Lippenbalsem bedrukken

Een lach kan elke ruimte verlichten! Met de lippenbalsem ziet jouw glimlach er gelijk veel beter uit. Daarnaast verzorgt de lippenbalsem jouw lippen ook op een goede manier. Iedereen herkent het wel: de droge lippen in zowel de winter als de zomer. De opluchting is dan ook groot als je eindelijk wat lippenbalsem kan vinden en de pijn wat beter kan maken! Jij kan als jouw bedrijf hier op in spelen. Door lippenbalsem cadeau te geven aan jouw gasten of relaties. Zij zullen jouw bedrijf dan automatisch koppelen aan dat bevrijdende gevoel als ze lippenbalsem op doen. Al onze lippenbalsems bevatten geen minerale oliën, en zijn dermatologisch getest! Door de bijen- en plantaardige wax is de uitwerking bovendien extra groot!

View as Grid List

11 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

11 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over lippenbalsem bedrukken

Droge lippen is helaas iets waar iedereen wel eens mee te maken heeft. Jouw bedrijf kan dit veel dragelijker maken door een lippenbalsem cadeau te doen. Op deze manier verbind jij jouw bedrijf aan het verfrissende gevoel na het opdoen van lippenbalsem. Bij Joinz hebben wij lippenbalsem in verschillende vormen en maten, waardoor er ook zeker wat tussen zal zitten voor jouw bedrijf! Wacht dus niet langer en doe jouw relaties een origineel en handig cadeau.

Waarom lippenbalsem bedrukken bij Joinz?

  • Voor elke leeftijd en doelgroep
  • Beschikbaar met UV-bescherming
  • Bevat bijen- en plantaardige wax
  • Geen minerale oliën
  • Dermatologisch getest
  • Geproduceerd in Duitsland
  • Gratis offerte
  • Gratis bedrukking

Verantwoorde keuze: Lippenbalsem spf20

Een combinatie van verzorging en bescherming? Deze lippenbalsem spf20 is daar het ideale voorbeeld van. De lippenbalsem is de perfecte verzorging voor je lippen. Tegelijk beschermt de lippenbalsem de lippen tegen UVA en UVB straling. De lippenbalsem is volledig te bedrukken en in vele kleuren beschikbaar. Een fantastisch geschenk dus voor een beurs, evenement of open dag! 

Duurzaam: de lippenbalsem recycled

De huls van deze lippenbalsem bestaat voor 98% uit gerecycled materiaal. Op deze manier bespaar je erg veel energie ten opzichte van hulsen die gemaakt zijn uit aardolie. De lippenbalsem is daarnaast volledig te bedrukken met jouw eigen logo of tekst. Dit kan in 1 kleur, 2 kleuren, 3 kleuren of in full colour. Met dit geschenk kan jij een mooi statement geven naar de buitenwereld en jouw klanten. Je laat zien dat je naast kwaliteit ook geeft om duurzaamheid. 

Populair: de lippenbalsem - volledig bedrukt

Deze variant is onze meest populaire lippenbalsem. De lippenbalsem is erg goedkoop en al beschikbaar vanaf €0.70! Daarnaast is de lippenbalsem beschikbaar in onwijs veel verschillende kleuren. In het verleden is al gebleken dat gasten en relaties onwijs blij zijn met dit geschenk. Dit geschenk is ideaal voor beurzen, evenementen of open dagen. Twijfel dus niet meer en geef jouw gasten een handig en populair geschenk!

Goedkoop: de Lanyard lippenbalsem

De Lanyard lippenbalsem is een lippenbalsem van hele hoge kwaliteit. Hij heeft een hele modere gekleurde houder met een stevig omhangkoord in matchende kleur. Je kan de lippenbalsem uiteraard ook loskoppelen van de lanyard. Hier hoef je enkel de handige kunststof clip voor in te drukken. Door het moderne uiterlijk valt de lippenbalsem erg op. Een ideaal middel voor jouw reclame dus!