Filter
4 Producten

Wijnkist Cava met Eigen Etiket (Brut)

  • Bezorgd op 26-06
  • Vanaf 12 stuks

Vanaf € 17,95

Cava | full colour sleeve

  • Bezorgd op 26-06
  • Vanaf 50 stuks

Vanaf € 9,75

Cava | 200ml

  • Bezorgd op 26-06
  • Vanaf 48 stuks

Vanaf € 3,95

Cava met Eigen Etiket (Brut)

  • Bezorgd op 26-06
  • Vanaf 12 stuks

Vanaf € 11,25

Cava met eigen etiket

Binnenkort een feestelijk evenement, een eindejaarsborrel of een grote opening? Bestel dan op tijd je gepersonaliseerde cava’s! Bij Joinz kan je cava van hoge kwaliteit bestellen met een eigen etiket! Stuur eenvoudig je logo of ontwerpideeën naar ons op, en onze ontwerpster Sara gaat direct aan de slag met het ontwerpen van een etiket. Gratis en binnen enkele uren opgestuurd!

Waarom cava met eigen etiket bij Joinz bestellen?

Cava is een mousserende wijn die vaak wordt gedronken tijdens feestelijke evenementen. De cava van Joinz staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Wanneer je aan deze mousserende wijn ruikt komen de heerlijke geuren van appel, citrus en toast-aroma’s direct naar boven. De cava heeft een stevige, maar mooi bubbel. Een subtiele cava, maar toch ook krachtig van smaak! Kwaliteit staat bij Joinz echt voorop als het om cava gaat!

De ontwerpster van Joinz gaat erg nauwkeurig te werk. Niet volledig tevreden met jouw ontwerp? Laat weten wat er mis of geef nog eventuele wensen op. Sara de ontwerpster gaat direct aan de slag om jouw etiket te perfectioneren. Pas wanneer je helemaal tevreden bent geven wij het ontwerp door aan de producent.

Eindejaarsgeschenk

Cava met eigen etiket is al jaren een razend populair eindejaarsgeschenk. Proost met een gepersonaliseerde cava op een gelukkig nieuwejaar, of schenk je collega's een bedrukte cava om je waardering voor hun harde werken te tonen.

Cava met eigen etiket

Mini cava bedrukken 

Vier je wat kleins? Of wil je je collega's verassen met een klein maar chique geschenk? Bij Joinz bedrukken we nu ook mini cava's van 200 ml met jouw logo.

Het etiket van een mini cava fles is te bedrukken met een 'full colour' bedrukking. Een full colour bedrukking houdt in dat er geen limiet zit op het aantal kleuren dat je nodig hebt voor jouw bedrukking. Zo kan je jouw mini cava bedrukken met jouw logo in kleur, of met een foto/plaatje.

Wens je collega's een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar met een mini cavafles, of vier het einde van een lange werkweek met een gepersonaliseerd tussendoortje. Het is immers belangrijk om de kleine dingen te vieren!

Cava bedrukken 

De cava van Joinz heeft twee verschillende bedrukkingsmogelijkheden. Ga jij voor een cava met eigen etiket of voor een cava met bedrukte sleeve? Hieronder zijn deze twee bedrukkingstechnieken uitgelicht.

Eigen etiket

Cava met eigen etiket is de populairste bedrukking. Deze bedrukking is iets goedkoper, en heeft een zakelijke uitstraling. Het ontwerp voor jouw eigen etiket is gratis en geheel vrijblijvend!

Cava met eigen sleeve

Een cava met een chique uitstraling bedrukken? Laat dan je cava met een 'full colour' sleeve bedrukken! Full colour betekent letterlijk 'volledig gekleurd'. Jouw cava fles kan dus volledig bedrukt worden met je eigen sleeve! Een cava met bedrukte sleeve wordt vaak ingezet als relatiegeschenk, maar is ook populair op feestelijke evenementen zoals bruiloften en jubileums.

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van cava met eigen etiket?

De levertijd van bedrukte cava's is meestal 10 werkdagen.

Wat is de minimale afname van cava met eigen etiket?

De minimale afname voor cava met eigen etiket is 12 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn cava met logo?

Je kan een sample zonder logo bestellen. Ben je benieuwd hoe jouw cava met eigen etiket uit komt te zien? Vraag dan een digitaal ontwerp aan. Gratis en geheel vrijblijvend!

Lees verder +