Zeep bedrukken

Al jaren lang gebruiken mensen zeep om schoon te blijven. Het eerste bewijs dat zeep gebruikt wordt is zelfs al vijfduizend jaar oud! Als bedrijf is het soms lastig om een goed geschenk te bedenken voor alle relaties of klanten. Een geschenk geven wat iedereen leuk of handig vindt, kan moeilijk te bedenken zijn. Met bedrukte zeep heb je dit probleem helemaal niet meer. Zeep is een product dat door iedereen gebruikt wordt en door iedereen erg geliefd is! Wij zijn er bij Joinz van overtuigd dat er ook wat tussen zit voor jouw bedrijf!

View as Grid List

3 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over zeep bedrukken

Het prachtige aan deze geschenken is dat het voor jong en oud, man en vrouw en elke doelgroep is! Door deze producten als geschenk te doen weet je zeker dat je iedereen erg blij maakt! Ook kan de zeep goed van pas komen tijdens evenementen, beurzen of open dagen. Door tijdens deze momenten jouw eigen zeep te hebben, laat je zien echt oog te hebben voor detail. Gasten zullen dit gegarandeerd waarderen en onthouden. Een andere mogelijkheid is om dit product te combineren met één van onze andere beauty&wellness producten.

Waarom zeep bedrukken bij Joinz?

  • Gevarieerd aanbod
  • Dermatologisch getest
  • Gegarandeerd goede kwaliteit
  • Gratis offerte
  • Geen extra bedrukkingskosten
  • Lage minimale afname
  • Goede service

Bestseller: Zeep in wikkel

De zeep in wikkel is een echte bestseller! Dit is niet zonder reden, sterker nog, er zijn heel veel redenen voor. Een van de meest belangrijke redenen is dat de zeep is gemaakt van 80% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is het product van erg hoge kwaliteit en geproduceerd in Nederland. De wikkel is volledig te bedrukken, hier zijn geen extra kosten voor! Wacht dus niet langer en volg het voorbeeld van vele anderen!

Origineel: Handzeep - verschillende kleuren

Een ideaal en prachtig geschenk voor zowel bedrijven als particulieren? Deze handzeep is dat geschenk! De handzeep kan op veel verschillende plekken en momenten ingezet worden. Eén ding is gegarandeerd: jouw gasten, klanten of relaties zullen er erg blij mee zijn. Zet deze handzeep bijvoorbeeld in tijdens de volgende beurs of open dag. Op deze manier laat jij zien dat je ook oog hebt voor detail. Deze handzeep is bovendien extra bijzonder! De handzeep is in elke mogelijke kleur te bestellen. Op deze manier kan jij de zeep bijvoorbeeld laten leveren in de kleur van jouw bedrijf. De wikkel om de zeep is volledig te bedrukken. Op deze manier kan jij echt jouw eigen finishing touch geven aan de zeep.