Awards & Trofeeën

Werknemer van de maand? Top prestatie behaald? Dat moet gevierd worden... Met een award zet je iemand helemaal in het zonnetje.
Wil je een Award Kopen? Ontdek het ruimste assortiment awards van Nederland! De awards & trofeeën worden ontworpen door onze professionele ontwerper. Jouw tekst, logo, of foto worden stijlvol op de awards bedrukt of gegraveerd. De award of trofee wordt helemaal naar jouw wensen aangepast. Wij zijn pas tevreden als jij 100% tevreden bent.
Unieke award? Laat een award op maat maken. Standaard awards kan je al spotgoedkoop bestellen vanaf €14,70. Bij Joinz staat kwaliteit centraal. Daarom mogen we veel awards leveren aan bekende bedrijven, zoals Hunkemöller & Radio538.
Morgen in huis?
Heeft u morgen een award nodig? Neem gerust contact met ons op en wij zorgen dat het wordt geregeld. Bel:033-2464177
Materiaalkeuze
De awards worden gemaakt van verschillende materialen. Zo hebben we glazen, houten, kunststoffen, en metalen awards. Elk hebben een eigen uitstraling. Joinz heeft de juiste award voor jouw gelegenheid.
Kwalitatieve awards voor een scherpe prijs!
View as Grid List

Items 1-16 of 91

Page
per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-16 of 91

Page
per pagina
Set Descending DirectionAward Bestellen– Alles wat je moet weten

Prijsinformatie

Bij Joinz krijg je een professioneel ontworpen award. Aan het ontwerpen van de award zitten opmaakkosten van €25 euro verbonden. Dit bedrag geldt voor je gehele bestelling. Als je meerdere awards bestelt, met op elk een andere tekst of opdruk, dan rekenen we slecht eenmalig €25 euro. Dit doen we om de kosten voor jouw zo laag mogelijk te houden.

Kosten bedrukken en graveren

  • Bedrukking: € 30,-
  • Gravering: €15,-

Bedrukken of graveren?

Er zijn verschillende technieken om jouw tekst of logo op een award te krijgen. Bedrukken en graveren. Jouw logo in kleur? Kies dan voor bedrukken. Joinz bedrukt jouw award met de meest mooie kleuren.

Je kan ook kiezen voor graveren. Bij graveren wordt jouw tekst met een laser in het glas of metaal gegraveerd. Hierdoor krijgt de award een licht reliëf. Graveren heeft een luxe uitstraling en is bovendien onuitwisbaar.

Bij sommige awards kan je laten bedrukken en graveren. 

Levertijd

De meeste awards hebben een levertijd tussen de 2-10 werkdagen. Met de bovenstaande filters kunt u de awards met de gewenste levertijd bekijken. De awards die onder de categorie “Crystal Impressions” vallen hebben een levertijd van 2-3 weken.

Heeft u een noodgeval? Neem gerust contact met ons op, wellicht kunnen we een award al binnen een werkdag bij u thuis bezorgen.

Verzendkosten

Het verzenden van een pakket kost 20 euro. De awards worden met extra zorg en bescherming ingepakt, zodat ze onderweg niet  kunnen beschadigen. Deze 20 euro is eenmalig! Bestel je 50 awards? Dan rekenen we maar 20 euro verzendkosten.  

Welk soort past het best bij jou? (Materiaal, prijs etc.)

Het uitzoeken van een award kan nog een hele klus zijn. Zo moet je een keuze maken uit het materiaal, het formaat en je budget. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en voordelen. Kies je voor een glazen award, dan ben je gegarandeerd voor award die lekker zwaar aanvoelt en een premium uitstraling heeft. Wil je niet dat je award in duizend stukjes kan vallen, dan kan je ook kiezen voor een plexiglas award. Plexiglas awards lijken erg op glazen awards, maar vallen minder gemakkelijk kapot. Plexiglas is iets lichter dan gewoon glas, maar het is perfect materiaal voor awards en hebben een luxueuze uitstraling.

Wil je geen doorzichtige award? Kies dan voor een metalen award. Metalen awards hebben vaak iets minder ruimte voor bedrukking of eigen huisstijl. Daarentegen zijn sommige awards verguld met goud, en dat ziet er prachtig uit. Daarnaast kan je er ook voor kiezen een houten award te bestellen. Deze zijn van donker hout gemaakt en zijn vaak voorzien van een glasplaat die kan worden bedrukt.

Waarvoor kan ik een award gebruiken?

Joinz levert awards voor een scala aan gelegenheden. Van sportmedailles tot luxe awards op grote evenementen. De populairste gelegenheden om een award uit te reiken zijn bedrijfsuitreikingen en sportevenementen.

Bedrijfsuitreikingen zorgen voor een leuke werksfeer en zorgen voor extra motivatie. Je kan bijvoorbeeld awards uitreiken voor beste filiaal, beste jaarcijfers, beste werknemer, vrijwilliger van het jaar enzovoort. 2) Regionale/nationale prestaties op sportevenementen. Joinz verkoopt awards die zeer geschikt zijn om te gebruiken op sportevenementen. Vooral awards in de hoge prijscategorie, maar ook enkele goedkopere trofeeën en medailles. 3) Muziek awards, om muzikale prestaties te bekronen of als dankbetuiging voor de inzet van een muzikant.