Wijnkist Graveren

Je relaties of collega's blij maken? Met een wijnpakket gaat dit zeker lukken! Laat een persoonlijke boodschap met jouw logo in de wijnkist graveren. In de wijnkisten passen 1, 2 of 3 verschillende wijnen naar jouw keuze. De deksel van de kist wordt helemaal opgemaakt naar jouw wensen. Met een speciale laser wordt jouw logo, tekst of boodschap in de kist gebrand.
Ben je op zoek naar een luxe (kerst)geschenk? Dan is de gegraveerde wijnkist zeker iets voor jou! (Ook de wijn voor in de kist bedrukken we met jouw eigen etiket!)

View as Grid List

9 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

9 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over een wijnkist graveren

Jouw klassieke geschenk wat opfleuren? Laat Joinz jouw wijnkist graveren met logo! Een kist met wijn is een zeer geliefd geschenk dat door bijna iedereen wel wordt gewaardeerd. Met een gepersonaliseerde wijnkist maak je dit geschenk nog net wat unieker! Laat bijvoorbeeld jouw logo of een mooie boodschap in de wijnkist graveren. Zo geef je een klassiek, maar toch origineel cadeau!

 

Houten wijnkist bedrukken

 

Jouw wijnkist bedrukken met logo? Met een gepersonaliseerde wijnkist maak jij je relaties en medewerkers zeker blij! Het deksel van de wijnkist wordt door ons gegraveerd met jouw logo of de door jouw gewenste tekst. Deze tekst krijgt een prachtig reliëf waardoor deze in elegante houtkleuren duidelijk uitkomt op jouw wijnkistje. Je kiest zelf of je jouw logo zo groot mogelijk, of juist minimalistisch klein in het kistje wilt laten graveren. Onze ontwerper helpt je graag jouw ideeën waar te maken!

 

Waarom een gepersonaliseerde wijnkist?

 

  • Een klassiek geschenk in een origineel jasje!

  • Jouw logo gegraveerd in het deksel

  • Al vanaf 12 stuks

  • Elegant en natuurlijk

  • Zelf de wijn kiezen

  • Uniek en persoonlijk!

  • Wijn met eigen etiket

  • Supersnel geleverd (al binnen 5 werkdagen!)

 

Kerstpakket wijn

 

Een fles wijn is hét klassieke kerstgeschenk, maar met een heel wijn kerstpakket maak jij zeker de blits op de werkvloer. Jouw werknemers en relaties zullen zich zeker verwend voelen met een gepersonaliseerd wijn kerstpakket! De gepersonaliseerde wijnkistjes hebben een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. Door hun vulling van houtwol raken de wijnflessen niet beschadigd en worden zij elegant tentoongesteld. Bestel nu jouw wijn kerstpakketten bij Joinz!

 

Wijnkist personaliseren

 

Je kunt de wijnkist personaliseren door zelf de gravering uit te kiezen. Bedenk bijvoorbeeld of je jouw logo heel groot op de wijnkist wilt, of dat je voor een minimalistische look met een klein logo gaat. Daarnaast wordt jouw wijnpakket nog extra gepersonaliseerd doordat de flessen bedrukt worden met jouw eigen etiket! Hierdoor creëer je een nog unieker totaalplaatje!

 

Wijnfles met eigen etiket

 

De bedrukte wijnkist wordt gevuld met één tot drie wijnen. Standaard zijn dit de Tempranillo, de Merlot en de Sauvignon Blanc, maar je bent ook vrij om een andere wijn uit te kiezen. Kijk hier voor een overzicht van al onze wijnen. De wijnen zijn altijd met een speciaal voor jou ontworpen etiket, waardoor jouw pakket een nog unieker geschenk wordt! Het etiket van de wijnflessen kan helemaal in jouw huisstijl worden ontworpen. Dit hoef je niet zelf te doen, onze designer helpt je hier graag bij.

Bedrukte wijnkist bestellen

 

Levertijd

 

Binnen 5 werkdagen heb jij jouw gepersonaliseerde wijnkistjes al in huis! De bedrukte wijnkistjes bestel je vanaf 12 stuks.

 

Verzendkosten

 

Voor verzendingen binnen Nederland rekenen wij €25,- verzendkosten per opdracht. Voor zendingen naar België is dit €35,00 per opdracht.

 

Gratis ontwerp wijnkist bedrukken

 

Is je interesse gewekt? Via de website vraag je gratis een offerte aan. Binnen 10 seconden heb je deze al binnen! Onze ontwerper gaat dan aan de slag met jouw ideeën en stuurt je op werkdagen nog dezelfde dag een ontwerp toe. Dit ontwerp is gratis en vrijblijvend en kan nog net zo lang aangepast worden totdat jij helemaal tevreden bent.

 

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op via de mail, telefoon of de chatfunctie op de website!