Voedsel

Voedsel verpakking bedrukken bij Joinz- Olijfolie, peper en zoutstellen bedrukken. Hoogwaardige foodproducten die leuk in combinatie kunnen worden gegeven met een gegraveerde borrelplank. De levertijd van onze foodproducten is twee tot drie weken.
View as Grid List

13 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

13 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over onze gepersonaliseerde foodproducten.

De foodproducten van Joinz zijn van zeer goede kwaliteit. Alle producten kunnen voorzien worden van een volledig gepersonaliseerd etiket. De producten sluiten naadloos aan bij onze gegraveerde borrelplanken.

Ontwerp je product
Om de zichtbaarheid van je merk te vergroten, kunnen wij de huisstijl van je klant doorvoeren op de labels van onze producten. Hiervoor hoef je enkel een logo bij ons aanleveren. Onze designteam maakt vervolgens geheel vrijblijvend een ontwerp voor jou op.

Olijfolie met eigen etiket
Olijfolie met eigen etiket is een vast aanblik in elke keuken en daarom ideaal om de exposure van een merk te vergroten. Het volledige etiket kan gepersonaliseerd worden. Deze 100% zuivere Spaanse olijfolie is te gebruiken bij zowel koude als warme gerechten en is leverbaar in twee handige formaten: 250 ml en 500 ml. De flessen olijfolie zijn te bestellen in een veelvoud van 60 stuks.

olijfolie met eigen etiket

Peper met eigen etiket
Peper- en zoutmolens met eigen etiket bestel je makkelijk en snel. Niet is lekkerder dan vers gemalen zwarte peper op een lekker toastje met ossenworst. Naast het borrelen gebruiken wij ook voor het koken veelvuldig zout en peper. Het is een ideaal geschenke om de exposure van een merk te vergroten. Het volledige etiket van deze kwalitatief goede peper- en zoutmolens kan gepersonaliseerd worden. De peper- en zoutmolens zijn te bestellen in een veelvoud van 72 stuks

peper met eigen etiket

Dipstokjes met eigen label
Dipstokjes zijn onmisbaar bij een borrel. Deze knapperige dipstokjes hebben een naturel smaak en zijn ideaal om te dippen in koude en warme sauzen. Het volledige etiket kan gepersonaliseerd worden. De dipstokverpakkingen met eigen label zijn te bestellen vanaf 240 stuks.

dipstokjes bedrukken