Tennisballen bedrukken

Tennis is één van de oudste en meest populaire sporten! Jong en oud en mensen van over de hele wereld vinden het heerlijk om een balletje te slaan. Bij Joinz kan je hier op inspelen. Wij bieden jou de mogelijkheid om jouw bedrijf te koppelen aan deze mooie sport! Jij kan jouw eigen logo of tekst bedrukken op de tennisballen en/of het etiket op de koker. Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat er ook wat voor jouw bedrijf bij zit. Mocht je nou vragen hebben of een gratis ontwerp willen ontvangen, neem dan even contact met ons op via de mail, chat of telefoon!

View as Grid List

8 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

8 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over tennisballen bedrukken

Ben jij als bedrijf of sportvereniging op zoek naar tennisballen van goede kwaliteit die bedrukt kunnen worden? Dan ben je bij Joinz aan het juiste adres. Deze ballen zijn ideaal als relatiegeschenk. Op deze manier kan jij jouw sportieve imago vergroten. Ook als tennisvereniging kan jij deze tennisballen goed gebruiken. Door de tennisballen of de koker te bedrukken met het logo van jouw sportclub of een tekst laat je zien aan jouw pupillen dat je ook oog hebt voor detail. Op deze manier zullen jouw pupillen dat ook over nemen! Wacht dus niet langer en bekijk snel ons aanbod!

Waarom tennisballen bedrukken bij Joinz?

  • Sportief relatiegeschenk
  • Erg opvallend
  • Gevarieerd aanbod
  • Voor zowel amateurs als proffesionals
  • Zelfde ballen als echte proffesionals zoals Federer en Nadal.
  • Vrijblijvende offerte
  • Gratis ontwerp

Populair: Dunlop Tour Brilliance

Ben jij op zoek naar een populair en geliefd cadeau? Met deze Dunlop tour brilliance tennisballen ben je aan het juiste adres! De tennisballen zijn van de hoogste kwaliteit en worden zelfs gebruikt door alle proffesionals tijdens hun wedstrijden. Op de koker zit een etiket dat jij kan bedrukken met jouw eigen logo of tekst. Door dit te doen zullen jouw relaties jouw bedrijf koppelen aan deze tennisballen. Zo zullen zij elke keer aan jouw bedrijf denken als zij deze ballen op TV voorbij zien komen. Wacht dus niet langer en sla jouw grote slag!

Opvallend & origineel: Tube duo-tone tennisballen

Opvallend, origineel en geliefd. Met deze woorden kan je de tube duo-tone tennisballen het beste omschrijven. Deze tube met duo-tone tennisballen is een prachtig geschenk voor elke leeftijdsgroep! Met deze duo-tone tennisballen kan jij als bedrijf ook jouw sportieve imago vergroten. Op de voorkant van de tennisbal kan jij jouw eigen logo of afbeelding plaatsen. Op deze manier zullen veel mensen in contact komen met jouw bedrijf en doe jij op een originele en opvallende manier reclame. De ballen zijn in 8 verschillende kleuren beschikbaar. Kies zelf welke kleuren jij graag met elkaar wil combineren. Mocht je niet helemaal zeker zijn over jouw keuze, dan kan je altijd een gratis ontwerp aanvragen!

Speel als een proffesional: Wilson Championship ballen

Wil jij tennissen met dezelfde ballen als echte kampioenen zoals Federer en Serena Williams? Met deze Wilson championship ballen kan dit! De Wilson tennisballen staan bekend om hun hoge kwaliteit. De voorkant van de tube is de bedrukken met jouw eigen logo of tekst. Op deze manier kan jij jouw bedrijf koppelen aan de bewezen kwaliteit van Wilson. Geef deze tennisballen cadeau en laat zien aan jouw relaties dat ook jij alleen voor de beste kwaliteit gaat. Ga dus Federer en Williams achterna en wordt een echte winnaar!