Sport gadgets met logo

Straal als bedrijf sportiviteit en gezondheid uit en kies voor een sportieve gadget! Joinz bedrukt al jaren sport gadgets met logo en helpt je graag een bewuste keuze te maken. Met een sportieve gadget toon je aan dat jouw bedrijf fitheid belangrijk vindt en motiveer je medewerkers en relaties om hier ook bewust bij stil te staan.
Sport gadgets bedrukken. Alle sportgadgets van Joinz kunnen bedrukt worden met jouw bedrijfslogo. Zo verbind je jouw bedrijf aan de goede keuze van je relaties om te gaan sporten en benadruk je het sportieve karakter van jouw bedrijf.
Benieuwd naar de opties voor een sportieve gadget met jouw bedrijfslogo? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken!


View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction
  1. Bluetooth Receiver JO-II
  2. Touch Gloves
  3. Bidon met bedrukking | 750 ml - 100% gerecycled
View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction

Sport gadgets bedrukken

Wil je het sportieve karakter van jouw bedrijf benadrukken? Kies er voor om je relaties of medewerkers een sport gadget met logo cadeau te doen! Hiermee laat je zien dat jouw bedrijf voor gezondheid en sportiviteit gaat. Ook leuk als eindejaarsgeschenk, met een knipoog naar de goede voornemens.

Bedrukking

Voordat je een sport gadget kiest, is het van belang dat je bedenkt wat voor soort bedrukking bij jouw bedrijf past. Bij de meeste gadgets kun je namelijk kiezen tussen één tot vier tot full-colour bedrukking. Wanneer je een logo hebt dat uit één of enkele kleuren bestaat, is het verstandig om voor één of twee kleur bedrukking te kiezen. Full colour bedrukking is aan te raden wanneer je een foto of afbeelding op de gadget wilt plaatsen. Weet je niet zeker welke bedrukking jouw bedrijf nodig heeft? Wij adviseren je graag!

Sport gadgets met logo bestellen

Sport gadgets met logo bestel je al vanaf 50 stuks. Hoe meer gadgets je bestelt, hoe goedkoper het wordt. Zo kan de korting al oplopen tot wel 31%!

Levertijd

De levertijd van de sport gadgets met logo ligt tussen de 10 en 15 werkdagen. Kijk op de productpagina van jouw product voor de precieze levertijd. Heb je een product echt eerder nodig? Neem dan even contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Verzendkosten

Wanneer je sport gadgets bestelt, zijn de verzendkosten altijd helemaal gratis. Het maakt niet uit hoeveel je er bestelt, de verzendkosten zijn altijd voor ons.

Gratis ontwerp aanvragen

Ben je benieuwd hoe de sport gadget met jouw logo eruit zal komen te zien? Onze designer maakt graag een gratis en vrijblijvend ontwerp voor jou! Dit ontwerp staat nog niet vast, maar kan nog net zolang aangepast worden totdat de gadget aan al jouw wensen voldoet!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons voor de mogelijkheden voor sport gadgets bedrukken met logo.