Filter
3 Producten
Onze Keuze

Sienna kop en schotel

  • Bezorgd op 11-06
  • Vanaf 24 stuks

Vanaf € 4,01

Populair

Da Vinci kop en schotel

  • Bezorgd op 11-06
  • Vanaf 24 stuks

Vanaf € 4,01

Burano mok en schotel

  • Bezorgd op 11-06
  • Vanaf 24 stuks

Vanaf € 4,01

Kop en schotel met logo

Hoe beginnen jij en je collega’s de dag? Met een heerlijk kopje koffie of met een hete kop thee? Een kopje koffie thee of koffie is nog lekkerder uit een gepersonaliseerd kopje. Wij bedrukken daarom jouw kopjes met schotel met jouw logo! Bedrukte kopjes met schotel hebben een professioneel uiterlijk en zijn ideaal voor in jouw horecazaak of gewoon voor in de keukenkast op kantoor.

Voordelige kopjes en schotels bedrukken? Dan ben je bij Joinz aan het juiste adres! Wij bedrukken jouw kopjes met schotel al vanaf €4,01 per stuk. De kop en schotels hebben verschillende vormen en afmetingen. Ga jij voor een kop met een klassiek rond schoteltje, of ga je voor een originele kop met een vierkante schotel? Neem gauw een kijkje tussen ons assortiment en vind een kop en schotel die bij jouw en je budget past!

Bedrukte koffiekopjes met schotel geven jouw bedrijf bovendien een professionele uitstraling. Voorzie de keukenkasten op kantoor van gepersonaliseerde kopjes met schotel en nodig je zakenpartners uit op de koffie. Met bedrukte kopjes met schotel laat je direct een professionele en goede eerste indruk achter.

Kopjes en schotels laten bedrukken voor in jouw horecazaak? Ook dan zit je goed bij Joinz! Joinz levert bedrukte kopjes en schotels al vanaf 24 stuks, dus ook verkrijgbaar voor kleine cafés en restaurantjes. Bedrukte kopjes en schotels zien er professioneel uit en geven die persoonlijke touch aan jouw horecazaak.

Kop en schotel bedrukken met logo

Kop en schotel bedrukken

Heb je een mooie kop en schotel uitgekozen maar denk je: ‘Welke bedrukking past het beste bij mijn kop met schotel?’ Dat is begrijpelijk, Joinz maakt immers gebruik van meerdere bedrukkingstechnieken. Ben je benieuwd naar de bedrukkingsmogelijkheden? Wij hebben de populairste bedrukking voor kopjes met schotel uitgelicht om jou een beter inzicht te geven in onze bedrukkingstechnieken.

De populairste bedrukkingstechniek is de keramiek transfer. Deze bedrukkingstechniek staat bekend om zijn snelle en goedkope werking. De keramiek transfer bedrukt jouw kopje zeer nauwkeurig. De keramiek transfer blijft maar liefst tot 2.000 wasbeurten op jouw kopje zitten. Voordelig én van hoge kwaliteit dus!

Bij de keramiek transfer bedrukking kan je kiezen voor een bedrukking van 1-4 kleuren. Over het algemeen geldt bij de keramiek transfer: Hoe minder kleuren je nodig hebt voor jouw bedrukking, des te goedkoper je uitkomt. Ideaal wanneer je jouw logo voordelig op kopjes met schotel wilt bedrukken

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van kopjes en schotel met logo?

De levertijd van bedrukte kop met schotel hangt af van de drukte, maar varieert van 5 tot 10 werkdagen. Heeft jouw bestelling spoed? Neem dan contact op met een van onze medewerkers zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat is de minimale afname van bedrukte kopjes met schotel?

De minimale afname voor kopjes en schotels met opdruk is 24 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn kop en schotel met logo?

Je kan een sample zonder logo bestellen. Ben je benieuwd hoe jouw logo er op de koffiekopjes met schotels uit komt te zien? Vraag dan een digitaal ontwerp aan. Gratis en geheel vrijblijvend!

Kan ik ook kopjes met schotel zonder bedrukking bestellen?

Je kan ook kopjes met schotel zonder bedrukking bestellen. Koffiekopjes en schotels zonder bedrukking zijn goedkoper en kunnen soms sneller geleverd worden.

Lees verder +