Filter
7 Producten

Frisdrankblikje met chocolade bonbons

 • Bezorgd op 10-06
 • Vanaf 100 stuks

Vanaf € 4,89

Populair

Blik luxe Belgische chocolade

 • Bezorgd op 10-06
 • Vanaf 120 stuks

Vanaf € 8,25

Ballotin met Belgische bonbons

 • Bezorgd op 10-06
 • Vanaf 250 stuks

Vanaf € 5,58

Bonbons voor jou!

 • Bezorgd op 10-06
 • Vanaf 12 stuks

Vanaf € 8,95

Choco Mix

 • Bezorgd op 10-06
 • Vanaf 12 stuks

Vanaf € 7,25

Doosje met chocolade bonbons

 • Bezorgd op 10-06
 • Vanaf 250 stuks

Vanaf € 1,96

Chocolade bonbon

 • Bezorgd op 10-06
 • Vanaf 2250 stuks

Vanaf € 0,56

Bonbons met logo bedrukken

Wil je jouw collega’s eens lekker in de watten leggen? Met bonbons zit je altijd goed! Bonbons zijn al decennia een klassiek en geliefd geschenk. Een doosje bonbons is een attent geschenk waardoor mensen zich gewaardeerd worden. Om jouw bonbons een persoonlijke touch te geven kan je jouw doosjes bonbons met logo laten bedrukken bij Joinz! Een persoonlijk geschenk dat gegarandeerd in de smaak zal vallen.

Waarom bonbons met logo bedrukken bij Joinz?

Het assortiment van Joinz bestaat uit diverse bonbons. Van Belgische bonbons in een chique doosje tot voordelige los verpakte bonbons met logo. Zo kunnen jouw bedrukte bonbons dienen als luxe relatiegeschenk of als een lekker uitdelertje op kantoor of in jouw winkel. Neem dus gauw een kijkje tussen ons assortiment en kies bedrukte bonbons met logo die bij jouw bedrijf en budget passen.

De populairste bonbons uit ons assortiment zijn de ‘Ballotin Bonbons’. Een ballotin is een chique doosje die vaak wordt gebruikt voor het verpakken van bonbons. Deze ballotin wordt gevuld met 10 heerlijke Belgische bonbons in verschillende smaken. Dat is immers het leukste aan bonbons. Het is bij iedere bonbon weer een verrassing wat je krijgt! Je kan jouw ballotin doosje al laten bedrukken vanaf €5,64 per stuk. Een voordelig, maar toch chique geschenk!

Naast de ballotin doosjes biedt Joinz ook luxe Belgische chocolade in een blik aan. Dit blik kan bedrukt worden met een geheel gepersonaliseerd label. Losse bonbons bedrukken als weggevertje op een evenement of feestje? Bestel jouw bedrukte bonbons al vanaf €0,56 per stuk!

Bonbons bedrukkingen

Joinz maakt gebruik van meerdere bedrukkingstechnieken. Zo kiezen wij bij ieder product een bijpassende bedrukking om de beste kwaliteit te leveren. Ben je benieuwd naar het bedrukkingsproces van jouw bonbons met logo? Wij hebben de populairste bedrukking voor bonbons uitgelicht om jou een beter inzicht in onze bedrukkingstechniek te geven.

De doosjes en blikken bonbons worden bedrukt met de ‘full colour’ bedrukking. Full colour betekent letterlijk ‘volledig gekleurd’. Jouw bonbon doosjes kunnen dus geheel rondom in kleur worden bedrukt met een gepersonaliseerd ontwerp.

Maar hoe komt dat ontwerp er uit te zien? Stuur je logo en eventuele ontwerpideeën op naar onze designster Sara. Zij stuurt je binnen enkele uurtjes een digitaal en gepersonaliseerd drukvoorbeeld op. Heb je nog op- of aanmerkingen? Laat het ons gerust weten. Wij beginnen pas met bedrukken als jij 100% tevreden bent!

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van bedrukte bonbons?

De levertijd van bonbons met logo is twee weken.

Kan ik mijn logo in kleur op de bonbons laten bedrukken?

Ja! Onze bedrukkingstechnieken bieden diverse kleur-bedrukkingen waaronder de full colour bedrukking aan.

Wat is de minimale afname van bedrukte bonbons met logo?

De minimale afname van bedrukte bonbondoosjes ligt, afhankelijk van het product, tussen de 120-250.

Kan ik een sample ontvangen van mijn bedrukte bonbons?

Je kan alleen een sample bestellen van een bonbon/bonbondoosje zonder bedrukking. Ben je toch benieuwd hoe jouw bonbons met logo er uit komen te zien? Ontvang dan vandaag nog een gratis digitaal ontwerp!

Lees verder +