Solar Powerbank bedrukken met logo

Solar Powerbank bedrukken met logo

Een solar powerbank bedrukken met logo is de specialiteit van Joinz. Geef uw relaties een cadeau waar uw logo of website op bedrukt staan. Geen enkel relatiegeschenk wordt zo veel gebruikt als een solar powerbank met logo. Hiermee blijft u contant in de picture. Uw zakenrelatie heeft nooit meer een accu die hij niet meer kan opladen of een powerbank die leeg is. Met het solar oplaadsysteem kan u altijd uw smartphone voorzien van dat beetje extra stroom dat u nodig heeft. Joinz beschikt over het grootste assortiment powerbanks op zonne-energie. De minimale afname is 50 stuks. De meeste producten hebben een levertijd van tien werkdagen na goedkeuring van het ontwerp. Heeft u de powerbanks sneller nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Onder onze producten vindt u een uitgebreid informatief artikel over de solar powerbanks.

View as Grid List

2 Items

per pagina
Set Descending Direction
  1. Powerbank op zonne-energie | 2600 mAh
  2. -10%
    Solar Powerbank 10000 mAh
    Regular Price € 21,00 Special Price € 19,00 Vanaf € 16,50
View as Grid List

2 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over de Solar Powerbank met logo bedrukking

Hoe laad ik de solar powerbank het snelst op?

De solar powerbank laadt u op in het zonlicht. Met een felle zon werken de zonnepanelen op zijn best en wordt de accu bijgeladen.   

Mocht de powerbank leeg zijn en u heeft hem snel weer nodig. Dan adviseren wij u hem via de mee geleverde USB-lader op te laden. Het opladen van de powerbank door het gebruik van zonne-energie duurt langer. In praktijk komt het er vaak op neer dat de zonnepanelen als extra energiebron worden gebruikt om de powerbank op te laden. 

 Waterdichte powerbank op zonne-energie

Joinz levert verschillende solar powerbank met logo die waterdicht zijn. Ze zijn voorzien van een rubberen clip die ervoor zorgt dat er geen water naar binnen kan. De powerbank is beschermd tegen een flinke regenbui en spatwater. Wij geven geen garantie op producten die enige tijd onder water hebben gelegen. De powerbank kan enige tijd buiten hebben gelegen in de regen. Dat is geen enkel probleem. Maar het is en blijft een elektronisch product dat gevoelig is voor waterschade.

 Hoe vaak kan ik mijn telefoon opladen met een Solar powerbank?

Niet alle smartphones hebben dezelfde accucapaciteit. Zo heeft Apple vaak een kleinere accucapaciteit dan de Samsungmodellen. De meeste smartphones beschikken over een accu met een capaciteit van tussen de 1800-3500Ah. Dit staat voor het aan milliampère die een accu heeft. Joinz levert powerbank op zonne-energie aan met een accucapaciteit van 2600 tussen de 10.000. Met 10.000mah kan je gemiddeld 3-4x een smartphone opladen.

Populairste Solar Powerbank bedrukken met logo

De populairste powerbank met logo is de Solar Powerbank 10000mAh. Deze is waterdicht en zeer geschikt om mee te nemen naar festivals, sport of andere buiten activiteiten. Ook heeft deze powerbank een scherpe zaklamp op de achterkant. Zo raak je nooit de weg kwijt.

Met 10000 milliampère kan je dagen vooruit. Gemiddeld kan je een smartphone 3-4x volledig opladen. Tussendoor laat je hem gemakkelijk op met wat zonnestralen. Over het design is goed nagedacht. Hij heeft een rubberen coating die schokbestendig is. Ook kan hij tegen een flinke regenbui. 

De powerbank beschikt over een 2V uitgang. Dus ook geschikt om je Ipad mee op te laden.

Solar powerbank bedrukken met logo
Populairste powerbank met bedrukking van het Bredenoord logo

Aluminium powerbank

Als u een 100% ecologisch geschenk aan u klant wil geven is de aluminium powerbank wat u zoekt. Aluminium is in tegenstelling tot kunststof beter voor het milieu. Houd er wel rekening mee dat de aluminium powerbank niet tegen waterschade kan. Wat spatwater is geen probleem maar een nachtje in de regen vindt hij niet heel leuk. Bestel de aluminium Solar Powerbank >

Is een solar powerbank veel duurder dan een standaard powerbank?

De prijsverschillen tussen een solar powerbank en een standaard powerbank verschillen niet enorm. Natuurlijk zijn de kosten voor het zonnepaneel en het systeem iets duurder en ingewikkelder. Maar Joinz stimuleert de verkoop van duurzame powerbanks en wil het prijsverschil zo klein mogelijk houden. Daarom kan u bij ons voor een scherp tarief een powerbank op zonne-energie bestellen.

Giftbox

De solar powerbank met logo bedrukking wordt standaard in een wit kartonnen verpakking geleverd. Joinz levert echter ook zwarte geschenkverpakkingen. Deze geven het relatiegeschenk een extra dimensie mee. Het straalt kwaliteit uit en het ziet er echt uit als een luxe cadeau. Bij het invullen van de bedrukking en aantallen kan u de optie geschenkverpakking aanvinken. Vanaf 500 stuks kunnen wij de geschenkverpakking volledig laten bedrukken. Joinz adviseert u daar graag bij en een ontwerp is hierbij snel gemaakt.

powerbank op zonne-energie bestellen
Geschenkverpakking van de Solar-powerbank

Bedrukking - Solar Powerbank

Bij Joinz werken wij met twee soorten print technieken. Een digitale printer die full colour uw logo bedrukt en een zeeftechniek. Met een zeefdruk drukken wij de kleuren een voor een. Beide technieken hebben een prachtig resultaat. Als uw logo uit enkele kleuren bestaat raden wij de zeefdruk aan. Bij kleurverloop in een logo maken wij gebruik van onze digitale printer.

Duurzaam relatiegeschenk

Twintig jaar geleden maakte niemand zich druk of iets wel of niet duurzaam was. Tegenwoordig willen we allemaal ons steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Er kwam bijvoorbeeld subsidie voor het gebruik van duurzame energiebronnen zoals de zonnepanelen. Er wordt geïnvesteerd in windmolens en andere grote projecten. U kunt als bedrijf ook mee werken aan een duurzamere wereld. Waar in het verleden bedrijven veel promotiemateriaal weggaven van lage kwaliteit en niet duurzaam materiaal leveren wij bij Joinz powerbanks op zonne-energie van hoogwaardige kwaliteit. Deze powerbank gaan jaren mee. Geef uw klanten een duurzaam relatiegeschenk en laat zien dat ook u zich inzet voor een duurzame wereld.

Heeft u nog andere vragen over een solar powerbank? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar!