Bedrijfsgadgets

Joinz biedt een ruim assortiment bedrijfsgadgets met logo. Niks is leuker dan je personeel een leuke gadget cadeau te doen. Mensen worden altijd blij van een originele gadget en gebruiken deze graag. Joinz is altijd op de hoogte van de nieuwste trends wat betreft gadgets. Voor iedere onderneming of bedrijfstak bieden wij een geschikt product!
Bedrijfsgadgets met logo.Door de gegevens van jouw bedrijf of je bedrijfslogo op de gadgets te bedrukken, maak je op een slimme manier reclame. De gadgets hebben vaak een hoge functionele waarde, waardoor jouw bedrijf op veel plekken zichtbaar zal zijn! Zo maak je jouw klanten en personeel blij en vergroot je ook nog eens de naamsbekendheid van je bedrijf. Een win-win situatie dus!
Ontdek ons ruime assortiment bedrijfsgadgets!
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Cube Bluetooth Speaker
  2. Selfie Speaker Remote
  3. Badkamer Speaker
  4. Curve Powerbank 9000 mAh
  5. Bidon met bedrukking | 750 ml - 100% gerecycled
  6. Touch Gloves
  7. Anti Skim Wallet
  8. Walter Wallet
  9. Fidget Cube
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bedrijfsgadgets met logo

Bedrijfsgadgets met logo zijn de meest trendy manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Ze zijn ontzettend hip en omdat ze zo handig in gebruik zijn, worden ze vaak met open armen ontvangen. Gadgets met logo worden veel gebruikt, waardoor jouw bedrijfsnaam of -logo door veel mensen gezien zal worden. Zo maak je jouw relaties en medewerkers blij en vergroot je tegelijkertijd de naamsbekendheid van je bedrijf!

Kantoor gadgets met logo

Ook voor op kantoor bieden wij een ruim assortiment hippe en handige gadgets. Kantoor gadgets worden veel gebruikt in het bedrijfsleven, maar ook bijvoorbeeld bloggers en studenten ontvangen deze gadgets graag. Denk bijvoorbeeld aan de Fidget Cube . De fidget cube is een leuke, compacte kubus speciaal voor mensen die tijdens het werken vaak iets in hun handen hebben. Dit kleine speelgoed helpt je geconcentreerder na te denken en tegelijkertijd te ontspannen tijdens het werken. Uit onderzoek is gebleken dat de Fidget Cube de productiviteit verhoogd. De kubus heeft zes zijden met elk een andere functie. Zo kun je schakelen, klikken, glijden, draaien en rollen. En uiteraard kan jij op de kubus mooi je logo kwijt! Een andere leuke gadget voor op kantoor is de Bluetooth speaker + Telefoonhouder . Naast dat je met deze speaker tot wel zes uur muziek kan afspelen tijdens het werken, kun je ook je telefoon erin kwijt. De telefoon kun je zowel horizontaal als verticaal in de houder zetten. Zo zie je ook tijdens het werken direct of er berichtjes binnenkomen, zonder dat je telefoon hoeft op te pakken.

Sportieve bedrijfsgadgets met logo

Wil je de nadruk leggen op het sportieve karakter van jouw bedrijf? Met een sportieve gadget laat je zien dat jouw bedrijf gaat voor gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan een bidon met logo . De bidons van Joinz worden gemaakt van 100% gerecycled materiaal en zijn dus ook nog eens super duurzaam. Zo straal je niet alleen sportiviteit uit, maar laat je ook zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor jouw bedrijf erg belangrijk is. Een andere sportieve gadget is de Bluetooth Receiver . Met een Bluetooth Receiver is het mogelijk om muziek te luisteren zonder onhandige aan je telefoon. Dit is vooral handig tijdens het sporten! Sportieve gadgets zijn ook een geliefd eindejaarsgeschenk. Zo geef je jouw relaties en medewerkers een knipoog naar de goede voornemens en gaan zij goed voorbereid het nieuwe jaar in.  

Bedrijfsgadgets bestellen

Dankzij ons ruime assortiment bedrijfsgadgets zit er voor iedere onderneming en elke bedrijfstak wel iets bij. Ontdek het assortiment en schroom niet om contact met ons op te nemen als je iets niet op de website kunt vinden. Bedrijfsgadgets bestel je al vanaf 50 stuks.

Levertijd

De levertijd van de bedrijfsgadgets verschilt per product. Van de meeste producten ligt de levertijd rond de 10 werkdagen, dus twee weken. Kijk op de pagina van het desbetreffende product voor de precieze levertijd.

Verzendkosten

Wanneer je bedrijfsgadgets bestelt zijn de verzendkosten altijd helemaal gratis. Het maakt niet uit hoeveel je er bestelt, de verzendkosten zijn voor ons.

Gratis ontwerp aanvragen

Wanneer je een leuke bedrijfsgadget hebt gevonden, vraag je via de website eenvoudig een offerte aan. Een offerte heb je al binnen 10 seconden! Nadat wij jouw bestanden ontvangen hebben, sturen we je zo snel mogelijk een ontwerp toe. Dit ontwerp is helemaal gratis en vrijblijvend. Zo zie je direct hoe jouw bedrijfsgadgets met logo er uit komen te zien!