Shakebeker bedrukken

Shakebekers bedrukken doe je natuurlijk bij Joinz :-). Vanaf 50 stuks kan jij je logo al op de beker laten bedrukken. Zet je klanten en medewerkers aan het sporten en geef ze een mooie shakebeker cadeau. Vraag vrijblijvend een digitiaal ontwerp aan en stuur je logo naar ons op!
View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction

Shakebeker bedrukken

Een shakebeker bedrukken bij Joinz is snel geregeld. Joinz verkoopt verschillende modellen shakebekers. Duurzame shakebekers gemaakt van bio plastic, shakebekers met compartimenten en de standaard shakebekers met een inhoud van 600ml.
Wil jij je medewerkers en klanten een gezond geschenk geven? Shakebekers zijn dan het ideale geschenk. De bekers worden veel gebruikt voor tijdens het sporten maar ook op kantoor zie je steeds vaker op het bureau staan. Naast de populaire eiwit shake worden ze ook vaak gebruikt om gezonde fruitsmoothies in te doen. De ronde opening zorgt er voor dat je zonder te knoeien makkelijk een compacte fruitsmoothie op kan drinken.

Populairste shakebeker van Joinz

De meest afgenomen shakebaker is de Shaker 700ml. Goedkoop en verkrijgbaar in mooie vrolijke kleuren zwart, wit, rood, blauw en geel. De minimale afname met logo is slechts 50 stuks. De levertijd is 10 werkdagen na goedkeuring van het ontwerp. Stuur jouw logo op naar info@joinz.nl en ontvang binnen vier uur een digitaal ontwerp.

Waarom hebben shakebeker een zeef of balletje? 

Een shake met klontjes wil je niet! De zeef of een balletje zorgt er voor dat jij je shake goed kan schudden. Wij adviseren altijd om de shake gedurende 1 minuut goed te blijven schudden. Je zult dan zien dat er geen klontje meer over is. Dat drinkt een stuk fijner.

Shakebekers met compartiment

Een shakebeker met meerdere compartimenten van 400 ml met PP-afwerking en met een ingenieus ontwerp. Met schroefdop en metalen karabijnhaak. Vanaf 50 stuks met jouw logo bedrukt! In de verschillende compartimenten kan je eiwitpoeder bewaren maar ook fruitstukken die je weer kan mixen met je shake. Door de compartimenten zorg je er voor dat je een verse shake kan maken als je onderweg bent. De shakebeker is in verschillende kleuren beschikbaar. Wij bieden de volgende kleuren aan: wit, rood, blauw, groen en geel.

Duurzame shakebeker

Duurzame producten vinden wij erg belangrijk. Bij Joinz hebben wij ons dit jaar gericht om de nieuwste duurzame relatiegeschenken. De duurzame shakebeker van Bio plastic past daar uiteraard erg goed in. Het is een transparante bio-plastic shake-beker voor het mixen van proteïnedranken. Met aanduiding van de inhoud (per 50 ml). De schroefdop is voorzien van een afsluitbare drinkopening. Met verwijderbare zeef voor het klontvrij mixen van poeder en vloeistof. Volledig demontabel en daardoor gemakkelijk te reinigen. BPA-vrij, food approved en 100% recyclebaar. Inhoud 600 ml. Is compliance met norm (EC) No 1935/2004. De duurzame shakebeker is gemaakt in Duitsland.

Het nut van eiwitshakes

De shakebekers worden voornamelijk gebruikt voor het maken van eiwitshakes. Eiwitshakes bevorderen het herstel van je spieren. Na een fysieke inspanning heeft je lichaam eiwitten nodig om spieren op te bouwen, te onderhouden en het herstel te bevorderen. Als je te weinig eiwitten hebt ingenomen na een fysieke inspanning dan gaat dit ten koste van je spieren. Een eenvoudig manier van het innemen van eiwitten gaat door middel van een shake. Andere voedingsbronnen waar veel eiwitten in zitten zijn: rood vlees, kip, vis, kwark en melk.
Tip: Controleer altijd of je de deksel goed hebt dichtgedraaid en of het lipje goed is aangedrukt. Niemand heeft zin een lekkende shakebeker in de rugtas. Na gebruik kan je de shakebeker het beste even goed omspoelen met heet water. Zorg dat alles shake resten goed uit de beker gehaald zijn.