Broodplank graveren

View as Grid List

Items 1-16 of 22

Page
per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-16 of 22

Page
per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over een broodplank graveren bij Joinz

Top broodplanken met logo graveren
Een lekker stuk ambachtelijk gebakken brood dat nog warm is uit de oven. Met een scherp broodmes snijd je het brood aan op de houten plank. De geur en warmte komt van het brood af. Dat gevoel dat je krijgt is hemels! Wij kunnen ons niks beter verzinnen.  Joinz is de grootste aanbieder van broodplanken met logo graveren in Nederland. Wij bieden een ruim assortiment broodplanken aan die je kan graveren met een foto, tekst en logo. Een broodplank bestellen kan je al bestellen vanaf €3,25.

Top 3 populairste broodplanken van Joinz
Op de derde plek staat onze kwaliteits bamboe broodplank met extra rondlopende groef voor vlees- en/of vruchtensappen. Kan dus ook worden gebruikt als borrelplank en snijplank. De afmeting van de broodplank is 320x200x16mm.

broodplank graveren

De tweede plek wordt ingenomen door de beuken houten broodplank met handvat bij Joinz! Beukenhout is een natuurproduct, afkomstig uit Europa. Elke plank van beukenhout wordt behandeld, waardoor het minder snel kromtrekt door vocht of temperatuurwisselingen in de keuken. Beukenhout is geschikt om op te snijden en te serveren. De afmeting: 42 x 22 x 1,9 cm
broodplank met logo

 

Onze populairste broodplank is de olijfhouten plank met een afmeting van 40-45cm. Mooi formaat waar je genoeg ruimte heb voor een groot brood, heerlijke hapjes of een steak op kan presenteren. Stuur je logo op naar info@Joinz.nl en ontvang binnen vier uur een ontwerp met jouw logo op de olijfplank!
broodplanken graveren
Video: broodplank graveren met logo en tekst

 

Grootste Assortiment Borrelplanken van Nederland!
Joinz heeft het grootste assortiment planken van Nederland. Om het voor jou eenvoudig te maken hebben wij de planken onderverdeeld in vijf onderstaande categorieën.

Serveerplank graveren
Een serveerplank graveren met logo doe je uiteraard bij Joinz. Onze serveerplanken worden gebruikt in vele steak, tapas en andere soorten restaurants.
Olijfhouten serveerplank
Olijfhouten heeft meerdere top eigenschappen die het geschikt maakt om als serveerplank of snijplank te maken.
Snijplank graveren
Snijplank graveren doe je bij de grootste aanbieder van Nederland – Joinz! Een mooi ruim aanbod van snijplanken van beuken, olijf, eiken en acaciahout.
Kaasplank graveren
Vrijdag is het kaasplank middag bij Joinz. Wij zijn gek op verschillende soorten kazen bij een heerlijk wijntje of een koud biertje.