Goedkope USB Sticks Bedrukken met Logo

Ook binnen een kleiner budget heb je bij Joinz voldoende opties voor een USB stick met logo. Goedkope bedrukte USB sticks zijn het perfecte promotiemateriaal voor op de beurs of ander evenement. Door er bestanden op te zetten die linken naar jouw bedrijf maak je zo zelfs dubbel reclame! Denk bijvoorbeeld aan een leuke bedrijfsvideo, een folder met aanbiedingen of een linkje naar je website.
Bij Joinz kan je usb sticks spotgoedkoop laten bedrukken vanaf 50 stuks. Enthousiast geworden? Vraag je vrijblijvend een offerte aan. Heb je vragen over welke USB het beste bij jouw bedrijf past of bijvoorbeeld over hoeveel opslagcapaciteit je nodig hebt? Neem gerust even contact met ons op. Wij adviseren je graag, zodat we samen de perfecte USB stick uit kunnen kiezen, die past binnen jouw budget.
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Twister USB stick
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkope USB sticks als promotiemateriaal

Goedkope USB sticks zijn een perfect promotiemiddel voor bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Ze worden dan ook vaak ingezet als give-away. USB sticks worden door iedereen veel gebruikt en zijn niet meer weg te denken uit zowel het bedrijfsleven als het dagelijks leven! Ze worden dan ook vaak met open armen ontvangen.

Met een USB stick is het mogelijk om dubbel reclame te maken. Dit doe je door bestanden op de USB stick te zetten die linken naar jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een folder of brochure met aanbiedingen, een leuke bedrijfsvideo of -foto of een link naar jouw website. Deze bestanden zetten wij gratis voor je op de USB. Zo hoef je dit tijdrovende klusje niet zelf te doen! Voor bestanden die groter zijn dan 1 GB kunnen wij een kleine bijdrage vragen.

Opslagcapaciteit

Handig is om te bepalen hoeveel opslagcapaciteit je nodig hebt. Bij Joinz kan je kiezen tussen 1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB en 32 GB. USB Sticks met een lage opslag kwaliteit zijn goedkoper. Er zijn ook talloze bedrijven die spotgoedkoop USB sticks van 128 mb leveren, maar die chips zijn vaak van slechte kwaliteit en gaan niet lang mee. Ook is de opslagcapaciteit zo laag, dat je eigenlijk vrijwel geen bestanden op de USB stick kan zetten. De USB stick komt dan vaak al snel in de prullenbak terecht.

Goedkope USB sticks met logo bestellen

Levertijd

De levertijd van bedraagt 10 werkdagen. Nadat jij het drukvoorbeeld (ontwerp) hebt goedgekeurd, starten wij het productieproces. Hierna zorgen wij ervoor dat jouw bestanden op de USB sticks komen te staan. Wanneer de bestanden erop staan, verzenden we jouw pakket. Het hele proces neemt ongeveer 10 werkdagen, oftewel 2 weken in beslag.

Verzendkosten

Verzendkosten zijn helemaal gratis. We begrijpen dat je niet voor niks voor goedkope USB sticks kiest, en willen de kosten voor jou daarom zo laag mogelijk houden.

Gratis ontwerp

Bij scherp geprijsde USB Sticks hoort natuurlijk een gratis ontwerp. Nadat je een offerte hebt opgevraagd, stuur je ons de bestanden van jouw logo. Wij sturen je dan gratis en vrijblijvend een ontwerp toe. Hierop kan je zien hoe jouw USB stick eruit zal komen te zien. Het ontwerp is vrijblijvend en kan nog aangepast worden. Pas als jij het uiteindelijke ontwerp hebt goedgekeurd, zal het productieproces van start gaan.

Goedkope USB Sticks met bedrukking nodig? Vraag direct een offerte aan en wij nemen spoedig contact met je op!