Aanbevolen

Filter
10 Producten

Wet wipes

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 250 stuks

Vanaf € 1,26

FiberClean reinigingsdoekje

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 200 stuks

Vanaf € 0,61

Wet wipe

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 10000 stuks

Vanaf € 0,09

Microfiber reinigingsdoekje

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 100 stuks

Vanaf € 0,83

Handreinigingsdoekje in sachet.

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 100 stuks

Vanaf € 0,32

NAPKLEAN

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 1500 stuks

Vanaf € 0,06

Populair

RPET Goodlooking reinigingsdoekje

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 500 stuks

Vanaf € 0,97

Scherm Schoonmaker Nopek

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 1500 stuks

Vanaf € 0,05

DELLEA

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 200 stuks

Vanaf € 0,90

WIPE2GO

 • Bezorgd op 26-07
 • Vanaf 400 stuks

Vanaf € 0,18

Tissues bedrukken met logo

Wij Nederlanders letten goed op onze hygiëne. Dankzij de goede hygiënische faciliteiten in Nederland voorkomen we bovendien ziektes en blijven we gezond. Het is voor sommige vakmanschappen zoals voor verplegers, dokters en tandartsen extra belangrijk om te letten op een goede hygiëne, maar ook voor de rest van Nederland kan het geen kwaad om je handen af en toe je een keer extra te verfrissen. Laat daarom bij Joinz je desinfectiedoekjes en tissues bedrukken met jouw logo! Zo kunnen jouw medewerkers met een gerust hart en schone handen te werk gaan.

Tissues bedrukken: Van brillendoekjes tot tissue boxen

Joinz biedt een ruim assortiment aan tissues en verfrissingsdoekjes aan. Van los verpakte desinfectiedoekjes tot pakken met tissues. Neem dus gauw een kijkje tussen ons assortiment en kies je bedrukte tissues die bij jouw bedrijf en budget passen.

Ben je op zoek naar bedrukte tissues voor op kantoor? Dan zijn de ‘Wet Wipes’ misschien wel wat voor jou. De Wet Wipes zijn een plastic pak met 15 verfrissende tissues. Dit pak heeft een handige opening die je na gebruik weer kan sluiten. Super handig om even snel tussendoor je handen te reinigen of om je bureau mee af te nemen. Je kan dit pak tissues laten bedrukken vanaf €1,15 per stuk. Verfrissend en voordelig!

Antibacteriële tissues bedrukken? Ga dan voor de los verpakte tissues zoals ‘Sachet’ of ‘WIPE2GO’. Deze bedrukte verfrissingsdoekjes bevatten een hoog alcoholpercentage om bacteriën en virussen te doden. De bedrukte tissues zitten in een losse verpakking en zijn zo handig om uit te delen aan collega’s en (potentiële) klanten. Een voordelig weggevertje waar iedereen écht wat aan heeft!

Tissues bedrukken voor in jouw brillenwinkel? Dan zijn de brillendoekjes echt wat voor jouw! De los verpakte brillendoekjes uit ons assortiment zijn gemaakt van microfiber polyester en nylon. Met een handig klein brillendoekje dat in je brillenkoker past heb jij nooit meer last van beslagen brillenglazen. Deze bedrukte tissues zijn overigens ook ideaal te gebruiken voor het schoonmaken van je telefoonscherm. Een multifunctionele tissue met jouw logo!

Tissues bedrukken met logo

Tissues bedrukkingen

Heb je jouw verfrissingsdoekjes of tissues uitgekozen, maar denk je: ‘Hoe laat ik mijn tissues met logo bedrukken en welke bedrukking kan ik het beste kiezen?’ Dat is begrijpelijk. Joinz maakt immers gebruik van meerdere bedrukkingstechnieken en kiest voor iedere tissues en verfrissingsdoekjes een bijpassende bedrukking om de beste kwaliteit te leveren. Om jou een beter inzicht te geven in die bedrukkingstechnieken hebben wij de meest voorkomende bedrukkingen voor tissues uitgelicht.

De populairste bedrukking voor tissues is de ‘full colour bedrukking’. Full colour betekent letterlijk ‘volledig gekleurd’. Deze bedrukking kan jouw logo dus helemaal rondom de tissuesverpakking in kleur bedrukken. Zo worden jouw tissues volledig gepersonaliseerd! De full colour bedrukking is verkrijgbaar bij tissueboxen, grote tissueverpakkingen en los verpakte desinfectiedoekjes.

De op één na populairste bedrukking is de zeefdruk. Deze bedrukkingstechniek staat bekend om zijn voordeel en nauwkeurige werking. De zeefdruk kan jouw logo in 1-4 kleuren op je los verpakte tissues bedrukken. Over het algemeen geldt voor de zeefdruk: Hoe minder kleuren je nodig hebt voor jouw bedrukking, hoe goedkoper je uitkomt. Ideaal wanneer je jouw logo goedkoop in zwart/wit of een paar kleuren op je tissues wilt laten bedrukken.

Ben je benieuwd hoe jouw bedrukte tissues en verfrissingsdoekjes er uit komen te zien? Vraag dan vandaag nog een digitaal drukvoorbeeld aan bij onze ontwerpster Sara. Geheel vrijblijvend en binnen enkele uren opgestuurd. Heb je nog aanmerkingen of ontwerpideeën? Laat het ons gerust weten. Wij beginnen pas met bedrukken als jij 100% tevreden bent!

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van bedrukte tissues met logo?

De levertijd van tissues en verfrissingsdoekjes met logo is twee weken.

Kan ik mijn logo in kleur op de tissues laten bedrukken?

Ja! Onze bedrukkingstechnieken bieden diverse kleur-bedrukkingen aan.

Wat is de minimale afname van bedrukte tissues met logo?

De minimale afname van tissues hangt af van het product. Een grote verpakking met tissues kan je laten bedrukken vanaf 250 stuks, maar los verpakte reinigingsdoekjes zijn al te bestellen vanaf 100 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn bedrukte tissues?

Je kan alleen een sample bestellen van tissues zonder bedrukking. Ben je toch benieuwd hoe jouw logo er op de tissues uit komt te zien? Ontvang dan vandaag nog een gratis digitaal ontwerp!

Lees verder +