Mini speaker bedrukken met logo

Op zoek naar een zowel origineel als functioneel relatiegeschenk? Laat een mini speaker bedrukken met logo! Muziek is één van de weinige dingen waar iedereen van houdt en een speaker is dan ook een zeer geliefd relatiegeschenk! Relaties van alle leeftijden zullen dit cadeau met open armen ontvangen.
Joinz biedt een ruim assortiment compacte speakers in verschillende kleuren en soorten. Ondanks hun kleine formaat hebben de speakers een prachtige geluidskwaliteit. Doordat de speakers zo compact zijn, zijn ze ontzettend makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Zo speel je altijd jouw favoriete muziek af in goede kwaliteit!
De kleine speakers van Joinz hebben een luxe, exclusieve uitstraling. Ga bijvoorbeeld voor de speaker in metallic kleuren. Of kies voor de houten speaker met gravering van jouw eigen logo.

Is je interesse gewekt? Vraag ons naar de mogelijkheden om een mini speaker te bedrukken met jouw logo!


View as Grid List

1 Item

per pagina
Set Descending Direction
  1. Selfie Speaker Remote
View as Grid List

1 Item

per pagina
Set Descending Direction

Kleine speaker bedrukken

Eén van de weinige dingen waar iedereen van houdt is muziek. Er mogen dan wel veel verschillende smaken en stijlen zijn, iedereen luistert wel eens muziek. Muziek deel je met vrienden en familie. Het mooie hiervan is dat je geen grote muziekinstallaties nodig hebt. Een kleine speaker is al genoeg. Laat de mini speaker bedrukken met jouw bedrijfslogo om op een originele en hippe manier reclame te maken voor jouw bedrijf.

Soorten bedrukking

Op de kleine speakers is vanzelfsprekend ruimte voor een klein logo. Denk er dus aan dat jouw logo ook in compacte vorm nog duidelijk moet zijn. Op de productpagina kan je kiezen uit één, twee, drie, vier of full color bedrukking. Als je logo slechts uit één of enkele kleuren bestaat, dan heb je geen full color bedrukking nodig. Je kan dan beter kiezen voor ‘1 kleur bedrukking’. Dit is goedkoper dan full color bedrukking. Neem gerust contact met ons op voor een advies over welke bedrukking jij nodig hebt.

De houten speaker krijgt geen bedrukking, maar een gravering. Dit houdt in dat jouw logo haarscherp in het hout wordt gelaserd. Zo komt jouw logo prachtig en natuurlijk uit.

Mini speaker met logo bestellen

Wanneer je een keuze voor een speaker hebt gemaakt, vraag je via de website eenvoudig een offerte op. De offerte heb je al binnen 10 seconden! Zo is het direct duidelijk wat jij voor de speakers betaald. Hoe meer speakers je bestelt, hoe meer korting je krijgt. De korting kan oplopen tot wel 34%!

Levertijd

De levertijd voor de meeste mini speakers bedraagt 10 werkdagen. Op de productpagina zie je de levertijd van jouw specifieke product.

Verzendkosten

Wanneer je een mini speaker met bedrukking bestelt bij Joinz, zijn de verzendkosten altijd helemaal gratis. Of je er nou 50 of 2000 bestelt, de verzendkosten zijn voor ons.

Gratis ontwerp

Benieuwd naar hoe de speaker eruit komt te zien met jouw logo? Onze designer maakt voor jou gratis en vrijblijvend een ontwerp aan. Dit ontwerp kan nog net zo lang aangepast worden totdat je helemaal tevreden bent met hoe de speaker eruit ziet.

Is je interesse gewekt? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor een mini speaker bedrukken met logo!