Filter
8 Producten
Populair

Seat Cover ECO Standard zadelhoes

 • Bezorgd op 03-07
 • Vanaf 500 stuks

Vanaf € 1,28

Duurzaam

Zadel Hoes Mapol

 • Bezorgd op 03-07
 • Vanaf 50 stuks

Vanaf € 0,72

Zadel Hoes Lespley

 • Bezorgd op 03-07
 • Vanaf 50 stuks

Vanaf € 0,58

Populair

Seat Cover RPET Standard zadelhoes

 • Bezorgd op 03-07
 • Vanaf 500 stuks

Vanaf € 2,12

Nylon zadelhoesje

 • Bezorgd op 03-07
 • Vanaf 250 stuks

Vanaf € 1,21

Populair

Seat Cover ECO One Piece Style

 • Bezorgd op 03-07
 • Vanaf 500 stuks

Vanaf € 1,62

Duurzaam

BYPRO RPET

 • Bezorgd op 03-07
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 1,27

BYPRO

 • Bezorgd op 03-07
 • Vanaf 200 stuks

Vanaf € 0,66

Zadelhoesjes met logo

Jouw bedrijf op een effectieve manier promoten? Je doet het met bedrukte zadelhoesjes! Wij bedrukken goedkope zadelhoesjes met jouw logo. Een bedrukt zadelhoesje kan je uitdelen op de beurs of gewoon op straat. Een handig weggevertje die een hoop naamsbekendheid oplevert!

Met een zadelhoesje kan je altijd genieten van een schoon en droog zadel. Dit product is niet alleen super praktisch maar ook ideaal promotiemateriaal. Door het uitdelen van bedrukte zadelhoesjes maken potentiele klanten kennis met jouw bedrijf. Daarnaast voorzie jij ze van een droog zadel. Zo zal iedereen een positief aandenken aan jouw bedrijf waardoor jouw bedrijf nog beter onthouden wordt!

Een zadelhoesje met logo kan ook dienen als relatiegeschenk. Schenk je collega’s een gepersonaliseerd geschenkje zodat ze dankzij jou iedere dag met een droog zadel naar werk kunnen fietsen. Jouw bedrukte zadelhoesje zal bovendien intensief gebruikt worden in het regenachtige Nederland. Perfect promotiemateriaal dus!

Zadelhoesje bedrukken met logo

Duurzame zadelhoesjes bedrukken

Jouw bedrijf op een duurzame manier promoten? Je doet het met een duurzaam zadelhoesje met logo! Met een duurzaam weggevertje zoals een zadelhoesje laat je aan iedereen zien dat jouw bedrijf zich inzet voor een beter en schoner milieu.

Het assortiment van Joinz bestaat uit diverse duurzame zadelhoesjes. Ga jij bijvoorbeeld voor een zadelhoesje van RPET? Dit zadelhoesje is onder andere gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Dit zadelhoesje draagt een recycling label waardoor iedereen extra goed kan zien dat jouw bedrijf voor een schone toekomst staat. Wij bedrukken ook zadelhoesje van gerecycled PVC. Extra duurzaam geproduceerd!

Populaire zadelhoesjes

Ons assortiment aan zadelhoesjes is ontzettend ruim. Vind je het lastig om het beste zadelhoesje uit te kiezen? Wij hebben de 3 populairste zadelhoesjes op een rijtje gezet zodat jij de beste keuze kan maken.

 1. Op de 1ste plek staat zadelhoesje Lespley, en niet zonder reden! Dit zadelhoesje is voordelig en in 6 opvallende kleuren verkrijgbaar. Jouw logo is zo extra zichtbaar op een gekleurd zadelhoesje.
 1. Op een goede 2de plek staat het Eco zadelhoesje. Dit zadelhoesje is gemaakt van gerecycled PVC. Een duurzaam weggevertje dus! Dit zadelhoesje is bovendien in maar liefst 20 kleuren verkrijgbaar, dus neem gauw een kijkje of jouw bedrijfskleur erbij zit!
 1. Op een welverdiende 3de plaats staat de zadel hoes Mapol. Deze RPET zadelhoes draagt een recycle label zodat al je potentiële klanten jouw bedrijf koppelen aan duurzaamheid. Bestel zadelhoes Mapol vandaag nog vanaf €0,67 per stuk!
 2. Zadelhoesjes bedrukken met logo

Zadelhoesjes bedrukken

Er zijn diverse bedrukkingen voor zadelhoesjes beschikbaar. Om jou te helpen om een bijpassende bedrukking uit te kiezen hebben wij de populairste bedrukking uitgelicht.

De meest voorkomende bedrukking voor zadelhoesjes is de zeefdruk. De zeefdruk staat bekend om zijn voordelige en snelle werking. Een tampondruk kan jouw logo in 1 tot 4 kleuren op het zadelhoesje bedrukken. Ideaal dus wanneer je je logo in kleur goedkoop op zadelhoesje wilt bedrukken.

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van bedrukte zadelhoesjes?

De levertijd van bedrukte zadelhoesjes hangt af van de drukte, maar varieert van 10-15 werkdagen. Heb je een spoed levering nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om de opties te bespreken.

Wat is de minimale afname van zadelhoesjes met logo?

De minimale afname voor zadelhoesjes met opdruk ligt tussen de 25-500 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn zadelhoesjes met logo?

Je kan een sample zonder logo bestellen. Ben je benieuwd hoe jouw logo er op de zadelhoesjes uit komt te zien? Vraag dan een digitaal ontwerp aan. Gratis en geheel vrijblijvend!

Kan ik ook zadelhoesjes zonder bedrukking bestellen?

Je kan ook zadelhoesjes zonder bedrukking bestellen. Zadelhoesjes zonder bedrukking zijn goedkoper en kunnen soms sneller geleverd worden.

Lees verder +