Filter
6 Producten

Zakje 2 druivensuiker

 • Bezorgd op 10-04
 • Vanaf 5000 stuks

Vanaf € 0,10

Rol Dextro Energy

 • Bezorgd op 10-04
 • Vanaf 250 stuks

Vanaf € 2,82

Druivensuiker fruit rolletje 14

 • Bezorgd op 10-04
 • Vanaf 2500 stuks

Vanaf € 0,28

Promotierol fruit dextrose 9

 • Bezorgd op 10-04
 • Vanaf 20000 stuks

Vanaf € 0,08

Druivensuiker fruit rolletje 9

 • Bezorgd op 10-04
 • Vanaf 2500 stuks

Vanaf € 0,14

Druivensuiker fruit rolletje 12

 • Bezorgd op 10-04
 • Vanaf 5000 stuks

Vanaf € 0,15

Druivensuiker met logo

Ben je op zoek naar een leuk weggevertje voor jouw klanten en collega’s? Of wil je jouw bedrijf promoten op een effectieve en creatieve manier? Dan ben je bij Joinz aan het juiste adres! Wij bedrukken druivensuikerrolletjes met jouw logo. Een gepersonaliseerd en origineel relatiegeschenk!

De rolletjes druivensuiker worden ook wel ‘energyrollen’ genoemd. Druivensuiker is een soort snoep met een verfrissende en fruitige smaak waar je nieuwe energie van krijgt. Een echte oppepper dus! Ideaal voor een langdurig evenement zoals een festival.

Organiseer je binnenkort een evenement? Of sta je met jouw bedrijf naar de beurs? Laat dan je druivensuiker bedrukken als weggevertje! Zo hebben je potentiële klanten met een bedrukte rol druivensuiker een aandenken aan jouw bedrijf.

Druivensuiker bedrukken als relatiegeschenk? Geef je collega’s en medewerkers een lekkere opkikker waarmee ze weer hard aan het werk kunnen gaan! Een bedrukt druivensuikerrolletjes kan ook dienen als geschenk voor je zakenpartners. Schenk ze een gepersonaliseerd rolletje snoep als ‘visitekaartje’. Een leuk weggevertje waar je direct een goede indruk mee achterlaat!

Druivensuiker bedrukken
Druivensuiker bedrukken
Druivensuiker bedrukken

Druivensuiker bedrukken

Heb je een lekker rolletje druivensuiker uitgekozen maar denk je: ‘Hoe laat ik mijn logo er eigenlijk op drukken? En hoe komt mijn gepersonaliseerde rol druivensuiker er uit te zien?’ Om jouw een beter inzicht te geven in onze bedrukkingstechniek hebben wij het bedrukkingsproces in enkele stappen uitgelegd.

Stap 1: Kies een rol druivensuiker uit.

Stap 2: Stuur je logo op naar onze ontwerpster Sara. Heb je zelf nog ontwerpideeën? Stuur ze samen met jouw logo op naar info@joinz.nl

Stap 3: Je ontvangt binnen enkele uren een gepersonaliseerd ontwerp opgestuurd. Zijn er nog dingen die je wilt veranderen aan het ontwerp? Laat het gerust weten! Wij beginnen pas met drukken als jij 100% tevreden bent.

Stap 4: Een paar dagen wachten en je hebt je bedrukte rollen druivensuiker in huis!

Pepermunt en mintjes bedrukken

Ben je op zoek naar een lekker en verfrissend weggevertje, maar heb je bij het druivensuiker nog niet precies gevonden wat je zocht? We raden je dan aan om een kijkje tussen ons assortiment aan kauwgomMentospepermuntmintjes of de rest van ons snoepassortiment.

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van druivensuiker met logo?

De levertijd van bedrukte duivensuiker varieert van 10-15 dagen.

Wat is de minimale afname van druivensuiker?

De minimale afname voor druivensuikerrolletjes met opdruk is 250 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn druivensuikerrolletjes met logo?

Je kan een sample zonder logo bestellen. Ben je benieuwd hoe jouw logo er op de druivensuiker uit komt te zien? Vraag dan een digitaal ontwerp aan. Gratis en geheel vrijblijvend!

Kan ik ook duivensuikerrolletjes zonder bedrukking bestellen?

Je kan ook druivensuiker zonder bedrukking bestellen. Druivensuikerrolletjes zonder bedrukking zijn goedkoper en kan soms sneller geleverd worden.

Lees verder +