Filter
10 Producten

Webcam Blocker Fewek

 • Bezorgd op 26-04
 • Vanaf 1500 stuks

Vanaf € 0,06

Block-It Webcam Cover

 • Bezorgd op 26-04
 • Vanaf 400 stuks

Vanaf € 0,23

Webcam Blocker Pembol

 • Bezorgd op 26-04
 • Vanaf 50 stuks

Vanaf € 0,58

Webcam Blocker Baley

 • Bezorgd op 26-04
 • Vanaf 400 stuks

Vanaf € 0,17

Webcam Blocker Joystick Maint

 • Bezorgd op 26-04
 • Vanaf 200 stuks

Vanaf € 0,38

Antibacterieel Webcam Blocker Hislot

 • Bezorgd op 26-04
 • Vanaf 400 stuks

Vanaf € 0,12

WEBCAM BLOCKER

 • Bezorgd op 26-04
 • Vanaf 1500 stuks

Vanaf € 0,12

Duurzaam

Webcam Blocker Fildon

 • Bezorgd op 26-04
 • Vanaf 400 stuks

Vanaf € 0,19

Populair

Webcam Blocker Lacol

 • Bezorgd op 26-04
 • Vanaf 400 stuks

Vanaf € 0,11

Populair

Webcam Blocker Nambus

 • Bezorgd op 26-04
 • Vanaf 400 stuks

Vanaf € 0,14

Webcamcovers met logo

De moderne technologie maakt ons leven een stuk gemakkelijker, maar brengt ook risico’s met zich mee. Hackers liggen op de loer en het is lastig om je privacy nog te beschermen. Bestel daarom vandaag nog je gepersonaliseerde webcamcovers, want veiligheid gaat voor alles!

Wij bedrukken webcamcovers met jouw logo. Een bedrukte webcamcover is een leuk weggevertje voor je collega’s, zakenrelaties en klanten. Zo bescherm je ieders privacy met jouw geschenk!

Bestel bedrukte webcamcovers bijvoorbeeld op uit te delen op de beurs of een ander zakelijke evenement. Je potentiële klanten hebben zo een klein maar super handig aandenken aan jouw bedrijf. Daarnaast zien ze iedere dag jouw logo op hun computer zitten! Garantie op naamsbekendheid dus!

Duurzame webcamcovers bedrukken

Straalt jouw bedrijf al duurzaamheid uit? Met een milieuvriendelijk weggevertje zoals een webcamcover binnenkort wel! Het assortiment van Joinz bestaat uit diverse duurzame webcamcovers. Laat bijvoorbeeld webcamcovers van tarwestro bedrukken. De productie van natuurlijke grondstoffen is een stuk duurzamer dan de productie van vervuilende grondstoffen. Daarnaast zijn webcamcovers van tarwestro erg voordelig. Bestel jouw tarwestro webcamcovers met logo al vanaf €0,25 per stuk.

Jouw bedrijf een ecologische look geven? Dat doe je met een bedrukte webcamcover van bamboe! Klanten en zakenrelaties zien direct aan jouw ecologische weggevertje dat jouw bedrijf zich inzet voor een schoner en groener milieu.

Webcamcovers bedrukken met logo

Populaire webcamcovers

Ons assortiment aan webcamcovers is ontzettend ruim. Vind je het lastig om de beste webcamcover uit te kiezen? Wij hebben de bestsellers onder onze webcamcovers op een rijtje gezet zodat jij de beste webcamcover uit kan kiezen.

 1. Op de 1ste plaatst staat de voordelige webcamcover Nambus, en niet zonder reden. Deze webcamcover is uitschuifbaar en kan dus de cover voor de webcam verschuiven. Zo kan je de webcam bijvoorbeeld aan doen tijdens een meeting en weer uit doen na afloop. Veilig en handig! Bestel jouw Nambus webcamcover in 8 verschillenden kleuren vanaf €0,17 per stuk.
 1. Op een welverdiende 2de plet staat de Block-It webcam. Deze webcamcover is razend populair omdat hij full colour bedrukt kan worden. Laat jouw logo met een full colour bedrukking in zoveel kleuren als je nodig hebt bedrukken!
 1. Op de 3de plaats vinden we de webcamcover Fildon. Deze duurzame webcamcover is van tarwestro gemaakt. De webcamcover kan worden bedrukt met 4 kleuren bedrukt worden. Zo straalt jouw logo in kleur op een duurzame webcamcover!
 2. Webcamvovers bedrukken met logo

Webcamcovers bedrukken

Heb je een mooie webcamcover uitgekozen maar denk je: ‘Welke bedrukking past het beste bij mijn webcamcover?’ Om jou te helpen om de juiste bedrukking te kiezen hebben wij de populairste bedrukkingen voor webcamcovers uitgelicht.

Tampondruk

De voordeligste en meest voorkomende bedrukking bij webcamcovers is de tampondruk. Een tamponbedrukking drukt jouw logo snel en goedkoop op de webcamcovers. Webcamcovers met tamponbedrukking kunnen vaan maar in één kleur bedrukt worden, maar af en toe ook met twee, drie of vier kleuren.

Digitale print

Jouw logo ‘full colour’ op de webcamcovers bedrukken? Je doet het met de digitale print! Full colour betekent letterlijk ‘volledig gekleurd. Je kan jouw webcamcovers laten bedrukken met zo veel kleuren als je nodig hebt. De digitale print wordt vaak gebruikt voor plaatjes, afbeeldingen op logo’s met meerdere kleuren.

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van bedrukte webcamcovers?

De levertijd van bedrukte webcamcovers hangt af van de drukte, maar varieert van 5-10 werkdagen. Heb je een spoed levering nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om de opties te bespreken.

Wat is de minimale afname van webcamcovers met logo?

De minimale afname voor webcamcovers met opdruk ligt tussen de 50-400 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn webcamcovers met logo?

Je kan een sample zonder logo bestellen. Ben je benieuwd hoe jouw logo er op de webcamcovers uit komt te zien? Vraag dan een digitaal ontwerp aan. Gratis en geheel vrijblijvend!

Kan ik ook webcamcovers zonder bedrukking bestellen?

Je kan ook webcamcovers zonder bedrukking bestellen. Webcamcovers zonder bedrukking zijn goedkoper en kunnen soms sneller geleverd worden.

Lees verder +