Waterfles met logo bedrukken

Jouw gasten een gepersonaliseerde waterfles aanbieden op het volgende evenement? Bij Joinz ben je aan het juiste adres! Joinz biedt waterflessen aan in onwijs veel soorten en maten. De waterfles werkt als goede dorstlesser voor jouw gasten. Daarnaast werkt het als fantastisch reclamemiddel voor jouw bedrijf. Elke waterfles heeft een etiket dat jij helemaal kan bedrukken met jouw logo of tekst. Jouw gast kan de waterfles bovendien mee naar huis nemen en daar herbruiken. Op deze manier rijkt jouw reclame verder dan de dag zelf!

View as Grid List

Items 1-16 of 37

Page
per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-16 of 37

Page
per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten als je een waterfles met logo wil bestellen

Een waterfles met logo heeft bewezen het ideale geschenk te zijn voor beurzen, festivals en evenementen. Op het etiket van de waterfles kan je jouw logo en/of tekst bedrukken om het zo een persoonlijke touch te geven. Aangezien wij veel verschillende vormen en maten hebben van waterflessen, zullen wij hieronder een korte beschrijving geven van onze verschillende opties, zodat jij de beste optie voor jouw bedrijf kan kiezen. Op deze manier kom jij achter alle informatie die je nodig hebt voordat je een waterfles met logo bestelt. 

Gratis ontwerp waterfles aanvragen

Joinz is gespecialiseerd in het ontwerpen en bedrukken van waterflesetiketten. Nadat je een vrijblijvende offerte hebt aangevraagd, nemen we contact met je op. Onze ontwerper stuurt je binnen vier uur een gratis ontwerp. Dit ontwerp passen we helemaal aan jouw wensen aan, totdat je 100% tevreden bent. Je hoeft niet zelf een etiket te maken, maar een professionele ontwerper zorgt dat jij het mooiste etiket krijgt. De prijzen die je ziet bij onze waterflessen zijn inclusief bedrukkingskosten, waardoor je nooit onvoorziene kosten hebt! Een offerte kan je aanvragen op de desbetreffende productpagina.

Levertijd & verzendkosten

Voor plastic waterflessen is de levertijd 1-2 weken. Mocht je een glazen waterfles willen bestellen, dan is de levertijd 3 weken. Heb je extra haast bij het bestellen van de waterflessen, neem dan even contact met ons op. We zullen dan proberen extra haast achter de bestelling te zetten. Bij ons hoef je bovendien geen verzendkosten te betalen als je waterflessen met logo bestelt.

Waarom waterfles met logo?

Water is door de meeste Nederlanders nog steeds het meest gedronken drankje. Door waterflessen aan te schaffen, voorzie je in de behoefte van al je gasten. Standaard waterflessen zijn echter weinig persoonlijk en ook niet in het oogspringend. Op een beurs, festival of evenement is het oog voor detail juist zo belangrijk, iets waar deze waterflessen in kunnen voorzien. Doordat er oneindig veel mogelijkheden zijn voor het bedrukken van de waterfles wordt de waterfles echt iets unieks. Daarnaast is de waterfles een mooie gift voor jouw gasten om mee naar huis te nemen en zo een aandenken te hebben aan de unieke dag. 

Gerecyclede waterflessen

Naast ons aanbod van normale waterflessen, bieden wij ook gerecyclede waterflessen aan. Deze waterflessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. De flessen zijn daarnaast ook zo gemaakt dat ze weer opnieuw kunnen worden gerecycled. Door dit hele proces besparen we 60% energie vergeleken met de waterflessen die zijn gemaakt van aardolie. Dit is een prachtige manier om als bedrijf te laten zien dat je naast kwaliteit ook voor duurzaamheid staat. De flessen zijn verkrijgbaar met verschillende inhouden en verschillende kleuren.


Waterfles met logo bedrukken

Waterfles bedrukken voor bij de beurs

Beurzen zijn momenten waarop je vaak maar een relatief korte tijd krijgt om jouw potentiële klanten te overtuigen van jouw product of bedrijf. Door een waterfles met logo te geven, laat je gelijk zien iets over te hebben voor de mogelijke klant of relatie. Bij Joinz heb je de mogelijkheid om een visitekaartje of flap over kaartje toe te voegen aan jouw waterfles. Op dit visitekaartje of flap over kaartje kan je een persoonlijke boodschap, zoals jouw gegevens, achter laten. Ook zou je bijvoorbeeld een cadeaubon kunnen geven voor jouw bedrijf. Op deze manier vergroot je de kans dat gasten zullen terug komen. Om het nog een extra touch te geven, kan je ook pepermunt, mentos of druivensuiker met logo toevoegen. Wacht dus niet langer en zet het extra stapje om jouw bedrijf goed te representeren op de beurs. 

Waterfles bedrukken voor jullie open dag

Tijdens een open dag wil je natuurlijk een goede indruk achter laten op jouw gasten. Met het grote assortiment in waterflessen kan je hier de volgende stap in zetten. Door jouw gasten een waterfles aan te bieden laat je zien dat je van aanpakken houdt. Vergroot de magie van jouw dag door naast een waterfles ook wat snoep aan te bieden. Ook kan je jouw gasten een waterfles met pepermunt aanbieden. Door 100% gerecycled plastic te gebruiken, laat je zien ook om de natuur te geven. Een visitekaartje op jouw flesjes kan een extra touch geven die net het verschil kan maken. Op het visitekaartje kan je bijvoorbeeld een aandenken aan jouw prachtige dag zetten. Twijfel niet langer en zorg ervoor dat je deze stap zet om jouw bedrijf, school of universiteit te promoten.

Waterfles met logo voor opendag school

Bronwater 330 ml met draaidop

Deze waterfles bevat 330ml bronwater en is verpakt in een transparante fles. Op de hals is een groot etiket waar jouw eigen foto of tekst geplaatst kan worden. De waterfles is een erg handig formaat, aangezien de fles ook goed in alle tassen en rugzakken past. Voor de bedrukking worden bovendien geen extra kosten gevraagd, waardoor je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Bronwater 500 ml met draaidop

Deze waterfles bevat 500ml bronwater en is verpakt in een transparante fles. Op de hals is een groot etiket waar jouw eigen foto of tekst geplaatst kan worden. De waterfles is erg goed te hergebruiken, waardoor jouw klanten en relaties vaak zullen rondlopen met jouw gepersonaliseerde waterfles. Voor de bedrukking worden bovendien geen extra kosten gevraagd, waardoor je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Bronwater 500 ml met sportdop

Deze waterfles bevat 500ml bronwater en is verpakt in een transparante fles met sportdop. Deze fles is goed te gebruiken tijdens het dagelijks leven, maar extra handig voor tijdens het sporten. Door de speciale dop kan je de waterfles goed meenemen tijdens het hardlopen of naast het veld leggen tijdens sporten. Door de dop kan je erg snel een slok nemen en de fles weer makkelijk dichtmaken met maar één hand. Op de hals is een groot etiket waar jouw eigen foto of tekst geplaatst kan worden. Voor de bedrukking worden bovendien geen extra kosten gevraagd, waardoor je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Bruisend bronwater 330ml met draaidop

Door de keuze uit te breiden naar bruisend water kan jij tegemoet komen aan nog meer behoeftes van jouw klanten. De waterfles bevat 330 ml gezuiverd bruisend bronwater en is verpakt in een transparante fles met transparante dop. Op het etiket is erg veel ruimte voor jouw persoonlijke boodschap.  Voor de bedrukking worden bovendien geen extra kosten gevraagd, waardoor je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Glazen fles met 750 ml bronwater

Met deze glazen fles heb je een ontzettend chique uiterlijk op elk evenement of beurs. Doordat je het etiket helemaal kan aanpassen naar jouw eigen smaak, past deze in elke setting en achtergrond. De waterfles is ook goed te herbruiken, waardoor je op meerdere gelegenheden kan schitteren met de flessen. 

Waarom kiezen voor Joinz? 

  • Binnen een minuut een geheel vrijblijvende offerte.

  • Gratis ontwerp van jouw waterfles.

  • Veel keuze in waterflessen.

  • Veel extra's zoals visitekaartjes mogelijk.

  • Goede service.