Telefoonhouders voor op de fiets

Het verbod op een smartphone vasthouden tijdens het fietsen is in de zomer van 2019 ingegaan. Hierdoor mag je niet meer je telefoon vasthouden tijdens het fietsen. Mocht je dit wel doen en worden gepakt dan krijg je een boete van €95,-
Om deze ongewenste en onveilige situatie te voorkomen kan je nu bij Joinz telefoonhouders bestellen voor op je fiets. Wij bieden verschillende leuke modellen aan die je kan bedrukken met je logo.

 

 

View as Grid List

4 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

4 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten als je een telefoonhouder voor op de fiets wil bestellen

Elk moment van de dag dragen wij de smartphone bij ons. We doen er van alles mee. Even snel een foto op Instagram plaatsen, Whatsapp berichten versturen, foto’s maken, muziek via Spotify luisteren en natuurlijk navigeren.


Wat is het voordeel van een telefoonhouder voor op de fiets?  

De laaste jaren zijn het aantal ongelukken door het gebruik van mobiele telefoon op de fiets sterk toegenomen. Daarom is het belangrijk dat iedereen beide handen aan het stuur heeft. Zo gebeuren er een stuk minder ongelukken. Daarnaast ontloop je een flinke boete van €95,- per overtreding. Met een telefoonhouder op de fiets kan je handsfree bellen en navigeren. Een whatsapp bericht bekijken kan natuurlijk ook maar wij raden je aan op de ogen op de weg te houden! ’s Avond kan je de smartphone in de houder plaatsen en gebruiken als fietsverlichting. Zo ben je voor iedereen goed zichtbaar. De houders van Joinz zijn universeel en dus geschikt voor vrijwel elke smartphone. Stuur je klanten veilig de weg op en geef er één cadeau met een mooie logo bedrukking.

BikeHAND Movie from Giveaways on Vimeo.


Voordelen

- Eenvoudig navigeren

- Handsfree bellen

- Telefoonhouder fiets universeel past ook in het ventilatierooster van de auto

- Geen boete van €95,-

- Telefoonhouder fiets siliconen en Telefoonhouder fiets anti slip zijn recyclebaar

- Fietsverlichting (zet je flits aan!)

- De telefoonhouder kan je naast de fiets ook op de kinderwagen, motor of ander object bevestigen

 

Telefoonhouder fiets bedrukken met logo en levertijd

Onze telefoonhouders kan je bedrukken met je logo. Stuur je logo naar ons op en ontvang een vrijblijvend ontwerp. Binnen twee weken hebt je de bedrukte telefoonhouders in huis!