwerp van het etiket te bespreken. Daarna gaat onze ontwerper gelijk aan de slag met je ontwerp en ontvang je dit vaak al binnen 4 uur op de mail.

Verzenkosten en Levertijd

Voor wijn moeten we 19,50 euro (DHL) verzendkosten rekenen. Je hebt je eigen wijn doorgaans  al binnen 5 werkdagen binnen. Heb je gepersonaliseerde witte wijn sneller nodig? Neem dan even contact met ons op via de mail, telefoon of chat.