Filter
5 Producten

Eierwekker Revey

  • Bezorgd op 03-07
  • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 1,94

UOVO

  • Bezorgd op 03-07
  • Vanaf 75 stuks

Vanaf € 2,62

Eierwekker Vorad

  • Bezorgd op 03-07
  • Vanaf 75 stuks

Vanaf € 3,72

Zandloper Siapax

  • Bezorgd op 03-07
  • Vanaf 50 stuks

Vanaf € 0,70

5 MIN

  • Bezorgd op 03-07
  • Vanaf 50 stuks

Vanaf € 1,80

Kookwekkers bedrukken met logo

We hebben er allemaal wel eens last van gehad tijdens het bakken of koken: Je vergeet compleet dat je wat in de oven hebt staan en voor je het weet is alles verbrand. Zonde van al de moeite en het eten! Schaf daarom een kookwekker aan waardoor jouw maaltijden en bakkunsten voortaan altijd precies op tijd uit de oven worden gehaald. De kookwekkers van Joinz kan je ook nog eens laten bedrukken met jouw logo. Met een bedrukte kookwekker kunnen jij en je collega’s koken in stijl!

Kookwekkers bedrukken

Soorten kookwekkers met logo

Het assortiment aan kookwekkers van Joinz is ruim en biedt diverse soorten kookwekkers aan.

De bestseller binnen onze kookwekkers is kookwekker Revey. Deze kookwekker heeft een klassieke ei-vorm en is verkrijgbaar in een breed scala aan vrolijke kleuren. Kookwekker Revey is bovendien spotgoedkoop en al verkrijgbaar vanaf €1,84 per stuk. Wees er dus snel bij en bestel vandaag nog!

Een elektrische kookwekker bestellen? Dan is eierwekker Holly misschien wel wat voor jou! Je kan op deze precieze kookwekker zelf de minuten en secondes instellen. Ook deze kookwekker is beschikbaar in diverse kleuren. Neem dus gauw een kijkje en ontdek of jouw bedrijfskleur er ook tussen zit!

Een kookwekker als kerstgeschenk bedrukken? Ga dan voor kookwekker Krocan! Deze kookwekker helpt je met de bak- en kookstress rondom de drukke feestdagen. De kookwekker is in de vorm van een vrolijke kerstman, en staat dus ook nog eens gezellig als decoratie!

Kookwekkers bedrukken
Kookwekkers bedrukken
Kookwekkers bedrukken

Kookwekkers bedrukking

Heb je een mooie kookwekker uitgekozen maar denk je: ‘Welke bedrukkingstechniek past het beste bij mijn kookwekkers en hoe laat ik mijn logo op de wekker drukken?’ Dat is begrijpelijk, Joinz maakt immers gebruik van meerdere bedrukkingstechnieken. Wij hebben daarom de bekendste en populairste bedrukkingstechniek voor kookwekkers uitgelicht.

De tampondruk is de meest voorkomende bedrukking voor kookwekkers. Deze bedrukkingstechniek staat bekend om zijn snelle en nauwkeurige werking. Je kan bij de tampondruk kiezen voor een bedrukking in 1-5 kleuren. Over het algemeen geldt: Hoe minder kleuren je nodig hebt voor jouw bedrukking, hoe goedkoper je uitkomt. Ideaal wanneer je jouw logo voordelig in zwart/wit of een paar kleuren op kookwekkers wilt laten drukken.

Ben je benieuwd hoe jouw kookwekkers met logo er uit komen te zien? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan bij onze ontwerpster Sara. Gratis en binnen enkele uren opgestuurd!

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van bedrukte kookwekkers?

De levertijd van kookwekkers met logo is twee weken.

Kan ik mijn logo in kleur op kookwekkers laten bedrukken?

Ja! Onze bedrukkingstechnieken bieden diverse kleur-bedrukkingen aan.

Wat is de minimale afname van bedrukte kookwekkers met logo?

Je kan jouw bedrukte kookwekkers al bestellen vanaf 25 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn bedrukte kookwekker?

Je kan alleen een sample bestellen van een kookwekker zonder bedrukking. Ben je toch benieuwd hoe jouw logo er op de kookwekkers uit komt te zien? Ontvang dan vandaag nog een gratis digitaal ontwerp!

Lees verder +